Frankrig, Saint-Bris-Le-Vineux
...Traditionel Beaujolais-metode: Semicarbonisk maceration. Vinen hviler i rustfrit stål for at bevare hele den sprøde frugt, der er typisk for Beaujolais. SMAGSNOTER Intens og dyb rubinrød farve med skinnende reflekser. Udtryksfuld, næsen byder på krydrede, ristede og vaniljeagtige aromaer samt frugtige nuancer af brombær og surkirsebær. Angrebet i munden er fyldt med harmoni, rund og lækkert...
...ORIGINE – TERROIR Vin Rouge sec La Misaine Rouge Sec er blevet specielt udvalgt af vores vinproducenter for at tilbyde dig velafbalancerede, autentiske og lækre vine, ideelle til at ledsage hverdagens måltider. Vin fra Den Europæiske Union VINIFIKATION Traditionel i ståltank. CÉPAGES Tempranillo DÉGUSTATION Smuk intens og skinnende rubinrød farve. Næse med delikate aromaer af friske og sprøde røde frugter. Blød og afbalanceret smag. ACCORDS METS & VINS Nydes til retter med sauce, til rødt eller hvidt kød, grillet eller stegt. Serveres ved 16°C.
Frankrig, Bordeaux
...egetræsfade (25% i nye fade og 75% i fade, der har været brugt til vin) Smagning: Elegant og kompleks næse med varierende aromaer af viol, brombær, hindbær og små, sprøde sorte frugter, kombineret med delikate noter af liljer, sort kirsebær og milde krydderier. I munden skiller vinen sig ud ved sin friskhed, mineralitet og lækkerhed. De velkontrollerede tanniner tilføjer en let sødme i munden, hvilket giver en behagelig og afbalanceret fornemmelse.
Frankrig, Bordeaux
... (70%), Merlot (12%), Cabernet Franc (9%), Petit Verdot (9%)","Smagning":"La Sirène de Giscours udtrykker fuldt ud ejendommens stil, samtidig med at den viser dybde og lækkerhed. Kendetegnet ved en intens farve, sprøde frugter, en tæt og blød mundfylde, er det en ægte nydelsesvin."}...
Cypern, Paphos
...Denne vin leverer aromaer af nektarin, lime, blomster og hints af ristet krydderi. Smagen er koncentreret og præcis, med citrus, solbær, freshe urter og grillede ananasnoter. Denne vin har en sprød, forfriskende syre og et strejf af kridtagtig mineralitet. En fremragende kombination med alt seafood, særligt skaldyr. De sprøde smagsnuancer passer godt til friske sommersalater eller blød geddeost.
Frankrig, Auxerre
Find vores udvalg af guddommelige røde, hvide, rosé og mousserende vine! Vores ambition er at lette samarbejdet mellem franske vinproducenter og nationale samt internationale købere. Grundlagt i 2018, er DIXVINS din B2B-butik, der tilbyder online salg af vine og spiritus lavet i Frankrig til restauratører, vinhandlere og grossister over hele verden. Vi tilbyder regelmæssigt særlige og tematiske ka...
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Le Merlot a la Bouche er en invitation til en livlig 5 til 7. Dens bløde smag med noter af sprøde røde frugter. At dele med måde. Domaine: CHÂTEAU FRÉDIGNAC Appellation: VIN DE FRANCE Région: BORDEAUX Couleur: Rød Cépages: 100% Merlot Mode de culture: Økologisk Caractère: Let/frugtig Contenance: 1L Millésime: 2020 Poids: 1 kg...
Frankrig, Issy-Les-Moulineaux
... med venner, både som aperitif og ved bordet! Domaine: Som vinproducent i 7 generationer råder familien Bodillard i dag over 14 hektar fordelt på 7 kommuner mellem Beaujolais og Mâconnais. Nogle cuvéer er allerede certificeret i Økologisk Landbrug, og alle vil blive det i de kommende år. Mangfoldigheden af parceller gør det muligt for domænet at dække en stor variation af jorde (granitsand, skifer osv.) og dermed producere vine med forskellige karakterer. Indhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: 100% Petit AOC: Beaujolais Opbevaring: Drik nu og kan opbevares indtil 2028 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Frankrig, Saint-Vérand
...Vores Beaujolais-Villages vinificeres på samme måde som vores crus, hvilket giver den kraft på ganen, samtidig med at den bevarer sin frugtagtighed. Denne vin har en smuk, dyb farve og en god tannisk struktur. Næsen åbner med noter af modne, intense røde frugter. Den har en fin struktur på ganen, med smidige, silkeagtige tanniner. Denne livlige, sprøde vin har en god aromatisk vedholdenhed.
Italien, Trento
... i stand til at bage sprøde pizzaer med type 0 mel, fuldkornsmel og også glutenfri mel for at imødekomme kunder med intolerance over for visse fødevarer. Endelig, som de bedste restauranter, er det muligt at arrangere firmafester og events.
Belgien, Heverlee (egenhoven)
... "ærlighed" og "enkelhed" i højsædet. Kvalitetsprodukter, sprøde friske krydderurter og grøntsager, smagfulde bouilloner, blød olivenolie og masser af kærlighed til håndværket er ingredienserne til et let, kreativt køkken fyldt med kendte og nye smagsoplevelser, kompletteret med tilpassede vine efter ønske!
... kokken. Smagene fra det traditionelle køkken og det enkle, men elegante miljø gør La Piccola Trattoria til en af de mest værdsatte restauranter i Padova. Nogle eksempler: Sprøde Mazzancolle med en salat af puntarelle, appelsiner og stødt bottarga af Muggine, Fregula sarda med fiske-ragù og spiny artiskok fra Sardinien, Brasato al Cannonau med artiskok-tærte og ris med safran fra San Gavino. Hjemmelavede desserter og brød. Vinmenu med omkring hundrede etiketter af anerkendte sardiniske vine. Hver måned er der temaaftener.
Populære lande for dette søgeord