Italien, Orbassano
PASTA GIRARDI er en velorganiseret håndværksvirksomhed fra Piemonte, der siden 1997 har specialiseret sig i daglig produktion af frisk pasta, ravioli, lasagne og gourmetretter af høj kvalitet til professionelle i fødevaresektoren (HORECA) samt til detailhandel, både uafhængig og organiseret. Hvert af vores produkter er resultatet af en konstant opmærksomhed på forskning og udvælgelse af råvarer, o...
Italien, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi er produktlinjen på 500g, der bringer traditionen til bordet og gør enhver lejlighed speciel. Tilgængelig også: - Ravioli med kød 500g - Panzerotti med græskar 500g - Tortelloni med ricotta og spinat 500g - Tortelloni bologna 500g - Tortelloni med rå skinke 500g - Tortelloni med kød 500g...
Italien, Orsogna
...Produkt til restaurationsbranchen, pizzeriaer, catering. Egenskaber: Fint skåret sort trøffel (Tuber Aestivum) opbevaret i ekstra jomfruolivenolie og et nip salt. Anbefalede doser: 10/15 g pr. person. Nyttige tips: Klar til brug. Forbrug: Som krydderi til første retter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fyldte pastaer osv.), til fyld i pasta og salte retter, carpaccio af kød...
Tyskland, Mühlheim
... længde ~115 mm bredde 70 mm - Ravioloni Giganti længde ~80 mm bredde ~50 mm - Ravioloni bredde ~55 mm højde ~35 mm - Agnolini bredde ~35 mm højde ~23 mm - Tortelloni diameter ~55-60 mm - Tortelletti diameter ~40-50 mm - Tortelli diameter ~30 mm - Tortellini diameter ~20 mm - Bon-Bon nudler længde ~115 mm Ø ~25 mm - Caramelle længde ~105 mm Ø ~25 mm - Fiorelli diameter ~20 mm...
Italien, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne af durumhvede: Det er en pasta, der udelukkende er fremstillet af semulje fra durumhvede, der er høstet på bakkerne i Volterra af landmændene i kooperativet. Bearbejdningen udføres efter håndværksmetoder, med bronzetræk og tørring ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani af friskhåndlavet pasta.
Grækenland, Katerini
... en sund (mediterranske smagsvarianter, uden konserveringsmidler), nem (kogetid 3 minutter, ingen forberedelse nødvendig), lækker og attraktiv (kombination af smagsvarianter/variation af farver og former) samt kreativ ret. Lad din fantasi få frit spil og oplev en unik smagsoplevelse med vores produkter. (Frisk pasta med fyld som Tortelloni, Ravioli eller blot frisk pasta som Tagliolini)...
Tyskland, Berlin
Fremstilling af frisk pasta og dybfrosne friske pastaprodukter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fyldte Gnocchi, håndlavede fyldte nudler, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Frisk pasta af særlig kvalitet. Vi producerer eksklusiv pasta med de bedste ingredienser og særlige fremstillingsmetoder.
Tyskland, Troisdorf
Mosna producerer friske pastaer med og uden fyld. Fra Fiorelli til Rigatoni og fra Tortelloni til Fettuccini har vi et dusin forskellige pastatyper i sortimentet.
Italien, Bagnarola di Budrio
...Vi arbejder med vores egne mærker, og i nogle tilfælde garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis arbejder vi med private label på anmodning, med konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med råskinke, med kød, Tortelloni med kød, ricotta og spinat, med oste - Ravioli, svampe, oste, ricotta og spinat. Vi har også "SPECIALITETER"; Saccottini med trøffel, speck og rucola, tomat mozzarella basilikum. Derudover producerer vi Halal pasta og Kosher certificeret.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play