...Salvie er en aromatisk urt med en vedagtig stamme og tykke sølvgrønne blade, der genererer en meget intens aroma. Den bruges til fysioterapi, inden for kosmetik som tandpasta og i madlavning til at give smag til stege og vildt. Fås i bakker eller polystyren i forskellige vægte.
Matchende produkter
Salg
Salg
Andre produkter
Rødbede - Rød
Rødbede - Rød
Italien, Paderno Franciacorta
...Primært designet til konstruktion af volierer og opdrætsbur til vildt, men også velegnet til at fungere som beskyttelse mod rovdyr, er volitex et net fremstillet af monofilamenter af høj densitet polyethylen i sort, som er UV-stabiliseret. Dette giver produktet en lang levetid ved eksponering for solens stråler. Modstandsdygtig over for skimmel, rådner ikke og er vandtæt, volitex optager ikke...
Italien, Vellezzo Bellini (pv)
...Leder du efter en sjov, nyttig gaveidé med et vildt præg? Vælg "Wild Edition" Kosmetik Sæt til kvinder, pakket i en gaveæske med gennemsigtigt perforeret PVC (touch me), bestående af: - en Body Lotion på 80 ml - et par bløde sokker (leopardmønstrede) Duft: eksotisk blomsterduft Topnoter: fresia, gardenia, fersken Hjerte noter: jasmin, koriander, vanilje Bundnoter: patchouli, vetiver Mål: 19,20 x 4,20 x 22,80 cm. Minimum emballage: 6 sæt...
Italien, Venezia
...Frisk karakter og behageligt humlet. Birra San Marco Pils er en øl med let krop og en ren, forfriskende smag. Dens udseende er naturligt uklart på grund af tilstedeværelsen af gær, og dens skum er fint og vedholdende. Den lette sødme fra malten er perfekt afbalanceret af den tørre bitterhed fra ædle humler, som giver den friske blomster- og kryddernoter. Eftersmagen er sprød og omsluttende, hvilket gør denne øl til et ideelt match til fiskefritter, skaldyr, seafood, vildt og bløde græskæse.
Italien, Nave
...vildt, porcini svampe, trøfler og lagrede oste. Bemærkninger Indeholder sulfitter. Kapacitet: 0,75l Kode: 07003 Kategori: Røde Alkoholprocent: 15% vol. Land: Italien Region: Piemonte Druer: Nebbiolo 100% Farve: Intens granatrød...
...Krydderi baseret på ekstra jomfruolivenolie med naturlig aroma af hvid trøffel - Anbefalinger: Fremragende til tilbehør med en fyldig smag, perfekt til at krydre kød, vildt, grøntsager og fyld. Ingredienser: ekstra jomfruolie (98 %), naturlig aroma af hvid trøffel (2 %) Findes også i størrelserne 250 ml og 500 ml.
Italien, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indikation af geografisk oprindelse Produktionsområde: Emilia Druetype: Lambrusco Alkoholprocent: 8 % vol. Farve rubinrød Aroma Vinsmagende og frugtagtig Smag dessertagtig, behagelig og harmonisk Anbefalinger rødt kød, vildt Serveringstemperatur 18°-20° C.
Italien, Firenze
...Konditioneret med ekstra jomfruolivenolie med naturlig aroma af hvid trøffel - Ingredienser: ekstra jomfruolie (98 %), aroma af hvid trøffel (2 %) Anbefalinger: Fremragende til tilbehør med fyldig smag, perfekt til at krydre kød, vildt, grøntsager og fyld.
Italien, Dorgali
... og myrte, ledsaget af et strejf af krydrede noter givet af lagringen i franske egetræsfade. I munden er den varme indflydelse efterfulgt af en betydelig friskhed, en udtalt salthed og en elegant tannicitet, der harmonerer godt i den bløde og fløjlsagtige struktur. God intensitet og vedholdenhed. Atha Ruja passer godt til halvfaste oste af medium intensitet, smagfulde pølser og retter med rødt kød af medium struktur, stege og vildt.
Italien, Trento
...Alsidigheden af Salsa Bruna er total: den kan serveres med stege, braiserede retter og andre retter som vildt, rødt og hvidt kød, tagliatelle, grøntsager, puré. Tilsat under tilberedningen er den også fremragende til at give smag til gryderetter og kødretter i sauce. Opløs 35 g af produktet i ½ liter koldt vand og bring det i kog under konstant omrøring ved moderat varme i 5 minutter eller mere...
...Farve: intens rubinrød. Aromaer: bredt og vedholdende med en mærkbar duft af kirsebær og noter af vanilje. Smag: fyldig, rund med bløde og velafbalancerede tanniner. Serveringstemperatur: 16-18°C. Madparring: fremragende til at ledsage stege af rødt kød, vildt og lagrede oste. Vinifikation: efter afstilkning af druerne, forbliver mosten i maceration med skallerne i 6-7 dage ved en temperatur på 24-26°C. Efter afslutningen af malolaktisk gæring, lagres en del i barriques, mens den anden del lagres i stål. Lagringskapacitet: 2 år og mere afhængig af årgang.
...Druetype: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon | Farve: rubinrød, med violette nuancer og tendens til granatfarvet med alderen | Duft: vin af stor elegance. Man fornemmer frugtagtige aromaer som blåbær og brombær, med ristede og vaniljeagtige noter af høj kvalitet | Smag: i munden præsenterer den sig tør, varm og fyldig. Tanninerne er til stede, men bløde takket være opholdet i barrique. GASTRONOMISKE KOMBINATIONER: Fremragende vin til stegt kød, især svinekød, lam og ged. Den passer godt til vildt. Vin også til meditation.
Matchende produkter
Altropasso
Altropasso
Italien, Maruggio
...% Vol. Farve: Dyb granatrød, kompakt Bouquet: Blåbærsyltetøj, tamarind, balsamiske noter Smag: Fyldig og rund med lang aromatisk Serveringstemperatur (celsius): 16° - 18° c Anbefalet: Første retter med kødsaft, vildt, rødt kød, modne oste, svampe.
Italien, Gemmano
Tenuta Carbognano er en vingård beliggende i Gemmano på Colli di Rimini; vi er i Europas mindste naturreservat. Omgivet af skove, dyrkede marker og fritgående vildt, er vi producenter af vin og ekstra jomfruolivenolie, og vi driver også agriturismo. Vi er åbne for direkte salg med besøg og smagninger af vores produkter. Efter reservation kan vi tilberede og lade jer smage vores vine sammen med...
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
Mila sas-butikken er en håndværksvirksomhed, der arbejder med kød, vildt og spildevildt, og har været til stede i området i Cerbaie-bakkerne i Toscana siden 1969. Virksomheden har gjort KVALITET til sit motto, altid producerende saucer, dressinger og gryderetter med lokale produkter fra italienske godser og naturparker. Alle produkter tilberedes som i gamle dage, ligesom vores bedstemødre lavede...
Italien, Scansano
Casavyc blev grundlagt i 2003 af Viviana og Claudio, der har en stor passion for kvalitetsvin og Toscana. Især dette område af Toscana, der strækker sig fra foden af Monte Amiata til havet ved Argentario, adskiller sig fra resten af regionen, mere vildt, på en måde større på grund af de store ubeboede områder. Her besluttede man at starte fra bunden for at realisere et ambitiøst projekt: at...
Opdræt og handel med levende vildt. Fasaner af sorterne Mongolsk, Mørk, Kinesisk, Rødhøns, Italiensk stork, vagtler, flyvevagtler og kødvagtler, almindelige europæiske harer, vilde kaniner. Mulighed for levering med egne transportmidler.
...Vores hovedkontor ligger i Belpasso, en lille by i provinsen Catania ved foden af Etna, hvor de berømte "fichi d'india" kaldet "Bastardoni" vokser vildt, med en håndværksmæssig behandling af produktet og de gamle ingredienser. Vore kunder tæller blandt vigtige distributionsgrupper i Italien og især i udlandet, hvor vi i årtier er blevet mere og mere værdsatte.
Italien, Cisano Sul Neva
... voldsomt, er snævert, barskt og vildt. En skattekiste, hvor der opbevares vidnesbyrd om de landlige civilisationer, arkæologiske fund, museumsindsamlinger osv. Ligurien er et af de mest betydningsfulde rustikke områder i Italien i produktionen af de vigtigste middelhavsarter, der findes på markedet, og de aromatiske planter er i dag virksomhedens stolthed.
Italien, Cuggiono
Vi producerer udstyr og komplette anlæg til slagtning af fjerkræ og vildt til små produktioner. Især velegnet til landbrug og landbrugsbedrifter. På vores hjemmeside kan du downloade et eksempel på et layout, der repræsenterer et professionelt anlæg til slagtning og salg af fjerkræ med en produktion på 10.000 dyr om året.
... bevidste forbruger. Vi er specialister i opdræt og slagtning af Grass Fed kød, det overordnede kvalitetskød, der udelukkende er fodret med græs i Lessinia. I vores butikker har vi udvalgt kød af kvæg, okse, svin, vildt og fjerkræ samt færdigretter og økologiske produkter.
Italien, Palo Del Colle
Slagtning, udskæring, forarbejdning og emballering af oksekød, svinekød, fårekød og hestekød Udvikling og produktion af oksekøds-, svinekøds- og fårekødsprodukter samt produkter baseret på oksekød og svinekød Markedsføring af fjerkræ og vildt...
Italien, Medolago
Frisk og frossen fisk - Kød - Grøntsager - Vildt - Snegle - Muslinger...
Engros og detailhandel med kød, pølser, vildt, æg...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play