... temperaturkontrollerede rustfrie ståltanke Lagret i tanke for at bevare friskheden af frugten DRUESORTER 53% Cabernet Sauvignon 37% Merlot 10% Cabernet Franc SMAGSNOTER Prydet med en smuk violet kappe afslører Château Talusson en floral næse og friske røde frugtnoter. Smagen er glat, med blød frugtagtighed, hvilket gør den tilgængelig med det samme. MADPARINGER Château Talusson passer perfekt til grillet kød, saucereetter eller frugtbaserede desserter. Serveres mellem 16°C og 18°C (60°F og 64°F).
Frankrig, Caromb
...Cépages: 100% Caladoc Alder på vinmarkerne: 15 år Terroir: Ler-kalk Høst: Maskine Smagning: • Farve: Dyb rød, violette nuancer • Første næse: Røde frugter • Anden næse: Krydrede noter • I munden: Røde frugter, balance og friskhed • Lang eftersmag Mad/vin kombination: Regionale retter, kød, pølser Opbevaring: 4 til 5 år Vinifikation: Afskaffelse/knusning. Maceration i 10 dage ved 24° for at bevare friskheden og frugten. Presset drueskaller tilføjet til dråbejuicen. Malolaktisk gæring på fine bær i vinteren indtil aftapning.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play