Tyskland, Heidelberg
... kulturImmunediffusion Produktgruppe: AgarMedier : Sukker CAS-Nr.: [9002-18-0] Opbevaringstemperatur: 10-25°C EINECS: 232-658-1 Forsendelsesbetingelser: stuetemperatur Synonym: Kobe I Gum Agar-Agar Aga Udseende: hvidt til cremet farvet pulver MW: 110-160 kDa CAS Nr:[9002-18-0] Kode:1329...
Tyskland, Buxtehude
...Agar-Agar (E406) er smagsneutral og et meget godt gelérmiddel, der er uafhængigt af det omgivende medium.
Tyskland, Hamburg
...Rødalgen, som råmaterialet Agar Agar udvindes fra, har en række positive egenskaber. Blandt andet sørger det varmevandopløselige hydrokolloid for høje gelstyrker ved gelering og fortykkelse. Dette muliggør særligt stabile og termoreversible geler ved industrielle anvendelser.
Tyskland, Wörrstadt
...Simpelthen "meer" fra det bedste Lecker’s økologiske gelémiddel lavet af havalger er særligt velegnet til tilberedning af geléer, cremer, marmelader og kager, men også til salte retter som sild i aspik. Den veganske alternativ til gelatine! Det er smagsneutralt, fri for konserveringsmidler og helt plantebaseret. Ingredienser: Agar Agar* *=fra kontrolleret økologisk produktion Allergener: ingen indeholdt Vegetarisk: Ja Vegan: Ja...
Tyskland, Garstedt
...Agar-Agar-pulver er hvidt til gullig-hvidt eller lys gelé. Styrken af gelen kan standardiseres ved tilsætning af dextrose og maltodextriner eller saccharose. Egenskaber: - termoreversibel - pH-stabil - varmebestandig op til 90 °C - gelérer efter afkøling - vegetarisk - egnet til en vegansk kost - egnet til en laktovegetabilsk kost - glutenfri - laktosefri - kosher, HALAL Anvendelser: - Is - Fyldninger til desserter - Marmelade - Geleer - Syltetøj - Frugt cocktails - Kageglasur - Fyldninger til bagværk og bagværk - Frugtko...
Tyskland, Hamburg
... hjemmelavet marmelade, dæk dine kager og tærter med en lækker glasur, eller bind supper og saucer på en helt naturlig måde. Produktegenskaber: Glutenfri, Laktosefri, Vegansk Fødevaremærkning: E406 Fremstilling: Agar Agar udvindes fra cellevægge af rødalger.
Tyskland, Hamburg
...Et stivningsmiddel, hvor fremmedlegemer, pigmenterede dele og salte er reduceret til et minimum. Bacto Agar bruges til at forberede mikrobiologiske kulturmedier. Aktionspris USA: 1 lb (454g)...
...Vi tilbyder: Agar Agar Carrageenan Gelatine osv. Glycerin Guargummi Johannesbrødkerner Mannitol Pektin Sorbitol Tragacanth Xanthan...
Tyskland, Bohmte
...Højkvalitets og reversibel (15-20 gange) dublermasse på agar-agar-basis i 6 kg spande direkte fra producenten til modelfremstilling, indstøbningsmasse, gips og plaststøbeteknik. Til dublering af modeller til fremstilling af total- og delproteser samt modelstøbearbejde i kombination med fosfatbundne indstøbningsmasser. Efter smeltning og efterfølgende afkøling til en bearbejdnings temperatur på 45 ºC kan den kontinuerligt bearbejdes.
Tyskland, Linden
...Systec Mediaprep, medieforberedere (kulturmedieforbereder og sterilizer) i 7 forskellige størrelser (fra 10 til 20 liter) bygget som autoklave udelukkende til produktion af kulturmedier, som er optimeret til forberedelse, sterilisering og steril fyldning af sterile flydende medier (f.eks. Agar kulturmedier, Peptonvand og bufferopløsninger eller andre sterile flydende medier). www.systec-lab.com...
Tyskland, Lubeck
... ascorbat, isoascorbinsyre, natrium isoascorbat, natrium lactat, citronsyre mono, citronsyre anhydrid, trinatriumcitrat, kaliumcitrat, tricaliumcitrat, vinsyre, di-calciumphosphat, natriumalginat, kaliumalginat, calcium alginat, agar agar, carrageenan, johannesbrødkernermel, guarkernmel, gummi arabicum, xanthan, tarakernmel, sorbitol, konjakmel, natriumcarbonat, kaliumhydrogencarbonat, magnesiumcarbonat, calciumchlorid, magnesiumchlorid, calcium sulfat, glucono-delta-lakton, natrium gluconat, vanillin, natriumchlorid, maltodextrin, rispulver og meget mere.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play