Bulgarien, Sofia
...Den hele grønne peber kommer fra den samme plante som den sorte peber. De grønne peberkorn høstes tidligere end den sorte peber. Efter høsten gennemgår de en særlig procedure for at bevare den grønne farve og få en krydderi, der også er lidt mildere. : Den grønne peber er perfekt til at tilføje en let og mild smag til oste- og fiskeretter, supper eller gryderetter. Den kan bruges i kombination med forskellige Emballage: 125g, 250g og løs vægt...
Frankrig, Le Sen
... peber, der dyrkes for sin frugt, som normalt tørres og bruges som krydderi og smagsgiver, er en blomstrende klatreplante. Frugten af peberplanten, kaldet "frø", er mørkerød ved modenhed. Den får sin sorte farve under tørringen. Fremstilling Det er i Madagascar, at vi skaffer sorte peberkorn, som vi senere destillerer i Frankrig. Denne særlige oprindelse er kendt for sine kraftige frugtagtige og...
Frankrig, Besancon
Siden 2020 har EPICES DU SOLEIL tilbudt 100% naturlige krydderier, uden tilsætningsstoffer og farvestoffer. Sæt middelhavssol i dine retter. Krydderier, der stammer fra planter, der er vokset i en robust jord, dyrket af små producenter, der lever af deres afgrøder. Disse krydderier har nydt godt af det middelhavsklima, der kendetegnes ved kvaliteten af sit lys og sine generøse solskinstimer. Fra...
... maritime vinde fra den nærliggende Siam-bugt. Frugten fra denne plante høstes i klaser på forskellige modenhedsniveauer. Den sorte peber høstes grøn, tørres og oxideres naturligt, og sorteres derefter manuelt. Kampot-peberens dyrkning Peberdyrkning er meget gammel i Cambodja. Kampot-peber nævnes i skrifterne fra Zhou Daguan, en kinesisk diplomat, der blev modtaget af det khmeriske imperium i det 13...
Frankrig, Montpellier
... beskytter det mod spor af Anthraquinone eller andre kemikalier, der i øjeblikket er ved at ødelægge den sorte peber fra Madagascar. Vi udvælger dem efter en omhyggelig sortering for kun at beholde de bedste korn, med en gennemsnitlig densitet på 600 g/L.
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Paris
...sort te, stykker af kanel, anisfrø, stykker af ingefær, sorte peberkorn, nelliker, cikorie rødder, kardemommesæd, hel kardemomme. VANDTEMPERATUR: 100° C BRUGTID: 3 til 5 minutter...
Belgien, Mariembourg
...Er du en stor peberentusiast? Ilanga Nature kalder på dig til Madagaskars type. Denne sorte peberkorn er en ægte lille kulinarisk skat, der forvandler alle dine retter til et kulinarisk mesterværk. Dens skarpe noter passer godt til kød, grøntsager og skaldyrsretter.
...Ingredienser: Capia-peber, Gulerod, Hvidløg, Persille, Tomat, Sorte Peberkorn, Stensalt, Olivenolie Uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden transfedt...
Tyrkiet, Bagcilar
...Kaffe bønner, hele sorte peberkorn osv. er en gruppe af produkter, der bruges til at male.
Tyskland, Freudenstadt
...Den røde Kampotppeber er en af de bedste pebersorter i verden og meget sjælden. Den har en særligt kompleks, skarp og næsten frugtagtig aroma. Peberkornene gennemgår tre modningsgrader: grøn, gul, rød. Den sorte peber, som vi kender den, høstes stadig grøn og bliver først sort ved tørring. Den sjældne røde peber fås fra hele, fuldmodne røde peberkorn, der traditionelt høstes i ren håndarbejde. Ved dyrkning undgår man brugen af kunstgødning og pesticider. Den røde Kampotppeber skal helst males eller stødes frisk og tilsættes til retten til sidst, uden at den koges med.
Madagaskar, Sambava
... Madagascar er genkendelig ved sine meget aromatiske noter. Med sin krydrede smag og sin træagtige og frugtagtige duft har den sorte peber fra Madagascar formået at opnå berømmelse i de store køkkener på restauranter over hele verden. Med sine 30 års erfaring udvælger Épices des îles Madagascar de bedste sorte peberkorn fra Madagascar til dig.
Tyskland, Schoenebeck
...De små, tørrede sorte frugter af peber, de kendte peberkorn, destilleres med vanddamp for at udvinde det æteriske peberolie BIO. Peber har i 4000 år været anset som et krydderi med helbredende egenskaber og mangler i dag i ethvert hjem. I naturmedicinen anvendes det som et naturligt smertestillende middel. Det siges at lindre tand- eller muskelsmerter i mundskyl, indgnidninger, salver eller bade...
...Tellicherry fra pure! Krydderier - ægte sort peber fra Indien pure! Tellicherry peber i krydderidåse Det ægte sorte Tellicherry peber kommer fra en lille region ved den vestindiske Malabar-kyst. Kun sort peber fra dette område bærer navnet Tellicherry peber. De sorte peberkorn er mere udtryksfulde i smagen, fordi Tellicherry peber først høstes lige før modningsprocessen. De store peberkorn udvælges i hånden og er værdsat af kokke og madelskere verden over. Varevægt: 55 g...
Storbritannien, Liverpool
Vi er en virksomhed, der specialiserer sig i engros af høj kvalitet tørrede krydderier som PENJA High Grade Pepper og Cameroon Scottish bonnet pulver. Vores fineste sorte og hvide peberkorn fra Cameroon er IGP-certificerede, så vi kan garantere dig den bedste markedsstandard i forhold til kvalitet og premium. De sorte og hvide peberkorn fra Cameroon har en frisk krydderiaroma med skovnoter af træ...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play