Italien, Martina Franca
...Caciocavallo al Peperoncino er en lagret ost, fremstillet af mælk af høj kvalitet og beriget med den krydrede note fra peperoncino. Denne ost er kendetegnet ved en stærk og markant smag, der gør den perfekt til elskere af intense smagsoplevelser. Caciocavallo al Peperoncino er et håndværksprodukt, lavet efter traditionelle metoder og med ægte ingredienser. Dens håndværksmæssige fremstilling og unikke smag gør den til et fremragende produkt inden for den italienske oste-tradition.
Polen, Warszawa, Poland
...Permeatet er produceret af frisk pasteuriseret skummetmælk, dannet efter ultrafiltrering af mælken for at udtrække proteiner og fedt. Produktet tørres derefter ved hjælp af avancerede spraytørringsteknikker. Produktet kaldes nogle gange "deproteiniseret valle", når det er opnået fra valle. Takket være det faktum, at vallepermeatet er rigt på laktose men fattigt på proteiner, kan det anvendes i produktionen af søde sager, bagværk og fedtstoffer. Det tilsættes også til produktionen af is, smeltede oste, drikkevarer og kosmetik.
Italien, Canelli
... transportbånd med motoriseret drift og slutakkumuleringsplade. - Pneumatisk gruppe til beholderinterception og separation. - Volumetrisk doseringsenhed velegnet til tætte væsker såsom honning, frugtsafter, marmelader, saucer, pastaer, patéer, dressinger, smeltede oste, cremer osv., justerbar fra 40 til 1000 cc. - Pneumatisk kapsler med lav rotationshastighed og justerbart moment. Maskinen kræver ikke en formatændring for beholdere af forskellige former og størrelser, kun for kapsler med forskellige diametre. Versioner til højere produktioner er også tilgængelige.
Frankrig, Courville Sur Eure
... maskiner, er i stand til at dosere produkter med meget varierende egenskaber. Yoghurt, hytteost og fløde, smeltede oste og oste-specialiteter, desserter, andre smørbare produkter, karamel, honning, frugtsirup, marmelade, kompotter. NOVA producerer også en række semi-automatiske og automatiske maskiner til plantebeskyttelsesmidler, kemikalier, kosmetik og produkter som: mejeriprodukter, produkter baseret på frugt og grøntsager, saucer, drikkevarer.
Spanien, Villamayor De Santiago
... gjort. 5 km væk, i en fabrik på 7000 m2, producerer divisionen SANABRIA GASTRONOMÍA smeltede oste, mejeriprodukter og lignende, og designer skræddersyede produkter til HORECA-sektoren, gastronomi generelt, catering og food services. I deres egne laboratorier følger de de nyeste tendenser mod laktosefrie produkter, der tager hensyn til miljøet, bekymrer sig om dyrevelfærd og menneskers sundhed, og søger innovative løsninger som veganske oste og andre "free-from" produkter.
Belgien, Nivelles
Belest-gruppen er specialiseret i oste og henvender sig til professionelle inden for restaurationsbranchen (skoler, plejehjem, hospitaler, virksomheder, hoteller, olieproducenter, luftfarts- og jernbanecatering, forlystelsesparker, cateringfirmaer,...). Den tilbyder forskellige typer oste: smeltede oste, friske oste, pressede oste og bløde oste. Og distribuerer følgende mærker: Babybel, Maredsous, Chanteneige, Cantafrais, La vache qui rit, Port Salut, Pavé d’Affinois, Boursin, Pik et Croq’, Le Brin, Kiri, Cantadou, Toastinette, Leerdammer, syrtos, Belio,…...
CasaFadda 1886 realiserer idéen fra de grundlæggende partnere om at producere oste i Sardinien, ikke kun traditionelle, men også særligt innovative produkter, hvilket revitaliserer markedet og optimerer potentialet i sektoren. Målet er at kvalificere og promovere den kvalitetsmæssige agroalimentære ressource, der er typisk for Sardinien. Producenten fremstiller blåskimmelost og smeltede oste til...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play