ROVACOS er en familieejet virksomhed, der har været etableret i Bruxelles-regionen siden 1958. Med et konstant fokus på kvalitet for at tilfredsstille sine kunder, innoverer og udvikler Maison Rovacos sig hele tiden. I øjeblikket udvikles der to hovedaktiviteter.
"I mere end et halvt århundrede har Maison Rovacos været en familiehistorie..."
Rovacos importerer og eksporterer dekorationer i polyre...
VI PRODUCERER LØSNINGER TIL DOSERING AF DIT PRODUKT
Vi fremstiller maskiner til industriel bagning og udstyr til fødevareindustrien.
Vi tilbyder løsninger til doseringsprocesser af tætte og semi-tætte masser, fyld, blandinger med faste partikler, flydende, viskøse pastaer og forskellige forarbejdede produkter.
MASKINER DER HJÆLPER DIG MED AT:
● Øge produktionen.
● Forbedre ensartetheden af dit ...
...Aromatisk lys med metalbeholder og krop dækket med tråd i et bredt udvalg af nuancer. Fås i aromaer af vanilje, appelsin og chokolade.
Metal
Ref:9718
Antal trykområder:1
Trykkoder:E(1), L1...
...Nº glasvægge 4
Nº døre 2
Chokolade Temp +15ºC/+18ºC
Struktur i anodiseret aluminium med dekoration i sølv som standard
Fire glasvægge
5 glas hylder pr. dør, justerbare i højden undtagen model LO3701 med 6 roterende glas hylder
Hjul på alle modeller
Reference: LO7700
Mærke: Je crains
Dimension i MM (BxDxH): 1320 X 650 X 1900 millimeter.
Volumen (M³): 420+420
Effekt (kW): 1100
Temperatur (T°): +2ºC / +10ºC
Spænding: 220/50
Kompressor: 1/4 + 1/4
Kapacitet: 5+5 hylder...
...Lys op i dine julefester med vores helt nye sæt til støbte lys med temaet julelækkerier. Skabt med kærlighed for at fange sæsonens magi, giver disse sæt dig mulighed for at lave dine egne duftlys. Disse kits er perfekte til dekoration, meditation eller til at give en personlig gave til dine kære. Giv liv til din jul med unikke og varme lys, designet til at fremkalde uforglemmelige minder.
Duftnoter: Frugtig, lækker
Topnoter: Karamel
Hjerte noter: Chokolade, appelsin...
...Den lækre chokolade-peanut lys er et håndlavet lys, der er helt lavet af solsikkewax. Meget overraskende i sit realisme, er det en ægte illusion af en dessert i glas. Det vil glæde dit hjem med en hyggelig atmosfære takket være det lækre udseende af chokolade og peanut, der minder om sødmen fra fyldte chokoladebarer, en ægte godbid til at varme dit hjem op. Vov at vælge en unik og overraskende dekoration!
SKU: BOUCHOCAHUm
Udsendelsestid: 30 timer...
...Beskrivelse: Papkasse i form af en kube med bånd.
Indhold: Vælg mellem: marcipan, pektiner, makroner, chokolade, småkager, chokoladeamander, mini chokolade 2 papilloter, chokolade 2 papilloter og schweizisk chokolade.
Dimensioner: 60x60x60 mm
Personalisering: Kasse kan tilpasses i 1 til 4 farver. Du kan vælge farven på båndet.
Andre: Minimumsbestilling på 100 enheder.
...Chokoladeoverførselsark Små Kirsebærblomster giver dig mulighed for at tilføje et personligt præg til dine chokoladebonbons og dekorationer.
Brugt af både private og professionelle, gør chokoladeoverførselsark det muligt at dekorere chokoladebonbons, men også chokoladefigurer til dekoration af kager eller desserter.
For at skelne mellem smagene af dine bonbons kan du bruge chokoladeoverførsler...
...De bagestabile chokoladechips er fremragende til at blande i og bage med dej. De smelter ikke under bagning og giver hver kage en lækker, chokoladeagtig smag. Chokoladechipsene er alsidige og kan bruges til f.eks. dekoration, pyntning af müsli og desserter eller bare til at snacke imellem.
Ingredienser: Kakaomasse*, rørsukker*, emulgator SOJALECITHIN*
*= fra kontrolleret økologisk produktion
Allergener: Soja
Vegetarisk: Ja
Vegan: Ja...
... trykt kunstpapir med kundens illustrationer, varemærke og logo.
Særlige funktioner som folieprægning, prægning, spot UV osv. på trykt kunstpapir er tilgængelige efter anmodning.
Vi tilbyder også "Grøn emballage" mulighed til kundens overvejelse ved brug af
biologisk nedbrydelig laminering og papindsats for at gøre produktet 100% genanvendeligt.
Velegnet til emballering af gaver, chokolade, vin & spiritus, parfume, kosmetik
og mere.
Glitrende mønstret papir: Gør æsken speciel.
...Matte bagværkspulver eller pollen (tør madfarve) Velvet KREDA bruges til at farve nogle dele af desserter og andre bagværksprodukter. Det kan fremhæve vigtige elementer, understrege konturer eller spotte detaljer. Det får dine blomster eller blomsterblade, der er lavet af fløde, chokolade eller marcipan, til at se mere realistiske ud.
Hvordan man anvender Velvet pulver (pollen):
1. Tør anvendelse...
...Sukker småkager dekoreret med konfektmasse "Hvid chokolade" og drysset med kokosflager. Pakket i individuel emballage på 170 g, der er 12 stk. i correx.
...Farverige minilinsen med chokoladefyld og en speciel belægning for at forhindre udblødning i is.
Brugen af vores Ufolinos er alsidig: som dekoration/topping, produkttilsætning eller som en overraskelse gemt i isen.
Farveblandinger efter ønske eller sort ren i naturlige farver eller farver uden azofarvestoffer. På forespørgsel kan vi også levere trykte linser. Vær dog opmærksom på, at disse af produktionsmæssige årsager ikke er isstabile!
Følgende størrelser er tilgængelige, alt er ca. angivelser: Rund 8mm, 9mm og 13mm.
Leveringseinheder: 3,0/5,0 kg karton og 10,0 kg karton.
... universaladapter er det ideelle start-sæt til nemt og præcist at dekorere kager, cupcakes og lignende. Bare sæt tylle på, fastgør adapteren og fyld sprøjteposen med chokolade, flødeskum eller icing - så er du klar. Poserne er særligt slidstærke og riv- og kogesikre og kan efter brug hygiejnisk rengøres i opvaskemaskinen. De sømløse, udtrukne rustfrit stål-tylle er også ekstremt robuste og kan rengøres i opvaskemaskinen.
...Coffret assortement indeholdende 4 poser á 100g af canistrelli naturel, chokolade, mandel og hasselnød.
Denne originale canistrelli-boks har som dekoration en korsikansk kvinde, der beundrer det fantastiske panorama, som calanches de Piana tilbyder. Dette landskab kan opleves, når du tager vejen langs den vilde vestkyst, der ligger mellem landsbyen Piana og havnen i Porto. Denne gaveæske giver...
...Den karameliserede hasselnøddegranulat er et produkt fremstillet af udvalgte hasselnødder af høj kvalitet, ristet, hakket og karameliseret. Hasselnødden har altid haft sin plads blandt de cremer, der anvendes i bagværk og is, i den traditionelle kombination med chokolade. Den karameliserede ristede hasselnøddegranulat bruges normalt til pynt og dekoration af lækre retter, hvilket sikrer optimale og konstante resultater.
...
Personlige former og dekorationer: Klassiske eller originale former, vi tilpasser dem til dine produkter. Ligeledes tilbyder vi et udvalg af tilpassede dekorationer eller arbejder på din specifikke dekoration baseret på dit kravspecifikation.
Fødevarekontakt: Alle vores materialer til chokolade er egnet til fødevarekontakt og er blevet testet i henhold til franske standarder (service standard). Alle de finish og tilpasninger, der tilbydes, overholder også kravene til fødevarekontakt. Således, for artikler...
...I 1502 blev en kop chokolade med vanilje præsenteret for Christopher Columbus af den lokale hersker - som et tegn på stor ære. Senere blev den store ære for aztekerne til en stor hyldest, som blev betalt med den samme vanilje.
Brug til
Brug til bagning, varme og kolde drikke, dekoration af dessertretter.
Næringsværdi pr. 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 27,4
Fedt (g / 100g)… 1,2
Kulhydrater (g / 100g)… 4,0
Energiværdi (kcal / 100g)… 247...
... Europæiske Union, men altid med de højeste kvalitetsstandarder, så det endelige resultat er optimalt.
Vores artikler er beregnet til:
- Sadelmakeri: til fremstilling af sadler, hovedtøj, beslag eller halsbånd.
- Lædervarer: til skabelse af jagtartikler, tasker, kufferter eller bælter.
- Dekoration: som supplement til møbler og gaveartikler.
- Fodtøj.
Artikler, vi fremstiller:
- Udfald, skind, kraver, heste, 100% vegetabilske vaquetillas.
- Finish: i pasta, mat, poleret og smurt.
- Typer: Glat, præget og krøllet.
- Farver: hasselnød, ristet, tobaksfarvet, brun, chokolade og sort.
...SOLLICH KG tilbyder produkter og maskiner til chokoladebehandling, stangproduktion, praline- og chokoladeformning, kageforædling og sukkerblandingsbehandling.
Produktionsprogrammet hos SOLLICH KG spænder i dag fra form-, ekstruderings- og skæremaskiner, fuldautomatiske overtræksanlæg og køletunneler til chokolade-tempereringsmaskiner og støbeanlæg til konfekture.
SOLLICH tilbyder blandt andet:
- Chokoladeovertræksanlæg
- Kølekanaler
- Skæresystemer
- Chokoladepumper
- Pralineformsystemer
- Glasuranlæg
- Maskiner til drysning, dekoration, blanding & dosering...
...Ruth GmbH & Co.KG udvikler og producerer produkter til fremstilling og forædling af chokolade- og marcipanprodukter.
Produktporteføljen fra Ruth omfatter blandt andet:
• Former til chokolade
• Former til chokolade-dekorationer
• Former til marcipan
• Fødevarefarver & tilsætningsstoffer
• Tilbehør, småapparater, airbrush
• Emballage & dekoration
Ruth GmbH & Co.KG fremstiller også fineste chokolade- og marcipanartikler, trøfler og praliner.
Ranson er udover grossist også producent af 3 grupper af bageriprodukter (marcipan, chokoladedekoration og blandinger), samt importør og eksportør af forskellige råvarer og forskellige frugttyper til industriel brug. Non-food afdelingen sørger for leverancer af små materialer, dekorationer og emballage til den samme målgruppe af kunder: bagere, konditorer – chokoladeproducenter og isproducenter...