Belgien, Waterloo
...Little Seemerolle Redondo Rond fra Gite Magatello Oprindelse: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, Irland og Polen Opbevaringstemperaturer: Kølet -1º/+2º og fryse -18º Art: Bovin Kvalitet: Høj Kvalitet Oksekød Holdbarhed: Kølet 120 dage / Fryse 18 måneder Race: Angus / Hereford Vægt pr. stykke: 1,65 til 2,10 kg Kaliber: Ingen kaliber...
Spanien, Langreo
...Vi tilbyder Angus- og Hereford-kød krydset fra Sydamerika af den bedste kvalitet, og vi tager imod bestillinger til Halal- og Kosher-ritualer. Konsulter venligst dine behov. Kød fra 1 container på 40 fod Reefers (kølede og også frosne udskæringer efter behov). Anmod om mere information, kun til slutkunder. Vi betjener grossister med stort forbrug til levering til langsigtede kontrakter. Vi...
Frankrig, Rungis
...EURODIS VIANDES er grossist af Aberdeen Angus kød på Rungis markedet. En anden variant af Angus, der stammer fra Skotland. Vores leverancer er skotske eller australske, afhængigt af sæsonerne. Et sjældent og meget eftertragtet kød. Det er en race, der udelukkende er beregnet til slagtebrug, og som er meget værdsat på grund af sit fine marmorering. Aberdeen Angus kaldes også "Angus" og bliver ofte...
Frankrig, Le Plessis Robinson
... lever kvæget på sletterne, hvor det græsser. Dets marmorering giver en ekstrem mørhed og saftighed. Som et ægte kendetegn ved autentisk amerikansk opdræt, nydes Black Angus racen i selskab med familie, venner og på alle Steak Houses i landet. Kød fra Verden & Traditionel Fransk Slagterkunst, en filosofi underskrevet af Grand Caractère for udvælgelse og forberedelse af sine produkter. De partneropdrættere overholder de strenge standarder for håndværk og dyrevelfærd fra Den Europæiske Union samt kravene fra Grand Caractère.
Frankrig, Paris
...Kenguru, Bison, Antilope, Zebra, Krokodille...). Premium oksekød: Argentina, Uruguay, Brasilien, Australien, USA..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Lam fra New Zealand, Skotland... - Vildt: Vildsvin (Australien, USA), Hind (New Zealand, Europa), Rådyr (Europa)... Udvalgte kødtyper af overlegen kvalitet. Friske og frosne, PAD eller portionerede. GOURMET FOOD FRANCE tilbyder eksport af eksotiske kødtyper i Europa. Vi har et permanent lager af kød, for alle oplysninger: Kontakt: Nicolas PAPIN: +33 6 62 40 50 41 -...
Østrig, Neu-Feffernitz
...Cowrinthia beskæftiger sig med køb og salg samt handel med kødkvæg, import-eksport af rideheste og kvæg, handelsformidling og salg af Aberdeen Angus og Galloway kød. På vores hjemmeside www.cowrinthia.com kan du finde alle oplysninger om vores virksomhed og vores aktiviteter. Nyheder Auktionsdyr (Video http://www.youtube.com/watch?v=CHIlPU3ub0s)...
Spanien, Marbella
Distributør af fødevarer og drikkevarer af høj kvalitet. Blandt de produkter, vi har, er Albariño fra mærket Portomar, aromatiske olier fra Vieiru, økologiske olier fra Laalqueria, marmelader fra Calvals, samt kød fra TXEKORRA og Black Angus.
Luxembourg, Ehlerange
... exceptionelle priser. Vi ønsker at knytte disse til de nye teknologier på internettet for at gøre din hverdag lettere. Vores betroede og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Vores produkter: Slagteri: oksekød, Angus oksekød, kalv, svinekød, smågrise, lam, fjerkræ, hest, vildt og eksotisk kød. Charcuteri: italienske produkter, færdigretter, pølser, salami og tørret kød. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, skaldyrscocktails, skaldyr, fiskefileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Frankrig, Chemy
... udvælgelse af produkter i B2B-segmentet. Vore nøgleprodukter er: modnet kød, Galicisk oksekød, Angus, Kobe oksekød blandt andre. Vore primære kunder er steakhouse-restauranter, restauranter der ønsker at tilbyde "prestige" kød, og traditionelle slagterier.
For en aften med fremragende kød er Restaurant Baccanale det bedste valg i Monzas natteliv. Restauranten tilbyder et bredt udvalg af vine, der kan matches med hver kødskæring for at fremhæve smagen og teksturen, samt et rigt udvalg af fine pølser og lækre hjemmelavede desserter. Hver ingrediens er omhyggeligt udvalgt af kokken, herunder en Black Angus fra de bedste opdrættere. Restauranten ligger i Monza på via Bergamo 5, provinsen Monza og Brianza. For at reservere et bord kan man ringe direkte til nummeret 039 325476.
Italien, Villafranca Di Verona
Ristorante Don Giulio er et sted, der i over 20 år har tilbudt sine kunder et væld af fiske-retter. Med en raffineret beliggenhed i centrum er Don Giulio i stand til at tilbyde en førsteklasses kulinarisk oplevelse, baseret udelukkende på nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet. Den indendørs spisesal og den udendørs terrasse er tilgængelige for at nyde vores specialiteter af kød (black angus...
Italien, San Donato Milanese
...Cafe' 22 er en gourmet burgerrestaurant og steakhouse, der tilbyder et højt udvalg af kød fra black angus, chianina, zebra, kobe og pata negra. Hver ret er designet til at fremhæve det udsøgte ved det valgte kød og tilfredsstille de mest kræsne smagsløg. Hver burger kan kombineres med en særlig type brød, lavet af vegetabilsk kul, tomat og spinat. Restauranten, der i løbet af dagen tilbyder et...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play