Spanien, Guijuelo-Salamanca
... med naturlige krydderier, salt, hvidløg og oregano. Nettovægt: 100 gr. Betingelser for distribution og transport: Ved stuetemperatur er der ingen restriktioner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. Den anbefalede temperatur for forbrug er 15º-18ºC. Fremstillingsproces: Maceration, marinering, fyldning, tørring, modning, skæring og emballering. Ingredienser: Iberisk Bellota svinekød, Pimentón D.O fra la Vera, marineret med naturlige krydderier, salt, hvidløg. Nettovægt: 100 gr.
Ungarn, Budapest
...Hvidløg granulat, pulver og skiver er essentielle ingredienser i globale køkkener. Hvidløg er kendt for sin alsidige smag, der komplementerer en bred vifte af salte retter. Granulat og pulver bruges i pastasaucer, wokretter og indisk madlavning, mens skiver tilføjer en unik smag til bagte kartoffelchips. For at bevare deres kvalitet bør hvidløg produkter opbevares i tætsluttende beholdere, væk fra lys og fugt.
Tyrkiet, Nilüfer-Bursa / Turkey
Ungarn, Szeged
...Ingredienser: 90% hvidløg, bordsalt, ascorbinsyre. Til fødevarebutikker og slagtere: Hvor smag har sin plads! I forhold til sammensætningen er krydderiblandingen 90 procent ren, malet hvidløg, som suppleres med bordsalt og ascorbinsyre, så det vil være et godt valg, hvis vi ønsker at tilføje den karakteristiske smag af hvidløg til vores retter. Brugen er praktisk talt ideel i enhver situation...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play