Spanien, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. er en agroalimentær virksomhed, der startede sin aktivitet i 1986 som en fortsættelse af et integreret projekt, der dækker hele kæden fra produktion af svin, slagteri, skærestue til forarbejdning af produkterne. Filosofien bag dette projekt opstod fra fire partnere med ideen om at skabe merværdi til svineproduktionen og samtidig skabe arbejdspladser, der kunne hjælpe med...
Spanien, Marín-Pontevedra
Pesmarín, S.A. kommercialiserer et stort udvalg af arter, der er fanget og frosset ombord på vores egne skibe. Virksomheden er forpligtet til at tilbyde vores kunder de bedste arter, altid med respekt for havets ressourcer, som kun en fiskerivirksomhed med mere end 39 års erfaring ved, hvordan man gør. Blandt de arter, vi kommercialiserer, er: nototenia (marujito), merluza, rosada, brótola, raya...
Matchende produkter
Laks
Laks
Andre produkter
Brótola
Brótola
Spanien, Guijuelo-Salamanca
... med naturlige krydderier, salt, hvidløg og oregano. Nettovægt: 100 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Maceration, marinering, fyldning, tørring, modning, skæring og emballering. Ingredienser: Iberisk Bellota svinekød, Pimentón D.O fra la Vera, marineret med naturlige krydderier, salt, hvidløg. Nettovægt: 100 gr.
Spanien, Malagón
Med mere end et halvt århundrede af historie, beliggende i La-Mancha-regionen på den Iberiske Halvø, er Quesos Rocinante en af de førende osteproducenter i Spanien. For hver type mælk tilbyder vi et bredt udvalg af oste med forskellige aldre: fra blød til reserva fåremælkost, eller med en skorpe dækket af rosmarin; ren gedemælkost med rosmarin eller marineret i rødvin, samt forskellige varianter ...
Spanien, Molina De Segura
...Vi leverer artiskokhjerter, kvarteret og marineret i dåser og glas. Vi ser frem til jeres bestillinger. Med venlig hilsen, Jesús Aguilar.
Spanien, Santoña-Cantabria
Conservas Angelachu er pioner og leder inden for sin sektor ved fremstilling af fiskeprodukter på en virkelig håndværksmæssig måde. Netop fordi de respekterer og plejer de originale og traditionelle processer ... Ægte håndværkstradition opsummerer filosofien for denne familievirksomhed.
Spanien, Quart
Coopecarn er en international virksomhed med mere end 50 års historie. Beliggende nær Barcelona og samtidig med god adgang til Frankrig. Virksomheden har specialiseret sig i produktion af marineret kød: svinekød, oksekød og fjerkræ. Året 2008 markerede starten på aktiviteten for marinerede produkter, og i dag er det allerede en førende virksomhed på det europæiske marked for marinerede produkter.
Spanien, Peligros
...Denne krydderiblanding har sin oprindelse i de forskellige folk, der bor i det geografiske område mellem det østlige Middelhav og den Arabiske Halvø. Med en intens aroma og smag indeholder den søde noter og mangler krydrede elementer; den bruges i alle slags gryderetter og kødretter (shawarma, kebab, tajine, pinchos osv.), marineret hakket kød til brug i fyld og kofta. Meget anvendt som ingrediens i andre krydderiblandinger. Format: Glas 750g, Beholder 150g...
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa er en familieejet virksomhed, der langsomt er vokset takket være to klare principper: hårdt arbejde og maksimal kvalitet for at tilbyde vores kunder det bedste produkt. Vi elsker vores arbejde og forsøger at formidle det i alle vores produkter. Vores produkter: FRISKE PØLSER, CHISTORRA, TØRRET OG FRISK CHORIZO, LONGANIZA, KURD PANCETTA, BACON, MARINERET LOMME, HVID CHORIZO, CULARES. Alle vores produkter er lavet med naturligt tarme. Vi har mærket Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nu har vi også en række økologiske produkter.
Spanien, Granada
... af, samt deres karakteristiske smag, gør dem til en fantastisk ret i sig selv og også en fremragende ledsager. Vore råvarer er af høj kvalitet, marineret i saltlage i den tid, som hvert produkt kræver, og krydret til den optimale balance af eddike og salt. Vi håber, at vores brede udvalg af oliven, peberfrugter, syltede agurker, små løg, chili, gulerødder, kapers, kapersbær og andre blandinger vil være til jeres største fornøjelse.
Spanien, Pobladura de Pelayo García
... pølsemageren. Garantien, smagen og tilpasningen til de mest moderne systemer i vores faciliteter sikrer den meget høje kvalitet af Ferjus pølser og saltede produkter. Alle vores produkter er fremstillet uden gluten, uden konserveringsmidler eller farvestoffer. Nogle af vores produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelavet (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelavet (sarta og cular), Serranoskinke, Lomo embuchado, Naturlig bacon (røget og marineret), Modnet tunge (svin og okse), Marineret ribben, Røget lacón.
Spanien, Pontevedra
... sagt, vi opererer inden for følgende områder: Import / Lokal sourcing / Produktion / Distribution / Eksport Kylling, kalkun, svinekød, lam, kanin, æg. Hele / Udskæringer Ambient / Kølet / IQF frossen Rå / Marineret / Krydrede / Panerede / Spyd...
Spanien, Finestrat
...marineret makrel eller muslinger, samt også tørret tun i salt (spansk mojama eller hueva - spanske tunæg), frosne fisk og skaldyr, iberiske pølser, iberisk skinke, spansk safran og meget mere. Vores katalog udvides konstant, tilpasset efter vores kunders forespørgsler og behov. Det er vigtigt for os at arbejde internationalt. Vi opdager løbende nye leverandører i forskellige lande for ikke kun at udvide produktudvalget, men også for at tilpasse priserne i takt med globaliseringen så godt som muligt til kundernes behov.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play