Frankrig, Merville
... honning- og sliksmag, med meget lidt karamelisering - traditionel karamel, den standard karamel smag, der let kommer i tankerne, ofte brugt i toppings og saucer - fyldig karamel, meget udtalt smag, brugt i blandinger i småkager eller mejeriprodukter for at opnå en god karamel smag. HOVEDAPPLIKATIONER: - Mejeridesserter - Vegetabilske desserter - Is - Småkager - Kager - Saucer - Topping - Slik...
Spanien, La Llagosta-Barcelona
... og forbliver på produktet. En plade ville sikre en ensartet måling af produktet på båndet. Dette system fremmer en jævn afsætning af fragmenterne på hele produktet. -Der er 3 måder at justere doseringen på: -Gennem skylle ved afsætning (mekanisk). -I henhold til båndets hastighed med sukker (elektronisk). -I henhold til båndets transporttid. -Ændringer kan foretages via berøringsskærm med forskellige programmer afhængigt af produktet. -Maskine der fungerer som en uafhængig enhed.
Ukraine, Rivne
... cappuccino til dine behov. Vores sortiment omfatter en række populære smagsvarianter, såsom chokolade eller vanilje, men også eksotiske trendsorter som Crème Brûlée eller Irish Coffee. Det passende topping til din cappuccino For alle vores instantprodukter gælder: Hovedkomponenterne er fem til otte procent espresso, mælk i form af topping eller kaffecreme, sukker og – hvis ønskes – kakao eller aromaer. Udover brugen i automater er det også muligt at tilberede instant-cappuccinoen i hånden. Til dette bruges ofte en skummer...
Storbritannien, Stoke On Trent Tunstall
... jomfru olivenolie, vegetabilske fibre (roer, psyllium), maltodextrin, ærteprotein, quinoa mel, tørret ris surdej (ris mel, vand, gær), fortykningsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose (E464) kartoffelstivelse, salt, gær. NÆRINGSINDHOLD; Energi KJ (g): 967 Energiværdi kcal (g): 230 Protein (g): 3 Kulhydrater (g): 37.3 heraf sukker (g): 0.4 Total fedt (g): 5.9 heraf mættede fedtsyrer (g): 0.7 Kostfibre (g): 8 Salt (g): 0.98...
Tyrkiet, Beylikdüzü
...Giv dit produkt det sidste touch Fra dekadente sirupper til delikate chokoladebidder, tilbyder PMF toppings til at pryde ethvert produkt. Ved at forvandle dine is- og bageriprodukter til kunstværker, er vores toppings designet til at skabe et uimodståeligt sidste touch, som forbrugerne ikke kan modstå. Med brugervenlige belægninger, uimodståelige sirupper og et bredt udvalg af dekorerede sukker...
Tyskland, Bergheim
... italienske drikchokoladekoncept er også godt etableret. San Pellegrino, Pago frugtsafter og Shatlers cocktails fuldender drikkevaresortimentet. Vores styrker inden for nonfood-området ligger i et relativt stort udvalg af isglas og -tallerkener samt i individuel kundetryk på kopper, sukker, servietter, rullepapir og meget mere. For nylig tilbyder vi også forskellige bæredygtigt fremstillede og komposterbare emballager. Både med standardmotiver og som Private Label.
Belgien, Seneffe, Belgique
... konstant nye aromatiske universer for at støtte dig i udviklingen af dine produkter. Vore aromaer kan anvendes i en bred vifte af applikationer såsom chokolade (chokolade masse eller fyld til praliner, smørepastaer osv.), konfekture (kogt sukker, gummier, frugtstænger, skumfiduser osv.), is (iscremer, sorbet og vandis), bagværk og wienerbrød, småkager, råvarer til bagning og is (toppings, compounds og...
Belgien, Tessenderlo
...konditorer og specialiserede bagerier, såsom meltyper; sukker; gær; forarbejdede mælk- og æggeprodukter; smør og fedtstoffer; brødforbedringsmidler; bindemidler; chokolade og dekorationselementer og pynt; rosiner og dåsefrugt; fyld og toppings; nødder og frø; dybfrostprodukter; pasta; brød, brødingredienser, baguetter, rundstykker, panini, sandwiches, pistolets og piccoloer; viennoiserie, croissanter og kaffekager; småkager, kager, småkager, vafler, donuts, muffins og brownies; patisserie, desserter og praliner; snacks og pizzaer; emballage ...