Italien, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generationer, tilbyder oste af høj kvalitet, både lagrede og friske. Vi er et referencepunkt for mange europæiske virksomheder, når det kommer til levering af ikke kun Parmigiano Reggiano lagret fra 12 måneder op til 60 måneder, men også af gedde- og fåreoste fra den italienske tradition. Vi leverer også typiske charcuterier som salami, fiocch...
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: Svinekæbe, kød og svinehud, æggehvide, kartoffelstivelse, salt, glukosesirup, mælkepotein, krydderier, stabilisator (di- og polyfosfater), smagsforstærker (E621) og antioxidant (natriumascorbat). Naturligt tarmsystem fra kvæg. Kan indeholde spor af soja.
Holland, Waalwijk
Den internationale markedsleder inden for levering af svine-, gedde- og okse læder til skoforing. Vi stræber efter at være din åbenlyse kilde og pålidelige partner inden for læderforing; - Højkvalitets lædertyper - Lagerstyringssystemer - Hurtig levering og service - Omfattende erfaring (siden 1930) - Lokale specialister med eget lager. Produkter Vi har følgende produkter på lager i forske...
Finland, Turku
Fra et virkelig verdensomspændende perspektiv, skaffer vi produkter i de vigtigste produktionsområder i Europa, Nord- og Sydamerika samt Fjernøsten. Vore hovedproduktgrupper er Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks og Dairy. Som en fødevare- o...
Frankrig, Castelnaudary
...Franske linser, confit de canard, lår oprindelse Frankrig, svinekøds-pølse oprindelse Frankrig, confit af svinekød oprindelse Frankrig, svinehud, tilberedt sauce, hvidløg, tomat, salt, peber, krydderier. KØKKENS RÅD: Jeg har besluttet at tilberede linserne som en Cassoulet. Bare varme dem op i et lerfad i ovnen, hvor jeg tilsætter et ½ glas vand. Jeg nyder dem med en Minervois og en let hvidløgsagtig grøn salat. Ifølge legenden bringer linserne, når de nydes den 1. januar, penge hele året rundt. Når de nydes i begyndelsen af hver måned, giver de os jern.
Frankrig, Malataverne
...Fremstillet i Frankrig Ingredienser lever, svinekød, fedt og svinehud, æg, løg, Armagnac (2%), salt, dextrose, peber, hvidløg, chili, syrejusteringsmiddel natriumacetat, antioxidant natriumascorbat. dækning oksegelatine, dextrose, salt, fortykningsmidler E407, E415, smagsforstærkere E621, syretilsætningsstoffer E330, aromaer (mælk)...
Forenede Arabiske Emirater, Dubai
Luxembourg, Frisange
Mærket ITEC PRO har til formål at give alle europæiske fagfolk mulighed for at købe kvalitetsprodukter online til forhandlede priser direkte fra asiatiske producenter. ITEC PRO tilbyder en multisektoriel løsning, især inden for udstyr: belysning, elektroniske apparater, gør-det-selv, sanitetsartikler, jernvarer, håndtering og sikkerhedsudstyr for at imødekomme behovene hos alle fagfolk. At besti...
Frankrig, Paris
Frankrig, Saint-Brice-En-Cogles
ETABLISSEMENTS ABERA er beliggende på BP 14 Rue Victor Roussin Saint Brice en Cogles, 35460 Frankrig og er en slagte- og forarbejdningsindustri for svinekød. Licenseret aktivitetstype: Slagtning af svin, udskæring af svinekød, opbevaring (køleskab). Vores virksomhed tilbyder emballering, fryse- og forsendelsestjenester og betjener kunder over hele verden samt fleksibel service til distributører og...
Italien, Macerata
... take-away retter. Udover de klassiske retter, frascarelli, polenta med torsk, kalveskank og bønner med svinehud. Grundlagt i 2007 af Agnese og Mario, som tilbyder et typisk maceratese køkken, hvor smagene fra fortiden fremhæves og gøres unikke. I årenes løb har Agnese og Mario udmærket sig ved kvalitet og pris og opnået stor tilfredshed inden for catering, fødselsdagsfester, bryllupper og dåb. Ægte, som at være hjemme!
Frankrig, Graulhet
GELATINES WEISHARDT er en virksomhed specialiseret i gelatine. GELATINES WEISHARDT er den 4. største producent i verden, og Weishardt-gruppen tilbyder et bredt udvalg af traditionelle gelatiner fremstillet af svinehud, oksehud eller fisk, der er beregnet til alle farmaceutiske, fødevare- eller tekniske anvendelser. Denne serie suppleres med koldopløselige gelatiner, hydrolyserede marine kollagen og komplekse ingrediensblandinger udviklet efter kundens behov.
...tørrede pølser, tolminsk skinke, pancetta, nakkekød, prosciutto, okseprosciutto. Vi laver også halvholdbare produkter og farvede produkter. Vi laver også de stadig mere populære sprøde snacks. Det er friturestegte svinehud og en ægte kilde til protein.
Tyrkiet, Şehitkamil
Import og eksport af svinehud Tyrkiet Gaziantep...
Populære lande for dette søgeord