...Malolaktisk i nye franske egetræsfade. Lagret på egne gærrester i 25 måneder.
Der praktiseres ikke eller meget lidt batonnage på vores vingård, da beskyttelse mod oxidation sker naturligt med cirka 5 cm gærrester i hver tønde.
SMAGSNOTER
Tiramisu - kaffe, fløde og kakao noter. Fyldig, med en velstruktureret rund mundfølelse samt en langvarig eftersmag. Ville gerne pryde en samling i mange år fremover.
Variation: Tempranillo 100%
Mønster: Richter 110 og Chasela 41
Plantningsår: 1982
Omtrentlig højde: 537 meter
Alkoholgrad: 14,5º
Produktion: 987 flasker...
... på et bryllupsbanket. Vores udvalg af desserter giver jer mulighed for at tilbyde en bred vifte af smagsvarianter i individuelle portioner: Massini, tiramisú, piña colada, eksotisk, orange, sacher, san marcos, sort skov, catalansk creme... uden at glemme klassikerne... bracitos de gitano, sara med mandler og trøffel, millefeuille, borrachos, tocinillo de cielo...
... introduceret i løbet af de 129 år, den har eksisteret.
Vores specialiteter er naturlige produkter, fremstillet under en streng kvalitetskontrol og med vores håndværksformel.
MELINDROS
Ideelle til at ledsage morgenmad, eftermiddagskaffe, chokolade, oste, til at lave tiramisú ...
Nu med nye formater og nye smagsvarianter:
• Blister med individuelle Melindros med chokolade.
• Pose med Melindros i familiestørrelse med chokolade til kop (5 portioner) tænkt til morgenmad og familiære eftermiddagskaffe, fødselsdagsfester ...
• Melindros med ost, yoghurt, banan, kaffe, tiramisú, citron ...
• Og meget mere!