... grøntsager. Timian kan tilsættes i små mængder i en yoghurtsauce med agurk for at give friskhed. Den bruges også regelmæssigt til at smage visse retter som lasagne, ratatouille, pizza... Timian bruges også til at forberede zaatar, en libanesisk krydderiblanding lavet af ristede sesamfrø og sumak, som bruges til at krydre kød-, fisk- og grøntsagsretter. Find vores timianblomst. Emballage: 8Kg...
Frankrig, Paris
...Oplev magien ved tørret karpeskind til din hund Din trofaste følgesvend fortjener det bedste, og derfor præsenterer vi vores bedst bevarede hemmelighed: tørret karpeskind. En godbid, der er lige så lækker som den er sund, karpeskind er meget mere end bare en snack til din hund. Det er en uforglemmelig smagsoplevelse, der kombinerer den autentiske smag af fisk med en række fordele for dit dyrs...
Frankrig, Paris
...Betegnelsen Special Reserve adskiller en opdrættet Ossetra kaviar med usædvanlige egenskaber, hvis æg varierer fra lys til mørk amber, honning eller guld. Denne kaviar er vidunderligt sensuel, dens æg ruller på ganen og tungen for at eksplodere til vores store glæde i en let jodagtig, maritim smag, alt sammen med finesse, og i eftersmagen udtrykker meget delikate noter af tørret frugt sig. Kun i butik. ** Klik for at lære mere **...
Frankrig, Mercy
... fremragende kilder til protein og letfordøjelige kulhydrater. Med mindst 10 ingredienser, der hjælper med at styrke kroppens naturlige forsvar. Det tekniske punkt Hvad er kyllingemel? Kyllingemel er fremstillet af kød og skind fra kogt kylling, der er tørret og malet. Vandet er derfor stort set fjernet under forarbejdningsprocessen. En måling af mel har samme ernæringsværdi som 5 målinger af kylling.
Frankrig, Guérande
...Sole tørret, afslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smag i alle dine retter og salater. Forbrugt i årtusinder, er hvidløg, en meget værdsat krydderi, længe blevet en del af den franske kulinariske tradition. I køkkenet fremhæver dette krydderi og forfiner smagen af dine retter. Persille er en uundgåelig del af køkkenet. Både som krydderi og pynt, tilfører det sin friskhed og aroma til mange forskellige retter. Traditionelt anvendt: Som drys eller ved afslutningen af tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, muslinger i hvidvin, dampede kartofler. SKU:SGP250...
Frankrig, Toulouse
...Generelle fødevarer: Ris, Tørret frugt, Kød, Fjerkræ, Fisk, Olie, Kager, Snacks, Chips...
Matchende produkter
Madprodukter
Madprodukter
Andre produkter
Drikkevarer
Drikkevarer
Frankrig, Les Eyzies De Tayac
...Det meget hurtige aflivning af vores fisk udføres efter den japanske IKEJIME-teknik, som reducerer dyrelidelse og sikrer en uovertruffen kvalitet af kødet samt en lang holdbarhed. Den røget sashimi-skåret ørred er omhyggeligt udvalgt fra vores smukkeste fileter. Disse er benfri, tørret med salt og forsigtigt røget med bøgetræ. Mindre fedtet end laks, bevarer ørreden de samme egenskaber, især i...
Frankrig, Brunoy
...indtil det bliver hvidt. Denne peber vækker den subtile og blomsteragtige side af bæret, samtidig med at den bevarer sin egen friskhed. Hvid peber fra Madagascar passer perfekt til dine saucer, fisk eller hvide kødretter; og den vil også være en fordel til dine oste og desserter. Vægt: 250 g Mængde: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Frankrig, Aix-En-Provence
... største respekt for den persiske håndværk. Nogle pistiller fra vores prestigefyldte udvalg af Safran vil parfume dit ris, fisk og skaldyr med en uforlignelig aroma. Vi foreslår en dosering på 0,1 gram til en ret for 4 personer. Så, klar til at opdage det Røde Guld?
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play