Frankrig, Le Sen
... peber, der dyrkes for sin frugt, som normalt tørres og bruges som krydderi og smagsgiver, er en blomstrende klatreplante. Frugten af peberplanten, kaldet "frø", er mørkerød ved modenhed. Den får sin sorte farve under tørringen. Fremstilling Det er i Madagascar, at vi skaffer sorte peberkorn, som vi senere destillerer i Frankrig. Denne særlige oprindelse er kendt for sine kraftige frugtagtige og...
Frankrig, Besancon
Siden 2020 har EPICES DU SOLEIL tilbudt 100% naturlige krydderier, uden tilsætningsstoffer og farvestoffer. Sæt middelhavssol i dine retter. Krydderier, der stammer fra planter, der er vokset i en robust jord, dyrket af små producenter, der lever af deres afgrøder. Disse krydderier har nydt godt af det middelhavsklima, der kendetegnes ved kvaliteten af sit lys og sine generøse solskinstimer. Fra...
... maritime vinde fra den nærliggende Siam-bugt. Frugten fra denne plante høstes i klaser på forskellige modenhedsniveauer. Den sorte peber høstes grøn, tørres og oxideres naturligt, og sorteres derefter manuelt. Kampot-peberens dyrkning Peberdyrkning er meget gammel i Cambodja. Kampot-peber nævnes i skrifterne fra Zhou Daguan, en kinesisk diplomat, der blev modtaget af det khmeriske imperium i det 13...
Frankrig, Montpellier
... beskytter det mod spor af Anthraquinone eller andre kemikalier, der i øjeblikket er ved at ødelægge den sorte peber fra Madagascar. Vi udvælger dem efter en omhyggelig sortering for kun at beholde de bedste korn, med en gennemsnitlig densitet på 600 g/L.
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Paris
...sort te, stykker af kanel, anisfrø, stykker af ingefær, sorte peberkorn, nelliker, cikorie rødder, kardemommesæd, hel kardemomme. VANDTEMPERATUR: 100° C BRUGTID: 3 til 5 minutter...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play