Spanien, Madrid
Vi er et familiedrevet bageri, der fremstiller gourmetmad af femte generation til restauranter, barer, catering, hoteller eller distributionsvirksomheder i verden. Barranco's Food er specialist i at lave hjemmelavede croquetas blandt andre produkter som kyllingesnacks, russisk salat, pocherede kartoffelbundter, patatas bravas eller kogt blæksprutte. Vi distribuerer vores mad nationalt i Spanien,...
Spanien, La Coruña
Hélix Santa Ana er en spansk virksomhed, der beskæftiger sig med handel af forskellige sorter af snegle; aspersa máxima (gros gris) og aspersa müller (petit gris). Vi arbejder med snegle i live, vi sælger kogt og frosset sneglekød, kogte snegle konserveret i saltlage, sneglebabyer og reproduktionssnegle. Vi importerer og eksporterer inden for EU. Vi har handelsaftaler med forskellige produc...
Spanien, Granada
... konsistens: rødt, vildt, segureño lam. Passer godt til iberiske pølser, patéer og meget lagrede oste med kraftig smag. Beskyttet Ursprungsbetegnelse Kvalitetsvin fra Granada. Anchurón ligger i den spanske provins Granada. Vinmarkerne strækker sig i foden af Sierra Nevada, Naturparken Sierra de Huétor og Naturparken Sierra de Baza, i en gennemsnitlig højde af 1.000 meter over havets overflade: det høje Andalusien. Vinhuset er en del af Center for Excellence inden for den agroalimentære sektor i Granada.
Spanien, Almería
...SELVA har de højeste fibre i vores kollektion, hvilket giver et vildt og naturligt udseende, et ideelt produkt for dem, der søger det mest realistiske, bløde og komfortable udseende i deres have. SELVA er et græs, der inviterer til at ligge ned og slappe af, med en blanding af limegrøn i fiberen og beige i roden, som giver det udseendet af græs om foråret.
Spanien, La Seca-Valladolid
...Farve: skinnende kirsebær rød, intense aromaer af modne røde frugter og meget elegant træ. I munden er den robust, velsmagende, bred og vedholdende. Det anbefales at nyde den mellem 14º og 16º Celsius, og den passer godt til pølser, gryderetter, vildt, lagrede oste og patéer. Oprindelsesbetegnelse: IGP Vinos de la Tierra de Castilla y León Druesort: Crianza Årgang: 2016 Crianza: Fremstillet af druer af sorten tempranillo, lagret på franske egetræsfade (-allier-)...
Spanien, Barcelona
...Creme til aktivering af krøller. Til at give nerve og styrke til naturlige eller permanentede krøller. Ideel til at friske op, definere og adskille krøller og bølger med volumen, tekstur og glans. Brugsanvisning: Påfør på fugtigt hår. Fordel produktet jævnt i hele håret og definer krøllerne med fingrene. Lad det tørre naturligt eller brug en hårtørrer for et mere vildt look. Aktive ingredienser: Teekstrakt. Vitamin E. Pantenol. UV-filter. Uden silikoner.
Spanien, Arnedo
Håndværksproducenter af fodtøj. Vi betragter os ikke som en familievirksomhed, men som en stor familie; her sker tingene i en skala og med en rytme, der er anderledes end resten af verden. Vi arbejder med det samme team, der overvåger det samme par sko fra start til slut. Fremstillingsprocessen af et par håndlavede lædersko består af omkring 12 trin. Hvert trin er ejer og ansvarlighed eksklusivt...
Spanien, Valencia
... gryder med en åbning på over 4 meter, samt udstyr, service og personale til at håndtere dit event hvor som helst i Spanien med alle garantier for succes. Festligheder, sammenkomster, pilgrimsvandringer, forsyninger, sportsarrangementer, festforeninger, kulturforeninger, motorfrokoster... osv. Forholdet mellem kvalitet og pris er uovertruffen. Vi er professionelle! KØD PÅ GRILLEN Oksekød, kvæg, lam, svin, vildt, gårdkød, fisk, skaldyr og ris. Specialitet: Grill, stege, ovnretter, gryderetter og spyd.
Spanien, Cobatillas
SALG AF FROSSEN KyllingKØD, BAGLÅR OG KyllingLÅR. TILBUD PÅ MAD OG LAGERAFVIKLING.
Spanien, Montcada I Reixach
Kyllingeslagteri, fjerkræforarbejdningsrum (kylling, kalkun, and, vagtel, fasaner, perlehøns, kaponer...), produktion af afledte produkter. Kaniner, vildt og struds. Frisk og frossen. National og international distribution.
Spanien, Guadalaviar
... producerede pålæg udelukkende fra vildt. I Romerriget var Botularium navnet på stedet, hvor pålægget blev produceret. Det er grunden til, at Botularium er vores brand, sammen med håndværkeren, der bærer en lerkrukke. Vi fortsatte med at udvikle os, og vi begyndte produktionen af supper, cremer, bouilloner, saucer… Vi opretholder den samme filosofi: ingredienser af høj kvalitet og traditionelle opskrifter. Hos Botularium er vi… Smagskunstnere.
Productos Sierra de Cazorla er en online butik, der specialiserer sig i salg af naturlig fødevarer og økologisk kosmetik fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyder sunde og naturlige produkter som: - Ekstra jomfru olivenolie med oprindelsesbetegnelse - Økologiske olier - Røget kød - Modnede pølser - Iberiske og vildt kød - Håndlavede skinker - Krydrede oliven - Kød- og...
Spanien, Tomelloso
... russet kant. Vi kan dufte friske aromaer, der minder om en slags anisette eller balsamiske smagsnuancer, over en velmoden baggrund af røde og sorte frugter. Når vi drikker den, mærker vi en frisk indgang og en mild skarphed, som ændrer sig til en tannisk smag og en varm afslutning. Den anbefales især til alle slags kød, vildt og modne oste. COUPAGE: Vintage: 2004 Variety: 50% Tempranillo, 50...
Spanien, El Viso Del Alcor
Den iberiske oliventræ er et næsten vildt spansk oliventræ, hvorfra der traditionelt er blevet udvundet olivenolie i tusindvis af år. Desværre bliver dette træ nu erstattet af mere produktive dværgarter, som er kommercielt mere rentable, men også mere sarte og kræver flere kemiske behandlinger. Disse dværgarter har meget overfladiske rødder, så de kræver meget vanding i den varme iberiske sommer...
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. er et handelsfirma, der er specialiseret i import/eksport og national distribution af kødrelaterede produkter, primært i frossen tilstand, herunder hele slagtekroppe og udskæringer af oksekød, svinekød, fårekød, gedekød, fjerkræ, vildt samt forarbejdede kødprodukter, der er kogte, røgede og også tørrede af hvidt, Duroc og iberisk svinekød. Vi betjener vores spanske kunder på ugentlig basis med minimumsordrer på 1 palle mono/multiprodukt gennem hele den spanske halvø, inklusive Balearerne og De Kanariske Øer.
Spanien, Azuaga
Carnes de Caza Núñez er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med engrosdistribution af småvildt. Vi skaffer os direkte fra de mest prestigefyldte godser i Spanien, med en striks sundhedskontrol, hvor transporten aldrig bryder kølekæden. Vi har også udviklet en gourmetlinje af snacks lavet af vildtkød og lækre pølser af stort vildt.
Spanien, Benicarló
H.R. Essences er en enhed dedikeret til produktion og salg af økologisk rosmarin og dens derivater. Vi har en hal på ca. 250 m2, der er indrettet til tørring af rosmarin, samt en hektar økologisk jord, der er beplantet. Vores tørrede rosmarin er høstet vildt og manuelt i Middelhavsområdet ved kysten af appelsinblomst, i Valencia-regionen. Plantningen er økologisk og udført ved manuel stikling...
Spanien, Madrid
... internationalt. Du vil komme ind i vores sted for at tage noget at drikke, men vi ved, at du bliver for vores musik, og til sidst vil du gå ud som en Wilder. Hvis du leder efter noget frit og vildt... Så skal du besøge os for at finde det.
... brød fra d'Aran, grillet kød, pølser fra dalen, patéer, vildt og ferskvandsfisk tilberedt over træ med klassikerne fra den internationale cocktailverden og de nye kreationer designet specielt til det nye rum. "Dry Snow, Restaurant & Cocktail Bar" fører os ind i konceptet "après ski", varmt, indhyllet i en stor pejs og med ilden fra grillen synlig for gæsterne. Et højfjeldsrefugium i hjertet af Arties.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play