Holland, Nijkerk
...Alpha-liponsyre, også kendt som liponsyre, er en naturligt forekommende forbindelse, der fungerer som en kraftfuld antioxidant i kroppen. Den findes i små mængder i visse fødevarer og er også tilgængelig som kosttilskud. Alpha-liponsyre er unik, da den er både vandopløselig og fedtopløselig, hvilket gør det muligt for den at trænge ind i alle dele af kroppen. Den kan nemt krydse cellemembraner og...
Polen, Brzozów
... funktion og beriger tarmens bakterieflora. B-vitaminerne har en positiv effekt på tilstanden af huden, håret og neglene og styrker nervesystemet. & Nbsp; <strong> Sammensætning: </strong> gær (Saccharomyces cerevisiae) & nbsp; <strong> næringsværdi pr. 100g </strong> Energi værdi 1387KJ /331kcal - 17%RWS*fed 5g - 7%heraf mættede fedtsyrer 1.7g - 9%kulhydrater 9g - 3%heraf sukker 8g - 9%protein 49g - 98%fiber 27g - 27g 0.5g - 8%*RWS - referencefødevare & nbsp; <strong> anvendelse </strong> gærflager bruges til at fremhæve smagen af tilberedte retter, hvilket giver den...
Belgien, Nivelles
...risvin, rød tofu, syltede grøntsager, saltet kød osv. Anedote: Rød gær ris har været en del af den kinesiske farmakopé siden Ming-dynastiet (1368-1644), og den blev kaldt "langt livs ris". Den aktive substans i rød gær ris er monacoline K. 25 mg Q10H2 (ubiquinol) er tilstrækkeligt som supplement til rød gær ris. Ubiquinol er den ikke-oxiderede form af coenzym Q10. Det er et molekyle af oprindelse...
Storbritannien, Stockport
...Den er også fantastisk til sensitiv hud, da den har en meget lav sandsynlighed for at forårsage nogen atopiske reaktioner. Når man bruger Lys Mineralolie i fødevarer, anvendes den oftest som bindemiddel eller smøremiddel i fremstillingen af gær og kan påføres korn som hvede, ris, havre og byg for at forhindre støv i at klæbe til produktet. Den kan også findes i nogle søde lækkerier! Til...
Holland, Maarssen
... xylitol. Efter fermenteringen anvendes rensningsmetoder som filtrering og krystallisering til at forfine den Økologiske Xylitol. Det resulterende produkt tilbyder et naturligt og bæredygtigt alternativ til traditionelle sukkerarter, der anvendes bredt i fødevarer, drikkevarer og lægemidler. EC nummer:201-788-0 Molekylær form:C5H12O5 CAS nr:87-99-0...
Frankrig, Moncoutant Sur Sèvre
... indvirkning på dannelsen af uønskede og opportunistiske mikroorganismer såsom svampe. Den modstår godt gastrisk pH og galdesalte, for at kunne hæfte sig til de epiteliale celler i tarmens slimhinde. PropioForce® henvender sig til personer, hvis krop er udsat for indtagelse af dårligt tolererede stoffer (overskud af sukker, gær, syreholdige fødevarer, intolerance over for visse fødevarer).
Tyskland, Eresing
...glinsende plader. Benzoesyre har en stærk antibakteriel og svampedræbende virkning og er let antændelig. Den hæmmer også væksten af gær og bakterier i sure fødevarer. Brug: Kosmetik: * som benzoesyreester i dufte * konserveringsmiddel i kosmetiske produkter Teknisk: * biocid * blødgører Fødevarer: * konserveringsmiddel * foderadditiv CAS: 65-85-0 EINECS: 200-618-2 Holdbarhed: 24 måneder INCI: Benzoe Acid Opbevaring: køligt, tørt, lysbeskyttet, opbevares i lukkede beholdere Fødevareradditiv: E210 Summenformel: C7 H6 O2...
Østrig, Fürnitz
... typer fosforsyrer, fødevarekvalitet og industrikvalitet fosforsyrer. Fødevarekvalitet fosforsyre tilsættes fødevarer og drikkevarer for at give dem en let syrlig fornemmelse. Det er almindeligt i colaer og syltetøj, hvor det giver dem en sur eller skarp smag.\nDen fødevarekvalitetstype bruges også som næringsmiddel for fødevarer, der indeholder gær. Dette hjælper med at øge udbyttet i...
Frankrig, Aubagne
... og sin sammensætning uden farvestoffer og parfume. Emollienter bidrager til kontinuerlig hydrering af huden. Da dette produkt er forbeholdt professionelt brug, anvendes denne type lotion meget i den medicinske, paramedicinske sektor eller i institutioner. Den kan anvendes flere gange om dagen uden at skade huden. Desuden er denne antiseptiske lotion aktiv mod bakterier, gær, svampe og vira: dens virkningsspektrum er bredt.
Rumænien, Focsani
... dyr, hvilket sikrer, at de får de nødvendige næringsstoffer for optimal præstation. Med sin behagelige aroma og smag accepteres dette produkt let af forskellige husdyrsarter. At inkorporere inaktiv ølgær i dyrenes kost kan føre til forbedret fordøjelse og næringsstofoptagelse. Det fungerer som et naturligt præbiotikum, der fremmer væksten af gavnlige tarmbakterier og forbedrer den samlede tarmhelse...
Tyskland, Hamburg
...Hvis du kan lide at fremstille fødevarer og kosmetikprodukter selv, opstår spørgsmålet hurtigt om en naturlig og pålidelig konservering. En naturlig mulighed er det 100 % rene kaliumsorbat fra LANUCO. Kaliumsorbat, som er kaliumsalten af sorbinsyre, kan du anvende i fødevarer, kosmetik og plejeprodukter. Det stopper fermenteringsprocessen, forhindrer indtrængen af skimmelsvampe og gær i...
Frankrig, Cavignac
...Ifølge historikere er gær de første mikroorganismer, der er blevet brugt af mennesket. Selvom fermenteringsprocessen dengang ikke blev forstået, brugte mennesker dem til at fremstille mere letfordøjelige fødevarer og drikkevarer med en bedre smag og en længere holdbarhed. Fermentering er længe blevet betragtet som et guddommeligt fænomen af mennesker. Brugsanvisning 3 til 6 kapsler/dag tages...
Frankrig, Cachan
... anvendes i den industrielle proces) samt forureninger og infektioner af mikrobiologisk og kemisk oprindelse. 90% af forureningerne, der opstår i fødevareindustrien (IAA), finder sted under forarbejdning og emballering af fødevarer. For at reducere antallet af forureninger er en regelmæssig rengørings- og desinfektionsplan nødvendig. Disse metoder til rengøring og desinfektion i fødevareindustrien, hvis de overholdes korrekt, vil fjerne bakterier, vira, gær, sporer og svampe.
Frankrig, Donchery
... nedbrydelig. Effektiv mod bekæmpelse af COVID-19 virus (kontaktid 15 minutter). *FORDELE Økonomisk og meget alsidig, anvendelig i hygiejnecentraler, i sprøjte, manuelt og under højtryk. Anvendelig på alle overflader (rustfrit stål, …), materialer og udstyr. Dens forbedrede våde og gennemtrængende evne gør den aktiv på cellemembraner for at eliminere streptokokker, baciller, escherichia coli osv. Eliminerer også alger, mosser, gær (candida albicans, …), svampe og skimmelsvampe (aspergillus niger, …). Reference: CUI-DESMOU/5 Vægt: 5 LITER...
Tyrkiet, Istanbul
...Verdens første, den højeste ydeevne filtreringsteknologi! Godkendt af Sundhedsministeriet, UGMA Filter har en gelstruktur bestående af en helt naturlig og organisk blanding; det filtrerer mikrobiologiske agenter som virus, bakterier, gær, skimmelsvamp, skimmelsvampsporer, allergener, samt partikler ned til 0,10 mikron og dårlige lugte i miljøet med en effektivitet på 99,9%. Det har et bredt...
Polen, Skawina
...Klar-til-brug væske med baktericidale og fungicidale egenskaber (i forhold til gær-lignende svampe), beregnet til desinfektion af overflader og teknologiske linjer i fødevareindustriens anlæg, herunder overflader i kontakt med fødevarer; til brug i wellness-saloner, frisørsaloner og skønhedssaloner, cateringvirksomheder osv. Den har en baktericidal og fungicidal effekt (i forhold til gær-lignende...
Frankrig, Levignac-De-Guyenne
... orientere den optimalt, uden at genere beboerne. Den kan fastgøres til væggen i en stald, et drivhus eller kan også monteres på en samlebånd i en fødevarefabrik for at desinficere fødevarer før emballering. Far UV-C lyset dræber mikroorganismer, da det fuldstændigt ødelægger RNA/DNA fra vira (herunder Covid-19), fugleinfluenza, bakterier, salmonella, gær, Escherichia coli osv. Mysoters fjerne UV...
Italien, altamura
...Focaccia Barese er lavet af en dej bestående af følgende råvarer af høj kvalitet: finmalet durumhvedemel, hvedemel, sojalecithin, ekstra jomfruolivenolie, solsikkeolie, salt, gær, vand, forbedringsmiddel. Den indeholder gluten og soja. Topping: cherrytomater fra bakkerne, sorte oliven, oregano. Håndlavet, pakket i ATM og indpakket i plastfolie til fødevarer.
Italien, Trento
...Kartoffel, gulerod, løg, persille, porre, selleri, hvidløg og tomat fra økologisk landbrug og garanteret af CSQA. Disse er de sunde ingredienser valgt af Bauer til Granulat Vegetale Bio. Den særlige forarbejdning fra det trentinske firma gør en forskel: en langsom og skånsom proces, der kun indebærer tilsætning af den værdifulde gær-ekstrakt og solsikkeolie. En særlig granulering sikrer...
Tyrkiet, Istanbul
... at fastlægge principperne for udførelsen af økologiske landbrugsaktiviteter, reguleringen, udviklingen og udbredelsen af økologisk landbrugsproduktion og -markedsføring samt bevarelsen af den økologiske balance. Omfanget af bekendtgørelsen er forklaret som følger: - Produktion af alle typer plante-, dyre- og fiskeprodukter - Input, der anvendes, skal være produceret eller anskaffet i overensstemmelse med økologiske landbrugsmetoder - Gær, der anvendes som fødevarer eller foder - Indsamling af produkter fra skove og naturlige områder i overensstemmelse med principperne for økologisk landbrug...
Spanien, GUALTA
... stressede fodringsforhold, hvilket forbedrer udnyttelsen af foderet og øger produktionsniveauerne. Vi tilbyder det i flere former (væske, pulver, pasta, sirup). Inokulationen af disse præbiotika, sammen med udvalgte og helt uskadelige mælkesyrebakterier, sikrer en genopfyldning af fordøjelsessystemet med en gavnlig acidofil flora, der forhindrer udviklingen af andre potentielt patogene mikroorganismer som E. Coli, Clostridium og Salmonella spp. Ved konstant brug muliggør det en forbedring af indtaget og fordøjeligheden af fødevarer, hvilket resulterer i stigninger i produktionsniveauerne.
Italien, San Bonifacio
... kompetence og passion. Marta Negretto, CEO for "Mailor", en distributionsvirksomhed for glutenfrie produkter og ejer af mærket MailorVeg, den eneste virkelig håndlavede italienske veganske glutenfri linje. Hun begyndte sin erfaring inden for distribution af fødevarer til fødevareintolerancer (sektorer: Pharma, specialbutikker, Horeca og Do) i 2008 ved at samarbejde med forskellige virksomheder inden for...
... LABIRIS omhandler følgende områder: ◾struktur-funktion af proteiner; ◾miljømikrobiologi; ◾regulering af cellulært stofskifte hos bakterier, arkæer og gær; ◾udvikling af processer og karakterisering af fødevarer og brygprodukter; ◾kemisk katalyse; ◾fødevareteknologier; ◾sensorisk analyse; ◾cellekultur; ◾miljøteknologier; ◾bioprocesser.
Frankrig, Maisons-Alfort
Biospringer producerer naturlige ingredienser baseret på gær til fødevareindustrien. Biospringer tilbyder gærudtræk, inaktive gær, autolyseret gær, gærskaller, for at forbedre den aromatiske profil af fødevarer med naturlige aromatiske baser, umami- og kokuminoter samt løsninger til reduktion af salt og fedt.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play