Italien, Cortazzone
...Bagna cauda tilberedt efter den klassiske piemontesiske opskrift med olivenolie, saltede ansjoser og hvidløg. Bagna cauda fås klar til brug i et glas på 200 g, en ideel portion til en menu for to personer.
Frankrig, Malataverne
... ingredienser, der passer perfekt sammen med ansjosfileter marineret i olivenolie. Hvis du har en opskrift, der primært bruger disse ingredienser, kan du uden tvivl tilføje ansjoser og få succes hver gang: - Grøn eller sort oliven - Tomat (frisk, hakket, cherrytomat...) - Kapers - Grillede peberfrugter - Zucchini - Kartofler - Mozzarella- og fetaost - Hårdkogte æg, mayonnaise eller omelet - Hvidløg.
Spanien, Santoña-Cantabria
...Anchoas Angelachu bærer CC Kvalitetskontrolmærket 'Anchoa de Cantabria', da de opfylder tre krav: råmaterialet fra Cantabriske Hav, fanget i forårssæsonen og helt fremstillet i Cantabria. Vi starter fremstillingsprocessen af saltede ansjoser ved at salte, eviscerere og pakke fisken i tønder. Vi passer omhyggeligt på deres udvikling. Med samme omhu, og når den optimale modningsperiode er nået...
Spanien, Albalate Del Arzobispo
Salazoneras Aragonesas S.L. er en familieejet virksomhed, der er dedikeret til den håndværksmæssige produktion af et bredt udvalg af semi-konserverede fiskeprodukter som ansjoser, saltede fisk, marinerede sardiner, spyd kombineret med syltede grøntsager osv.
Italien, Sciacca
... Carlino har altid været anerkendt på markedet for sin enestående evne til innovation. Virksomheden Carlino s.r.l. producerer ansjosfileter i olie, sardinefileter i olie, ansjospasta, saltede ansjoser, saltede sardiner, marinerede ansjosfileter og Colatura. Anvendt fisk, som er kendt for sin fremragende smag, friskhed og lysstyrke, bearbejdes ved kølighed for at bevare de ernæringsmæssige, kvalitative og organoleptiske værdier i henhold til de strenge kontroller i vores kvalitetssystem.
Spanien, Valencia
Salg af oliven og ekstra jomfru olivenolie. Vi har også en online butik, hvor du kan finde: ansjoser fra Cantabrien, torsk, saltede fisk og mange andre gourmetprodukter.
Spanien, Logroño
... Iberisk Bellota Skinke D.O. Jabugo. 2. Konserves fra Havet Lænd, Salchichón, Chorizo, Fåre- og Geddeoste, Tunfilet, Ventresca, Muslinger, Bonito del Norte. 3. Saltede Fisk Semikonserverede Aromatiserede Olier, Honning, Cremer. Mojama af Almadraba Tun, Hueva de Maruca, osv... Ansjoser, Torsk, osv... Aromatiseret med Trøffel, Sort, Naturlig, osv. Blandt vores leverandører har vi anerkendte...
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play