Tyskland, Heidelberg
...Enebær har en unik, harpiksagtig smag, der ofte bruges til at smage kød, især vildt, og i ginproduktion. Ideel til marinader, saucer og kulinariske anvendelser.
Tyskland, Bad Bramstedt
...Getrocknede enebær bruges til at krydre mange kendte, salte retter. En intens og krydret note gør enebærene ideelle til at forberede marinader og saucer samt til indlægning. Enebær anvendes ofte tørrede. Det tørrede krydderi har en lidt mere intens aroma end den friske bær. Som krydderi kan du klassisk bruge dem ved tilberedning af surkål samt ved fremstilling af tærter, vildt eller surstegt kød...
...Produktinformation Tranebær, en gruppe af stedsegrønne dværgbuske, er røde bær, som mest er kendt for at være frugtagtige ingredienser i morgenmadsprodukter og energibarer, primært i deres tørrede tilstand. Men de bruges også ofte i varme retter og anretninger – som i saucer, der passer til vildt. Bærrene smager bestemt en smule bittert og surt, især når de spises rå – ligesom tyttebær. Men i...
Tyskland, Bad Bentheim
... sin lignende form som peber, bliver den fejlagtigt kaldt rosa peber. Rosenpeber passer perfekt til saucer, fjerkræ, kød og vildtretter, men er også velegnet til søde desserter og fint grøntsager som asparges eller ost. På grund af de smukke visuelle og dekorative egenskaber ved bærene, finder man dem i mange paprika og krydderurter. Fyld ikke kun din krydderikværn med de rosa bær, da sødestoffet fra frugtskal hurtigt kan tilstoppe kværnen.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play