Italien, Mesoraca
... og vild fennikel. Farsen bliver stoppet i tarme og bundet manuelt for at danne den klassiske form af salamino. Modningen foregår i miljøer med kontrolleret fugtighed og temperatur i mindst 40 dage. Anbefales som forret og til at fylde sandwich. VÆGT: 500/550g Vægt: 0,350 kg Ingredienser: Svinekød, Salt, Naturlige aromaer og krydderier Sukker: Dextrose og saccharose Antioxidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252 Kategori: Calabriske pølser...
Italien, Marciano Della Chiana
... sin unikke og uforvekslelige duft. De gamle rødder af denne pølse stammer fra det toskanske område, hvor man allerede i middelalderen brugte vild fennikel til at erstatte peber, som dengang var meget dyrere og sværere at skaffe. Begrebet Finocchiona er desuden nævnt i forskellige italienske ordbøger og encyklopædier siden 1875. Blandt disse findes også den anerkendte Treccani, som forbinder det med definitionen af en typisk toskansk pølse.
Italien, Cerreto D'esi
I vores økologiske landbrug opdrætter vi svin i semi-vild tilstand med fokus på dyrevelfærd. Svinene fodres udelukkende med virksomhedens egne kornprodukter, og der gives ikke antibiotika. Alle dyr bliver forarbejdet på virksomheden, som er udstyret med et CE-godkendt charcuterilaboratorium. Vi producerer forskellige typer salami, modnet bacon, krydret svinefedt, loin, små loin-stykker, guanciale...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play