Polen, Warszawa, Poland
...Syrnet vallepulver (AWP) er et biprodukt af produktionen af ost eller syrnet kasein. Det opstår ved tørring af frisk valle fra bløde hvide oste. Mikrobiologisk fermentation reducerer forbruget af mælk og omdanner laktose til mælkesyre. Syrnet vallepulver bruges primært til produktion af ricotta og valle-smør. Det anvendes også som ingrediens i mange forarbejdede fødevarer, såsom brød, kiks, kød...
Frankrig, Montauroux
...MAGIC MB2S er den eneste sprøjteanlæg med 2 trichere, der kan udstyres med 3D. Den er standardudstyret med: 01 hoved til hårde og bløde dej 01 hoved til flydende dej Automatisk justering af båndets højde i opskriften Skæreværk med flere regler med 9 udgange 02 enheder til roterende sprøjtehoveder med doseringsregel med 9 udgange og glatte samt takkede sprøjtehoveder. 02 sæt sprøjtehoveder i...
Belgien, Nivelles (thines)
... størrelse. TV-ovn De er primært beregnet til tilberedning af bløde vafler. Denne type ovn er udstyret med et meget præcist doseringssystem til dejen samt et fjernelsessystem til at tage vaflerne ud efter tilberedning. TH-ovn TH-ovnen tilbyder muligheden for at lave flere forskellige produktioner takket være de udskiftelige vaffeljern. Denne ovn producerer mindst 1000 vafler pr. time. Den kan også udstyres med en automatisk injektionsanordning og et ekstraktionssystem. Denne ovn findes i en standardversion med 20, 24, 30 eller 36 vaffeljern. Ovn TV-8 Ny ! Se t...
Ukraine, Poltava
Frankrig, Paris
...Den særlige tekstur skyldes fremstillingsprocessen: Når honningen er filtreret, venter man på, at den krystalliserer. Den bliver derefter forsigtigt rørt for at adskille sukkerkrystallerne og opnå sin cremede tekstur og lyse farve. Let at smøre takket være den bløde og cremede tekstur af dens meget fine krystaller, er den den ideelle følgesvend til dine morgenmads- og eftermiddagssnacks med kiks...
Portugal, Idanha-A-Nova
A BEIRA SALGADOS er en portugisisk virksomhed, der opererer inden for fødevareindustrien, især med produktion og salg af empadas (beirã, vegetariske, and, torsk med brød, kylling og bløde tærter), og snart vil der også være empada med skaldyr tilgængelig: fremstilling af småkager, kiks, toast og konserveringsvenlig bagværk. Virksomheden ligger i Idanha-A-Nova Industrizone (Castelo Branco).
Tyrkiet, Eskisehir
Vi fremstiller udstyr og maskiner til produktion af småkager, kager og kiks. Fra dejforberedelse (deje med en eller to anker) til formning af småkager (roterende småkager bløde eller valsede til hårde småkager), bagning med indirekte ovne fra 10m til 50m, køling eller nedkøling ved 180 grader for små virksomheder og afslutning med flowpack emballeringsmaskiner eller X-emballering. Vores virksomhed er beliggende i Eskisehir, Tyrkiet. Vi håber at imødekomme dine behov, så tøv ikke med at kontakte mig.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play