Spanien, Guijuelo (salamanca)
...De mest ædle stykker af vores iberiske svin, såsom Iberian Presa, er dem, der bruges til håndværksmæssigt at producere vores Egegnede Iberiske Premium Salchichón. En intens aroma, saftig tekstur og en særlig balance mellem fedt, magert kød og sort peber giver en subtil naturlig delikatesse til dette produkt. SKU:510002 Forsendelsesvægt:0,5 kg...
Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Simón Martín Guijuelo, S.L. er en familieejet virksomhed, der i mere end et århundrede har specialiseret sig i fremstilling og modning af iberiske skinker og andre produkter fra den iberiske svin. Virksomheden har formået at kombinere traditionelle metoder med den mest avancerede teknologi, godkendt sine faciliteter i henhold til kravene fra Den Europæiske Union og integreret sig i Denomination af...
Spanien, Guijuelo (salamanca)
...Produktet er fremstillet med en omhyggelig udvælgelse af hakket kød, tilsat krydderier og urter, og resulterer i vores Velita de Salchichón Ibérico de Bellota. En sand delikatesse for smagsløgene, som uden tvivl vil imponere dem, der prøver det. De iberiske svin Brisa De iberiske svin Brisa har nogle særlige egenskaber, der tydeligt adskiller dem fra resten, hvilket resulterer i iberiske...
Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer, krydderier og krydderier til brug i pølsemageri, til fremstilling af det ikke varmebehandlede kødprodukt kaldet "Salchichón" op til "Extra" kvalitet. Format: 5 kg pose...
Vi er en familieejet virksomhed, der begyndte vores rejse i det 20. århundrede. Vi har arvet de mest traditionelle og håndværksmæssige værdier, både gastronomiske og kulturelle, som har gjort det muligt for os at vokse og blive den virksomhed, vi er i dag. Det er netop værdierne og respekten for vores rødder, der driver os til at INNOVERE, EVOLUERE OG TILPASSE OS til de nye tider. At udvikle sig u...
Spanien, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlavet fremstilling af specialiteter som: El Botillo del Bierzo, krydret og sød chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, helbredt skinke, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røget lacón, bacon, røget pancetta, braiseret lacón (Gourmetprodukt) blandt andre... Vi tilbyder også frisk svinekød som: koteletter, mørbrad, ribben, pancetta, lacón, frisk skinke, frisk knogle, og selvfølgelig de salte og friske produkter som: øre, hale, rygsøjle, svinehoved, snude, svinefod.
Spanien, Murcia
Vi tror på kvaliteten af produkter lavet i Spanien, og derfor ønsker vi at dele dem med resten af verden. Asturierne er stolte af deres gedeost, valencianerne af deres paella, riojanerne af deres vin, men hele Spanien glæder sig, når vores produkter og opskrifter går ud over vores grænser. Som spanierne er vi stolte af vores gastronomi og den variation af produkter, der er lavet i vores land. Go...
Spanien, Mataro
... Delikatesser Antiu Xixona, Stykker af Ananas i Lage Don Frubbo, Kokosnougat La Fama, Muslinger i Edik, Ekstra Jomfru Olivenolie, Tintenfisk i Stykker, Salchichón Gran Selección Ibérico Navidul, Fuet Gran Selección Ibérico Navidul, Kokosfyldte Chokolade Antiu Xixona, Chokoladeovertrukne Nødder Antiu Xixona, Marcipanfigurer Antiu Xixona, Nougatfyldte Vafler Antiu Xixona, Mørk Chokolade med Mandler.
Spanien, Valencia
XarcuSpain er en virksomhed, der primært beskæftiger sig med eksport af gourmetprodukter, håndlavede, sunde og økologiske varer af spansk oprindelse. Selvom vi er specialister i tørrede kødprodukter (Skinke, Chorizo og Lomo), kan du finde forskellige kategorier i vores katalog. Honning, Trøfler, Likører, Olier og enhver form for kød. Vi retter vores aktivitet mod HORECA-sektoren, og selvom vi pr...
...Salchichón, en pølse der stammer fra iberiske svin, der er fodret med foder bestående af korn og bælgfrugter og opdrættet i stalde eller fodergårde under intensive forhold. Den er lavet af magert kød og fedt fra iberiske svin, hakket i meget fine stykker, krydret med salt, peber, muskatnød, oregano og hvidløg og fyldt i naturligt svinetarm. Den traditionelle proces, der udføres, kendetegnes ved...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Spanien, Cuéllar, Segovia
Vi er en familieejet virksomhed, der beskæftiger sig med opdræt af iberiske svin og fremstilling af håndlavede pølser i Cuéllar, Segovia. Mellem fyrretræer og egetræer fødes dyrene og passes på vores egen gård, hvor vi fører en grundig kontrol med deres kost og sundheds- samt miljøforhold. Vi har altid lavet vores egen slagtning, når vinteren kom: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag besluttede vi at tage et skridt videre og sætte vores produkt på markedet. Hvis vores venner og familie elskede vores pølser, hvorfor så ikke tilbyde et så naturligt og udsøgt produkt til andre?
Spanien, La Muela
Aibar Selección er en familieejet virksomhed med over 50 års erfaring inden for fremstilling og distribution af skinker, pølser, oste og meget mere. Alle de produkter, vi sælger, er af høj kvalitet og til de bedste priser. Vi har et bredt katalog af produkter, herunder: iberisk bellota-skinke, iberisk skinkeben, iberisk salchichón, modnet chorizo, frisk chistorra, guanciale, special coppa til...
Spanien, Martinamor
... af pølser gør, at hver gæst kan finde en bid, der passer til deres smag. Fra stykker af lomo embuchado, chorizo eller salchichón til produkter, der bevarer historien fra hele en region, som morcón eller sobrasada. Omhyggeligheden i opdrættet af dyrene, sammen med det omhyggelige arbejde med udvælgelse, hakning og marinering af kød, gør en forskel. Modningstiden afrunder en proces, der giver gastronomiske og ernæringsmæssigt meget interessante perler, som ikke går ubemærket hen i smagsløgene.
Spanien, Aracena
... modner vi på en håndværksmæssig måde med luft fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omhu og det engagement, vi lægger i vores Jamón de JABUGO, gør det muligt for os at tilbyde dem med den helt rigtige modningsgrad. Vi har også iberisk cebo-skinke, iberisk Bellota-skinkeskive, iberisk lomo, ekstra lomo morcón, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver af iberiske pølser. Kontakt os venligst via denne kanal, så vil vi betjene dig uden forsinkelse.
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... pølsemageren. Garantien, smagen og tilpasningen til de mest moderne systemer i vores faciliteter sikrer den meget høje kvalitet af Ferjus pølser og saltede produkter. Alle vores produkter er fremstillet uden gluten, uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Nogle af vores produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelavet (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelavet (sarta og cular), Serranoskinke, Lomo embuchado, Naturlig bacon (røget og marineret), Modnet tunge (svin og okse), Marineret ribben, Røget lacón.
... oksekød, som vi fremstiller i vores separate faciliteter. Vores mål er at sikre de højeste standarder for kvalitet og fødevaresikkerhed (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detailhandelen. Tilgængelige formater: - Hele stykker til skæring i værkstedet og hele industrielle stykker til professionelle skærere. - Bakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Spanien, La Vall D'uixó
...http://mylocal-esp.net/esp/la-vall-duixo/castellon/carniceria/carnes-murcia-1981Kødhus specialiseret i hestekød, som fremstiller alle typer pølser fra forskellige slags hamburgere til hestekød, mortadella af hestekød, salchichón og chorizo af hestekød. CARNES MURCIA 1981Calle Maestro Rodrigo, 812600La Vall D'uixóCastellón+34 964 66 21 22...
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Guijuelo
Online butik til salg af skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spanien. Iberisk skinke, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurve og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Spanien, Cuellar
Vi er en lille familievirksomhed, der specialiserer sig i opdræt af iberiske svin og fremstilling af deres produkter. Hver vinter har vi altid lavet vores egen slagtning: chorizo, salchichón, blodpølse osv. En dag besluttede vi at tage et skridt videre og sætte vores produkt på markedet. Hvis vores venner og familie elsker alle vores pølser, hvorfor så ikke tilbyde et så naturligt og udsøgt...
Spanien, Caldes De Montbui
Vi fremstiller højkvalitets kuraterede produkter. Vores produkter er anerkendt af de bedste spanske kokke. Vores stjerneprodukt er longaniza (lignende salchichón eller italiensk salami), men med en blød og ikke syrlig bouquet. Vi har lanceret et nyt produkt, longaniza af kalkun, som er den eneste på markedet, der er 100% kalkun. Fuet og chorizo har stor accept i alle de bedste gourmetbutikker i Europa. Vi var drivkræfterne bag de salte longaniza-slik, samt longaniza med nødder.
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spanien, Alcalá De Henares
Charcuterías el Almacén beskæftiger sig med salg af skinker og iberiske produkter af første klasse: oste, lomo, salchichón, chorizo, vin og gourmetprodukter. Vi ligger i Boisan-galleriet nr. 2 i boderne 9 og 10. Du kan også købe vores produkter gennem vores hjemmeside med levering inden for 24-48 timer til Spanien.
Spanien, Barbastro
...små skinker osv.). Vi fremstiller også fyldte lår samt fyldt og modnet lårhoved, og andre typer pølser som secallona, salchichón pages, modnet langaniza, fuet, modnet chorizo af typen sarta, og forskellige typer friske pølser (frisk langaniza, pølser, frisk chorizo). Vi laver skiver i 100 grams pakker af skinke, skulderstykke, fyldt lår, fyldt og modnet lårhoved, chorizo og salchichón. Alt dette kan ses på vores hjemmeside www.pjmayoral.com...
Spanien, Lugo
LUALCO S.L. er en virksomhed, der tilhører kødsektoren og er dedikeret til udskæring og salg af friske, kølede og frosne kødprodukter. Deres faciliteter, godkendt af EU, ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Blandt deres aktiviteter fremhæves: udskæringslokale, pølser (galicisk chorizo, salchichón, chicharrones, zorza osv.), salteprodukter (galicisk lacón, bacon, tarme...), hakket kød...
Spanien, Alcobendas-Madrid
... i Alcobendas. Vi er leverandører af iberisk svinekød. De produkter, vi tilbyder, er: pluma, secreto og solomillo. Og i tørrede produkter: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involveret i hver del af processen fra opdræt til markedsføring og distribution af kød og tørrede produkter. Kontakt os og anmod om information om vores produkter og tjenester. Vores hjemmeside www.navarretintoibericos.com...
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Spanien, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uden tilsætningsstoffer: uden konserveringsmidler, uden laktose, uden gluten, alle produkter af svinekød. Kvalitet i produkterne og håndværksmæssig fremstilling.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play