Belgien, Wingene
Etableret i Belgien, INCA'CAO er specialiseret i skabelsen af personliggjort chokolade, chokoladeprodukter og producerer under private labels. Vores produktudvalg omfatter chokoladebarer, smørepastaer og nøddecremer. INCA'CAO har skabt en linje af håndlavet chokolade til gourmet, der integrerer en bredt tilgængelig fødevareteknologi og respekterer metabolismen hos mange forbrugere. Vi bruger en sp...
Frankrig, Auxerre
...Dégustation blød og lækker angreb (friske hindbær, kirsebær og svesker) ledsaget af noter af vaniljechokolade i afslutningen Vinifikation høsten i overmoden tilstand, lagring i 8 måneder Alkoholprocent: 15% Emballage: Karton med 6 flasker á 75 cl Domaine: Domaine Sainte Luchaire Appellation: Pays d'Oc Årgang: 2018 Druetype: Merlot Kultur: Bæredygtig Etiket: Beskyttet Geografisk Betegnelse...
Frankrig, Angerville
...Den ubestridte dronning af fødevarearomaer, vanilje, indtager en fremtrædende plads i Fabsters aromatiske sortiment: rene vaniljeekstrakter, naturlige vaniljearomaer, vaniljearoma, vaniljestænger, vaniljesmør, vaniljechokolade og mange flere! Et komplet udvalg af vaniljer er straks tilgængeligt i den lille virksomheds lagre. Udover valget har Fabster satset på kvalitet ved at skabe sin egen...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play