Spanien, Coruña
...standarder fra internationale organisationer, der sikrer fødevaresikkerhed gennem hele forsyningskæden under ekstreme hygiejneforhold. Discefa arbejder kun med råvarer af den bedste kvalitet fra de bedste fiskepladser i verden: Dakhla i Marokko, Yucatán i Mexico, Chile og Peru. Produkterne fra Discefa: hel rå blæksprutte i bakke, hel rå blæksprutte pisket til blomster, kogte eller rå tentakler, hel kogt blæksprutte, skiver af kogt blæksprutte, skræddersyede blæksprutteprodukter.
Spanien, Llançà
Virksomhed inden for forarbejdning og fremstilling af fiskeprodukter. Vi er specialiserede i blæksprutter og tilbyder forskellige formater af kogt blæksprutte, med saucer, i carpaccio, hel. Også fiske- og skaldyrsuppe, blæksprutteburgere, carpaccio af rejer.. Alle produkter er uden tilsætningsstoffer eller kunstige konserveringsmidler og kan fås friske eller frosne. Vi leverer til HORECA og detailhandelen, da vi har forskellige formater og emballager.
Spanien, Santoña
... cabracho, bonito i olie og eddike, bonito med peberfrugter, ansjos, blæksprutte à la gallega og centollo. Og forberedelser, der er tænkt ud fra mottoet "opvarm og klar", såsom kogt blæksprutte i sin egen saft vakuumpakket, fyldte blæksprutter i deres blæk og fyldte peberfrugter med béchamelsauce og bonito eller med svampe og rejer, som er en delikatesse. Alle er fremstillet på håndværksmæssig vis.
Spanien, Rois
Vi er specialister i blæksprutte (rå, kogt, kølet eller frosset) og håndlavede V-gamme produkter med blæksprutte. Vi satser på gastronomiske formater, der letter kontrol af omkostninger i køkkenet og samtidig gør arbejdet lettere for kokkene. - Kogte blæksprutteben, kølet (0-4º) med lang holdbarhed (6 måneder). - Kogt blæksprutte i sin egen saft, traditionelt kogt blæksprutte uden saft, pris...
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Bulbuente (zaragoza)
Vores marmelader er lavet med frugter af første klasse, vasket og skrællet i hånden én ad gangen, kogt i vores håndværksværksted med den rette mængde sukker og parfumeret med likører og krydderier, der giver en personlig og unik, dristig og anderledes smag.
Spanien, Galicia
... vores produkter, vi tager hensyn til prisen og tilpasser os markedets karakteristika uden at gå på kompromis med kvaliteten og dens proces. Specialiteter: friske bløddyr, galiciske muslinger, kogt blæksprutte.
Spanien, Cañaveras
... højeste kvalitet til vores udenlandske importlande. Du vil finde forskellige typer piletræ i vores lager, såsom: Naturligt Piletræ: Tørt, naturligt og med bark. Grønt Piletræ: Frisk, naturligt og med bark. Buff Piletræ: Naturligt piletræ, tørret med bark, derefter kogt, skrællet og tørret. Hvidt Piletræ: Naturligt piletræ, nyligt skåret, skrællet og tørret. Sort Piletræ: Naturligt piletræ, kogt og tørt.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play