Portugal, Vila Nova Do Campo
AMC TEIXEIRA er en portugisisk virksomhed dedikeret til produktion og udvikling af artikler til bagværk til fødevarekontakt, forarbejdning af papir og karton. Siden sin oprettelse i 1998 har AMC TEIXEIRA været kendetegnet ved sin vækst, kreativitet og innovation, og tilbyder et bredt udvalg af løsninger inden for råmaterialer til denne sektor. AMC TEIXEIRA har som mål at imødekomme sine kunders in...
Frankrig, Collégien
SPSI er en fransk designer og producent af udstyr til bageri-konditori, anerkendt for sine innovative maskiner, herunder dresseuses/pocheuses, fonceuses à tartes og vibrerende borde. Designet og samlet i Frankrig, nyder de godt af mærket Origine France Garantie, som er et tegn på kvalitet og håndværksmæssig kunnen. Virksomheden har til formål at lette de gentagne opgaver for håndværkerne, samtidig...
Tyskland, Straubenhardt
... Denne kartoffelstamper fra Economic Line er fremragende til at mose kartofler, grøntsager eller frugt under madlavning eller bagning. Gennem hullerne i stamperen kan der opnås et optimalt resultat. Dette køkkenredskab er fremstillet af plast af høj kvalitet. Den perfekte blanding af kvalitet og design gør det til et særligt blikfang i ethvert hjem. Den 23,5 cm lange skaft forhindrer forbrændinger ved brug og giver et fast greb. Artikelnummer: 5059R5 Temperaturbestandighed: 270° Farver: Sort Længde: 24 cm...
Belgien, Anderlecht
...Den roterende elektriske ovn til bagværk fra R-serien af Moretti Forni er det ideelle udstyr til professionelle bagere og konditorer. Med sin avancerede teknologi og ergonomiske design tilbyder denne ovn en fremragende bagning af en bred vifte af produkter. Optimeret cirkulation af varm luft: Sikrer en fremragende kvalitet og ensartethed i bagningen for alle typer produktion takket være den...
SYP Rice cake machine (Rice Popper) er et udstyr designet til at lave kornpoppede kager og popped chips ved kun at bruge varme og tryk med 100% naturligt korn eller pellets. SYP Rice Popper, som begyndte at blive produceret i 2007 af Shinyoung Mechanics, har solgt mere end 4.000 enheder i 90 lande verden over pr. 2023 og bruger korn produceret i hvert land og laver forskellige produkter tilpasset...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
VI PRODUCERER LØSNINGER TIL DOSERING AF DIT PRODUKT Vi fremstiller maskiner til industriel bagning og udstyr til fødevareindustrien. Vi tilbyder løsninger til doseringsprocesser af tætte og semi-tætte masser, fyld, blandinger med faste partikler, flydende, viskøse pastaer og forskellige forarbejdede produkter. MASKINER DER HJÆLPER DIG MED AT: ● Øge produktionen. ● Forbedre ensartetheden af dit ...
Polen, Brzozów
... aktiviteter relateret til design og forberedelse af emballagen, produktion og pakning af varerne i overensstemmelse med kundens krav; - indsættelse - en af pakkeydelserne, der består i at tilføje supplerende elementer til basisproduktet, som kompletterer tilbuddet; - bagning - indpakning af varerne med et bånd (herunder tape, elastik eller snor).
Frankrig, Perriers-Sur-Andelle
...Ydre dimensioner (B x D x H): 1340x920x380 mm Indvendige dimensioner: 1050x700x150 mm Kapacitet: 6 pizzaer af 30 cm Refraktære plader for optimal bagning Facade i rustfrit stål med glasdør Temperaturområde fra 50°C til 450°C Indvendig belysning for bedre synlighed Indbygget termometer for præcis temperaturkontrol Brændkammer udstyret med 2 mekaniske termostater for effektiv regulering Maksimal temperatur: 450°C Spænding: 400V Effekt: 9.9 kW Vægt: 97 kg Tidligere reference: F901PE...
Frankrig, Vaulx Milieu
...Vælg vores metalfiberbrændere, vælg vores infrarøde emitterteknologi for en mere effektiv, fleksibel og kompakt installation. TØRRETUNNELER OG MIXED OVNE Til bagning, bruning, grillning, mærkning: Småkager, Brød, Brioche, Ristet brød, Pizza, Pandekager, Pommes frites, Chips, Morgenmadsprodukter, Marengs… UDSTYR TIL INTEGRATION AF BRÆNDERE Frituregryder Kedel Kafferistning Stegeplader Afvaskning af osteskorper...
Belgien, Nivelles (thines)
...Den automatiske linje muliggør automatisk tilberedning af alle slags bagværk. Vores udstyr håndterer alle branchens faser fra bagværket til kølingen af produktet. Vores produktionslinjer består af følgende elementer: Automatisk linje til Liège-vafler: - en divider, - et fermenteringskammer, - en maskine til automatisk overførsel af dejklumperne til jernene, - ovnen, - en robot til fjernelse af vafler efter bagning, - kølebånd. Automatisk linje til alle slags produkter: - divider/injektor, - ovnen, - et fjernelsessystem, - kølebånd. Hver produktionslinje er tilpasset kundernes behov.
Frankrig, Cosne Sur Loire Cedex
... vulkaniseringen (bagning), såsom forberedelse af råblandingsprototyper, som derefter placeres i formens hulrum eller i en overførselskammer før kompressionen. Varigheden af støbeprocessen er relateret til elastomerets natur og delens geometri. Når vulkaniseringen er afsluttet, fjernes gummidelen fra formen og kontrolleres. • Kompressionspresser fra 70T til 1.000T • Ny maskinpark, der regelmæssigt fornyes • Specifikke udstyr på presserne • Plader af meget store dimensioner • Udstyr til afstøbning...
Frankrig, Montauroux
...Denne roterende maskine er desuden udstyret med forgyldning og drysning. Dette gør det muligt at påføre en løsning på toppen af småkagen før bagning, som vil få småkagen til at skinne, når den kommer ud af ovnen, men også til at klæbe det drys, man kan lægge ovenpå (sukker, sesam, ...).
Italien, Ferrara
... historie er en opadgående kurve af initiativer, der viser, hvordan virksomheden har formået at tilpasse sig med stor innovationskapacitet til ændringer i smag, vaner og markedet, samt den konstante fremmarch af nye teknologier i bagning. I USA, hvor termen "bake-off" blev opfundet, beskrev det en uformel konkurrence med bagværk mellem venner, kolleger og naboer; i dag er betydningen af "bake-off" udvidet til den generelle betydning af "konkurrence", "udfordring", som perfekt repræsenterer vores måde at forstå innovationen, vi bringer ind i vores produkter.
Frankrig, Frepillon
... forskellige tilberedningsprocesser som grillning, braisering eller bagning. > Til brug med GN 1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 tilbehør Mixte ovn tilstand: > Damp tilberedning 30 °C - 130 °C > Pulsérende luft 30 °C - 300 °C > Kombination af damp og pulsérende luft 30 °C– 300 °C ClimaPlus: > Klimastyring – Måling og regulering af fugtighed > Justering af fugtighed i trin på 10 %...
Frankrig, Thieux
...PLATROTEC sikrer dig skabelsen og anskaffelsen af originale ovne. Vores ekspertise og tekniske knowhow giver dig med denne type bagning muligheden for at halvere dit gasforbrug til din sædvanlige produktion af gips, samtidig med at kvaliteten optimeres.
Tyrkiet, Kilis
... vognrotationssystem er den velegnet til professionel bagning af brød for at sikre jævn varmefordeling på brødet. • Den bager alle slags bagværk, arabiske søde sager, kager og alle slags bagværk. • Forbrændingskammeret er lavet af høj krommateriale. • Døren er designet på en måde, der sikrer, at varmen ikke slipper ud, hvilket sparer energi. • Brændstoffet, der bruges i ovnen, er diesel eller gas, efter behov. • Ovnen er udstyret med et elektrisk panel, hvorigennem den nødvendige temperatur, bagetid og den nødvendige dampetid kan kontrolleres, mens emhætten kører automatisk.
...GENERELLE FUNKTIONER Disse ovne er ideelle til små bagerier, men kan også fungere meget godt i større bagerier som en sekundær ovn til bagning af mindre produkter såsom baklava, pizza, tærte, wienerbrød, kage, svamp og alle andre gærdejs typer. Betjeningspanelet er produceret som touchskærm eller manuel type. Op til 5 dæk kan bruges på hver, og der er udstyr, der leverer et fugtigt miljø til...
...Disse ovne er ideelle til små bagerier, men kan også fungere meget godt i større bagerier som en sekundær ovn til bagning af mindre produkter såsom baklava, pizza, tærte, kager, svampede kager og alle andre gærdejsprodukter. Betjeningspanelet fås som touchskærm eller manuel type. Op til 5 dæk kan bruges på hver, og der er udstyr, der leverer et fugtigt miljø til fermenterede produkter under ovnen...
Ungarn, Budapest
...Vores udvalg af køkkenprodukter repræsenterer den højeste kvalitet, som vi omhyggeligt har udvalgt for at imødekomme alle behov. Disse produkter er ikke kun praktiske, men også stilfulde, så de passer ind i enhver køkkenmiljø. Uanset om det drejer sig om madlavning, bagning eller servering, hjælper vores produkter med at gøre tiden i køkkenet både fornøjelig og effektiv. Blandt køkkenprodukterne...
ufs.country_names.RU, Moscow
Bageri- og konditormaskiner Opdag MECH-MASZ Szczeciński produkter Vi er den største producent af ovne, maskiner og udstyr til bageri og konditori i Polen. Vore produkter har været populære i Polen og verden over i over 34 år. Vi gør alt for at udvikle de teknologier, vi tilbyder, og introducere moderne udstyr på markedet, der kan imødekomme brugernes behov. Som producent af keramiske bageri- og ...
Ukraine, Kyiv Region, Brovary City
... "BASIS" blev der udviklet udstyr til småkager, som gør det muligt at veje og pakke produkter omhyggeligt for at minimere antallet af krummer og bevare produktet i sin oprindelige form. Derudover muliggør mulige modifikationer af emballagemaskinerne, især kartonerne, at brandets marketingstrategi kan implementeres takket være et bredt udvalg af emballageformer.
Italien, Mason Vicentino
... dampindgang, sikrer ensartet bagning, hvilket forbedrer hævningen og duften af produktet. Dens perfekte stabile bagning muliggør fremstilling af voluminøst og blødt brød i enhver størrelse. Fremstillet af rustfrit stål, med et modulært konstruktionssystem, der reducerer installationstiden og tilbyder øget beskyttelse og holdbarhed mod den strukturelle termiske udvidelse, der opstår under drift. Rotoren kan arbejde med gas- eller dieselbrændere eller med elektrisk energi.
Frankrig, Saint Lambert De La Potherie
...Denne massefordeler er ideel til professionelle inden for restauration og markeder til at lave lækre churros. Denne churros-maskine er manuel. Churros-maskinen producerer cirka 5 churros pr. tryk. Denne churros-maskine gør det muligt at lave gode churros. For et bedre bagning resultat, lad din churros-dej hvile i en time før brug. Beholderen på churros-apparatet har en kapacitet på 1,50 kg dej. kapacitet: 1,50 kg vægt: 11,5 kg...
...Automatisk linje, designet til at producere baguette, standardbrød, 1/2 baguette, små brød, rustikt brød med spidse ender osv. Automatisk pander, i en bakke, bølget bakke, flad bakke eller plade. Dens særlige proces og gode behandling af dejen gør det muligt at producere brød af høj kvalitet. Den har et skæresystem til: 2, 3, 4, 5 eller 6 stykker. Præcist og brød af høj kvalitet efter bagning. De allerede skårne stykker adskilles af nogle justerbare mobile bånd. Bredden på indlæsningsområdet: 1150 mm max. Maksimal produktion: 2000 pph enkeltstykke. Skårne stykker: 3500 til 9000 pph.
Frankrig, La Celle-Saint-Cloud
...Merrychef E2S ovn Hurtigovn med kompakt design, i høj kvalitet, ideel til caféer, bistroer, kiosker, snackbarer eller enhver anden virksomhed, der står over for pladsbegrænsninger. Perfekt til bagning, opvarmning, tilberedning af toast og madlavning af et bredt udvalg af retter såsom panini, sandwiches, pizzaer og croque-monsieur. Med sit rummelige bagagerum tilbyder denne meget hurtige ovn...
Tyrkiet, Bursa
Frankrig, Talant
...Uundgåeligt redskab i bagning, de engangs sprøjteposer med skridsikker belægning giver dig mulighed for at dekorere eller fylde dine kager, tærter og chokolade. Deres skridsikre belægning sikrer optimal brug, selv med fedtede hænder. Disse engangs sprøjteposer leveres i pakker af 10 på rulle. Du kan bruge din engangs sprøjtepose med alle typer sprøjteudstyr. Sæt din sprøjteudstyr i posen og skær spidsen af. Du kan derefter lave dine makroner, småkager, dekorere dine tærter, tærter... Reference: DJD3111 På lager: 31 produkter...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play