...Berømt frisk ost med trådede pasta, der udelukkende er lavet af hel bøffelmælk. Perle-hvid farve, glat overflade, der ligner en meget tynd "skorpe", som indkapsler den lækre indre pasta. Tilgængelig i forskellige formater og størrelser, også i ikke DOP-version og frossen.
Slovakiet, Košice
... inspireret måltid. Fremstillet med de fineste ingredienser er Milkyland mozzarella original et bevis på kvalitet og tradition. Den er lavet af frisk mælk, hvilket sikrer en rig smag og glat konsistens. Denne ost er ikke kun en kulinarisk fornøjelse, men også et nærende valg, fyldt med essentielle næringsstoffer som calcium og protein. Uanset om du forbereder en gourmetret eller en simpel snack, er Milkyland mozzarella original et alsidigt og lækkert valg.
Italien, Bergamo
...Mozzarella di Bufala Campana DOP er en frisk ost lavet af trådformet pasta, der udelukkende produceres med bøffelmælk fra oprindelsesregionen. Bøffelmælk har en sammensætning, der adskiller sig fra andre dyrearter, der anvendes til ostefremstilling. Faktisk er det, i modsætning til komælk og gedemælk, rigere på proteiner, fedt og især calcium. Typer og Formater Vægt: fra 25 g til 2 kg SHELF-LIFE 12 DAGE /SHELF-LIFE 18 DAGE/ SHELF-LIFE 21 DAGE Koder: fra 1702 til 17...
Tyrkiet, Arifiye
Som STK MAKINA og MILKMAN MAKINE producerer vi mejerimaskiner og udstyr til mejeriprodukter såsom pasteuriseret mælk, yoghurt, ost, smør, fløde, is og så videre. Vi producerer batchpasteurisatorer, pladepasteurisatorer, homogenisatorer, mælkekøletanke, mælkebeholdningstanke, ostebehandlingstanke og andet udstyr, der anvendes i mejerisektoren til fremstilling af mejeriprodukter. STK MAKINA er vores...
Italien, Casoria
Italien, Martina Franca
...Burrata Pugliese er en frisk og cremet ost, typisk for den italienske osteproduktion. Fremstillet af mælk af høj kvalitet, adskiller burrata sig ved sit bløde og smøragtige hjerte, indhyllet i et tyndt lag mozzarella. Denne ost er perfekt til at blive nydt alene eller sammen med friske tomater og et dryp olivenolie, hvilket fremhæver dens delikate og unikke smag. Burrata er et fremragende valg for dem, der søger en autentisk og raffineret kulinarisk oplevelse.
Italien, Bellizzi
...Vores virksomhed er en forsyningskæde, vi opdrætter bøfler og producerer mozzarella, og vi leverer i hele Europa.
Matchende produkter
bocconcini 50 g af 100% bøffelmælk
bøffelmælk forsyningskæde
Frankrig, Marseille
... mælkeprodukter (inklusive laktose)","Valeur énergétique (kJ)":"Energiværdi (kJ) 1024 KJ","ANALYSE CHIMIQUE (données moyennes pour 100 g)":"KEMISK ANALYSE (gennemsnitlige data pr. 100 g)","OGMAbsence":"Fravær, produkt i overensstemmelse med anvendelsesområderne for forordningerne CE 1829/2003 og 1830/2003","Valeur énergétique (kcal)":"Energiværdi (kcal) 247 Kcal","Ingrédients":"Bøffelmælk, salt, løbe...
...Mozzarella di Bufala Campana Purissima INGREDIENSER: 100% Bøffelmælk, salt, løbe, levende mælkesyrebakterier Aggressiv pris...
... for folkesundheden. FILAB s.r.l. producerer Mozzarella di Bufala Campana DOP udelukkende med frisk bøffelmælk i følgende størrelser: • Ciliegina eller Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Røget Mozzarella eller Provola Derudover producerer FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP både frisk og homogeniseret.
...Italiensk industri fra 1962, til stede i Aversano-området, nu i tredje generation, første virksomhed til at fremstille mejerianlæg til forarbejdning af bøffelmælk, nu til stede i Campania og også uden for de nationale grænser. Der fremstilles maskiner til strækningsoste - mozzarella, ricotta, burrata, caciocavalli, yoghurt osv. Derudover udføres der projekter efter anmodning og tilpassede...
Italien, Napoli
Vores hjemmeside har siden 2004 tilbudt salg af typiske fødevarer fra Syditalien, især fra Napoli og Campania. Vores fokus på små, udvalgte producenter af oste, rustikke retter og søde sager er det, der adskiller os, og vores mål om at gøre købsoplevelsen behagelig og sikker på alle måder er vores kendetegn. De store hjørnesten i vores kulinariske tradition, såsom mozzarella lavet af bøffelmælk...
... af de smukkeste og mest uberørte områder i Italien, hjemsted for "Middelhavskosten", som længe har været på UNESCO's liste over immateriel kulturarv. Virksomhedens styrke bygger på anvendelsen af traditionelle metoder, en dybdegående viden om husdyrhold og udførelsen af alle faser af produktionscyklussen internt i virksomheden. Blandt produkterne kan nævnes mozzarella lavet af bøffelmælk, mozzarella med mortella (myrte), fior di ricotta, cacio ricotta caprino, caciocavalli og yoghurt.
...Masseria Fontana Ramata er en landbrugs- og zootechnikvirksomhed (bøffelfarm) beliggende i Syditalien med næsten 100 års historie. Virksomheden producerer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" udelukkende af bøffelmælk fra egen farm. Produkterne fra Masseria Fontana Ramata er oste af meget høj kvalitet. Hele produktionsprocessen er kontrolleret; fra urtedyrkning, opdræt af bøfler, til produktionen af bøffelmælk for at opnå den friske og lækre mozzarella.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Vi producerer Fior di Latte, mozzarella lavet af bøffelmælk, fåre-, gedde- og komælk oste, fåre- og gedde-ricotta, bøffelricotta samt yoghurt lavet af komælk, bøffelmælk og gedde-mælk.
Producerer 100% bøffelmælk mozzarella...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play