Belgien, La-Roche-En-Ardenne
...Privat garage, cykelrum og grillområde. Vores hotel har 8 perfekt udstyrede værelser. Garage service og moms inkluderet. Bar og have - gratis garage og cykelrum. En gastronomisk menu og husets specialiteter med markedskøkken, lokalt vildt, husets foie gras og vores månedligt skiftende menu "Le Caprice". Synlig vinkælder udhugget i klippen. Indretning med egetræspaneler og en samling af malerier. Vores restaurant tilbyder anerkendt lokal madlavning.
Belgien, Hotton
Familien Remacle byder dig velkommen til et roligt og lækkert ophold. Menuen og retterne ændrer sig i takt med årstiderne og markedet for at sikre, at du får produkter, der er nøje udvalgt (kød, fjerkræ, fisk, vildt, ...). Til dine banketter er der et lokale til 40 personer med adgang til haven og en unik udsigt over Ourthe-dalen. En legeplads venter dine børn, hvor de kan lege i fred og ro...
Belgien, Ciney
Condroz Gibier er specialiseret i behandling, udskæring og emballering af vildt. De tilbyder forskellige vildtprodukter fra Wallonien, såsom dådyr, vildsvin, rådyr, kalv... Condroz Gibier er især skaberen og ambassadøren for det Første Europæiske Mærke for Belgisk Vildt af Certificeret Oprindelse. Et helt års studie og forskning i tæt samarbejde med Gembloux Universitetsfaculteterne og certificeringstjenesten Promag har været nødvendigt for at udvikle denne nye kvalitetsstandard.
...Udvikling af Columbus-konceptet til al menneskelig ernæring, uanset om det er af animalsk eller vegetabilsk oprindelse. Takket være deres afbalancerede sammensætning bidrager Columbus-fødevarer til en sund kost ved at genindføre de "gode" fedtstoffer og sundt kolesterol i fødevarer af vildt-type. De sikrer en bedre forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og andre degenerative sygdomme.
... minibar og skrivebord. Hotellet har en indretning med vandtema. Hotellet huser en elegant restaurant med indretning i parisisk brasserie-stil. Den serverer klassisk fransk cuisine og specialiserer sig i foie gras, hummer, fisk og vildt. Alle vores værelser og suiter er udstyret med 32'' fladskærm (med gratis film til rådighed), telefon, Nespresso-kaffemaskine, badeværelse med bruser, hårtørrer, gratis Wi-Fi, minibar ...
Belgien, Vresse-Sur-Semois
...hvor man elsker at tage solbad og også værdsætter friskheden på varme dage. Børnene vil have det sjovt på legepladsen, mens de ældre vil spille en intens omgang petanque... Vores menu har noget for enhver smag og ethvert ønske: lokale retter som friskfanget ørred, vildt i sæson, kanin tilberedt på trappistvis eller det bedste fra det franske køkken, opdateret til nutidens smag.
Belgien, Bastogne
... frisée med bacon, kyllingelever-salat eller vagtelsalat. Om vinteren er det muslinger, vildt, sauerkraut og kødretter, der vil varme dig op til at møde kulden i Ardennerne. Fire stjerner garanterer komfort og velvære i en behagelig ramme, til fornøjelse eller arbejde. Vores moderne hotel ligger i centrum. 300 butikker inden for rækkevidde, selv om søndagen, eller kun et stenkast fra landet.
Belgien, Merksem
Slagteriet Gysels er en familievirksomhed, der tilbyder dig frisk kød (okse, kalv, svin, lam, hest, kylling, vildt), charcuteri-service, catering-service, grill-service osv.
Belgien, Viroinval
For at tage et skridt, er der nogle værelser med hyggelig komfort til rådighed. Hotellet har 8 komfortable værelser, badeværelse, toilet, telefon, fjernsyn. Hvert værelse har håndvask, bad, toilet, fjernsyn, telefon. Uden for landsbyen tilbyder Hotel-Restaurant le Melrose både indkvartering og kvalitetsmad i en grøn park til dine afslappende weekender. Restauranten serverer mad af høj kvalitet, med et varieret udvalg af fisk og vildt. Vi har også 2 festlokaler samt en terrasse og en dejlig have.
Belgien, Rochefort
7 km fra Rochefort. Du tilbringer din ferie et roligt sted, ved bredden af Lesse i Belvaux, en fortryllende landsby i Ardennerne. Du er 3 km fra Han-hulerne (Rochefort Kommune, Latterens Hovedstad). Lokale retter, grillmad om sommeren, vildt om vinteren. Dobbeltværelse (Badeværelse med bruser og privat toilet). Kun få kilometer fra Møllekroen ... tag på dejlige vandreture i naturen. Du vil opdage...
Belgien, Diest
Fjerkræ og specialiteter, kolde tilberedninger, stort vildt, lille vildt.
Belgien, Aywaille
Romantisk restaurant. Velkomst, komfort og gastronomi er i fokus. Måltider på den blomstrende terrasse. Du vil sætte pris på friskheden og kvaliteten af vores køkken: ørreder, krebs, hummer eller vildt fra vores skove. 3 sale med en kapacitet på 15 til 80 personer til dine kommunioner, bryllupper, fester,… Mulighed for temaaftener. 2 sale til seminarer. Ikke-residentiel 50 pers - Residentiel 25...
Belgien, Sint-Katelijne-Waver
... forskellige sæsoner har vi et særligt tilbud. Således tilbyder vi vildt i jagtsæsonen eller paella og havtaske i hvidvinsauce i sommerperioden. Afhængigt af produktet og takket være vores vakuumpakninger og pasteurisering, forbliver vores færdigretter holdbare i fire til fem uger. Egen opskrifter eller opskrift fra kunden: Quality Food Group laver sine færdigretter efter egne opskrifter. Men hvis du ønsker det, kan vores kokke også arbejde med din opskrift.
Belgien, Geel
Den belgiske gruppe Sopraco er en af de førende leverandører af kød i Europa. Sopraco-gruppen leverer skræddersyet kød til detailhandlen, supermarkedskæder, slagterier og restauranter: kalvekød, oksekød, svinekød, gedekød, vildt og fjerkræ. Det brede udvalg af kødprodukter omfatter både tekniske dele samt portioneret, frisk, dybfrosset, forædlet eller tilberedt kød, herunder emballering under beskyttende atmosfære.
Belgien, Lubbeek
...Har du en restaurantvirksomhed? Er du på udkig efter en leverandør til din fisk og skaldyr? Så er du kommet til det rette sted. Du kan finde alt fra havet hos os. Dette til en meget interessant pris/kvalitet. Du kan også finde dit oksekød, lam, fjerkræ og vildt hos os. Vi leverer til restauranter, cateringfirmaer og til arrangementer. Også private kan henvende sig til os.
... Colinvaux tilbyder en ærlig og autentisk madlavning. At gå til essensen, arbejde med de bedste mulige produkter, lade terroirerne tale, det er den mission, han har sat sig for. Den gastronomiske oplevelse er berusende, hvilket er helt normalt, da den simpelthen er et spejl af en mands kærlighed til sit fag. Landmoriller, vildt i sæsonen, fisk fra små fiskerier, også kaldet "små både", alle disse produkter bliver forfinet, bearbejdet med talent.
Belgien, Bruxelles
Van Engelandt á Anderlecht er en grossist i kød, der har sin egen butik, hvilket gør det muligt for private at komme direkte og købe deres kød til engrospriser. Vi har også vores eget værksted, hvor kvalificerede slagtere skærer og pakker kødet efter alle kunstens regler. Udvalget er stort: lammekød, oksekød, hestekød, bisonkød, svinekød, kalvekød, vildt og fjerkræ, nogle specialiteter inden for pølsemageri og et bredt udvalg af kvalitetsfrosne produkter som eksotisk kød og lammekød fra New Zealand.
Belgien, Leeuw-Saint-Pierre
Hos Urbi de Groof vælger de kødet (oksekød, kalvekød, svinekød, lammekød, fjerkræ, vildt, forberedelser). Kødet bliver også skåret, tilberedt, afkølet, frosset, pakket og mærket af dem.
Belgien, Antwerpen
...INTERVLEES er blevet en af de vigtigste europæiske importører/distributører af kød. INTERVLEES specialiserer sig i international sourcing og markedsføring af kvalitetskød, hvilket opnås gennem vores engagement og pålidelige relationer med vigtige internationale producenter. Vores produkter: oksekød, lammekød, svinekød, vildt og fjerkræ.
Belgien, Kortrijk
Vores hjemmelavede kødretter er himmelske. Udover frisk kød og adskillige traditionelle retter præsenterer vi også de nyeste kulinariske trends for dig. Smag på vores verdenskøkken og prøv vores kreationer til wok, teppanyaki,… Du kan hos os finde okse, kalv, svin, kylling, kalkun, lam og vildt i sæson efter anmodning. Udover en række faste og dagligt tilbagevendende friske produkter finder du i vores sortiment også et varieret udvalg af skiftende retter, tilpasset sæsoner, aktuelle trends og dine behov. Vores sortiment er dermed en god blanding af variation og kvalitet.
Belgien, Bree
Pludis, fjerkrædistribution. Vi er specialiseret i slagtning, udskæring og forarbejdning af fjerkræ og kaniner. Salg af et bredt udvalg af frisk slagtet vildt samt salg af æg.
Belgien, Antwerpen
...Derycker Daniël startede i 1972 som en kødgrossist. I 90'erne blev frosne fiskeprodukter tilføjet til sortimentet. Derycker tilbyder et bredt udvalg af frisk kød: oksekød, svinekød, lammekød, vildt og fjerkræ, men også frosset kød og frossen fisk: fiskefileter, pillede rejer, rejer og scampi.
Belgien, Sankt Vith
... fra enkle menuer til de fineste specialiteter af fisk eller vildt, uden at glemme vores sæsonbestemte gourmetmenuer. For store grupper og busture anbefaler vi en sal, der kan rumme op til 150 personer. Lokalet er også tilgængeligt for handicappede. For små grupper har vi en banketsal til 50 personer. En terrasse til at rumme op til 100 personer.
Belgien, Stembert
PG Vian tilbyder et kæmpe udvalg af produkter (flere tusinde). Dette store udvalg gør det muligt at imødekomme vores kunders behov bedst muligt. Derfor inviterer PG Vian dig først til at udforske sine produktfamilier. À la carte, charcuteri, oksekød, kalvekød, svinekød, fjerkræ, lam, udenlandsk kød og vildt i sæson. Når det kvalitetsprodukt er valgt på stedet, står vores erfarne personale klar...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play