Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...Svinehoved Sort Tyr Hvid Tyr Bønne Butifarra Leverpaté Land Butifarra Cular Butifarra Sort Butifarra Catalansk Cular Sant Roc Æg Butifarra Blodpølse Hvid Butifarra Malagueño Chorizo...
Spanien, Peligros
...Blanding af tilsætningsstoffer, krydderier og krydderier, til brug i slagteriet, til fremstilling af det kødprodukt, der ikke er varmebehandlet, kaldet "chorizo blanco" eller "longaniza blanca", modnet ved traditionelle metoder i mindst 30 dage. Format: kasse 160g, pose 4kg...
Spanien, La Muela
... pizzaer osv. Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolie, der stammer fra århundrede gamle oliventræer og fra arbequina-sort. Gennem årene er vi vokset, udvidet vores faciliteter, moderniseret og innovativt forbedret produktionsprocesserne og maskinerne med det formål at give den bedste service til kunderne og forbedre kvaliteten af vores produkter. Vi er specialiseret i modnede skinker og hvid...
Spanien, Tudela (navarra)
Leframa er en familieejet virksomhed, der langsomt er vokset takket være to klare principper: hårdt arbejde og maksimal kvalitet for at tilbyde vores kunder det bedste produkt. Vi elsker vores arbejde og forsøger at formidle det i alle vores produkter. Vores produkter: FRISKE PØLSER, CHISTORRA, TØRRET OG FRISK CHORIZO, LONGANIZA, KURD PANCETTA, BACON, MARINERET LOMME, HVID CHORIZO, CULARES. Alle vores produkter er lavet med naturligt tarme. Vi har mærket Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nu har vi også en række økologiske produkter.
... bedsteforældres opskrifter. Vi fremstiller produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, sød og stærk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvid og rød chistorra, rød longaniza, sort butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, catalansk butifarra, kogt salchichón, stærk og normal sobrasada i tarm og i bøtter, lomo embuchado, lomo al romero med svær, skinker... I øjeblikket har...
Spanien, Sevilla
... overskrider grænser og efterspørges i alle lande. Olivenolie er den grundlæggende og karakteristiske ingrediens i middelhavskosten. Den stammer fra Andalusiens jorde, og dens anvendelse er primært kulinarisk og meget gavnlig for helbredet. Vi har også andre produkter som: - Vin - hvid, rød eller rosé - Chacina - De iberiske chacinas er konserverede, marinerede eller pølseprodukter. Blandt de mest kendte er chorizo, salchichón, caña de lomo og andre pølser som butifarra, morcón eller fyldt kød. - Oste - Cabrales, Payoyo, Boffard eller manchego...
Spanien, La Roda
... rosmarinhonning, timianhonning og appelsinhonning. Cenceñas kager til gazpachos, gazpacho kager, håndlavede kager, kager til Manchego gazpacho, hovedingredienser til gazpacho Manchego. Den bedste tørrede, kogte og friske pølse fra Albacete-bjergene. Peber salami, chorizo fra La Mancha, helvedes chorizo, løgpølse, hvid blodpølse, chistorra, tørret chorizo. For at afslutte med nogle håndlavede øl...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play