Tyskland, Heidelberg
...Granulerede dyrkede svampe med varmebehandling, velegnet til varme og kolde applikationer, der tilbyder en cremet farve og en karakteristisk svampesmag.
Frankrig, Le Sen
...Denne absolutte udgave leverer let jodholdige marine noter, der tydeligt fremkalder kystlinjen. Udviklingen byder på facetter af svampe, nødder, med nuancer af kakao og krydderier. Meget smuk vedholdenhed. Aromaer Absolutten af algen Laminaria forstærker de marine noter i retter eller aromaer af fisk og skaldyr. Den passer også godt til svampesmag, da den tilfører noter af mos og humus.
Italien, Orbassano
...De hjerteformede ravioli lavet af frisk pasta, fyldt med svampe og blød ost, er et sublimt eksempel på italiensk håndværk, designet til at tilfredsstille de mest kræsne og sofistikerede smagsløg. De friske pastaplader formes til små hjerter, et symbol på passion og kulinarisk dedikation. Fyldet indeholder skatten af svampesmag og den friske delikatesse af ricotta.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tørrede svampe er en ideel forberedelse til alle lejligheder. I modsætning til friske svampe behøver den tørrede og knuste blanding ikke at opbevares i køleskabet eller fryseren. Det er nok med en hermetisk lukket beholder, som ikke tillader den klare, svampeagtige smag at forsvinde. Jo finere fraktionen er, desto mere velsmagende bliver det i puré-supper og saucer. Brug til Supper, saucer, marinader, kødretter, fugle og vildt. Smag Karakteristisk svampesmag Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 45 Fedt (g / 100g)… 1,5 Kulhydrater (g / 100g)… 23 Energiværdi (kcal / 100g)… 290...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play