Tyskland, Bad Bramstedt
...Den fine saltsmag af det naturbelagte salt med den delikate aroma af forskellige urter fremhæver smagen af alle retter. Det grove havsalt kan bruges som ingrediens under madlavningen såvel som til at salte ved bordet. Til krydring og forfining af saucer, supper, salater, gryderetter, æggeretter, grøntsager, fisk og meget mere, simpelthen et universalsalt til alt. Grov havsalt er kongen blandt salte. Ædel, naturlig og kraftig i smagen. Kan drysses rent eller males fint med en saltkværn. Indhold: 1,00 g Varenr: 20626...
Italien, Salerno
...Vi vælger kun de bedste friskfangede ansjoser, de mest egnede til at blive bearbejdet efter traditionelt håndværk, hvortil modning under salt giver den mest autentiske smag fra Cetara.
Frankrig, Arengosse
...Sammensætning: groft salt fra Île de Ré, timian, laurbær, hvid peber, skalotteløg og pink bær. Der kan være spor af selleri, soja, nødder, gluten, mælk, sennep, sesam og sulfitter. Reference: SEL0005...
Spanien, Dicastillo, Navarra
..."Sort trøffelsalt" er lavet med sort trøffel, trøffelaroma og ingredienser fra forskellige planter, såsom oliven og sorte trøfler, ved hjælp af fysiske processer uden tilsætning af konserveringsmidler. Med en perfekt tekstur og en meget behagelig sort trøffelaroma og smag, er det yderst fornøjeligt til krydring af enhver type ret, især fisk, salater, æg og kød.
Italien, Novoli
... olivenolie; derefter tilsættes salt, peber, de godt drænede snegle og nogle laurbærblade. Vi tilbereder ved høj varme, og når olien begynder at komme op til overfladen igen, hælder vi et glas rosévin i og lader det fordampe. Krydr med salt og server varmt. PRODUKTEGENSKABER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige snegle, allerede renset og klargjort, klar til at spise Udsalgsperiode: tilgængelig hele året Pakket i kasser fra 1 kg til 5 kg. Minimumsbestilling: 500 kg...
Frankrig, Guérande
...Sole tørret, afslører Sel Gris Persillade sin uforlignelige smag i alle dine retter og salater. Forbrugt i årtusinder, er hvidløg, en meget værdsat krydderi, længe blevet en del af den franske kulinariske tradition. I køkkenet fremhæver dette krydderi og forfiner smagen af dine retter. Persille er en uundgåelig del af køkkenet. Både som krydderi og pynt, tilfører det sin friskhed og aroma til mange forskellige retter. Traditionelt anvendt: Som drys eller ved afslutningen af tilberedningen: vinaigretter, tomater i salat, dampet fisk, muslinger i hvidvin, dampede kartofler. SKU:SGP250...
Tyskland, Bad Bentheim
... set ingen nedbør, og luften er klar og helt fri for smog og forurening. Brugen af Døde Hav saltgranuler - Op til 100% naturlig, manuelt forarbejdet! - Meget intens smag - Egnet til alle fisk, kød og grøntsagsretter - Også velegnet som bade-salt.
Frankrig, Maubeuge
...Syrisk kumin er en af de mest værdsatte for sin exceptionelle smag. Dens friske smag er perfekt til kebab, mezzes, taginer, couscous eller kartoffelretter. I Marokko er ristet stødt kumin en standard krydderi på bordene og bruges som salt og peber. Reference:ART0019...
Schweiz, Wollerau
...nyrerne og hjernen. Frysning Grøntsager bliver slappe og tørre, kød ændrer farve og bliver harsk, og fisk begynder at lugte. Konservering Manglende kvalitetskontrol i konserveringsprocessen kan tillade forurening af konserveret mad, hvilket kan føre til alvorlige sundhedsproblemer. Rygning Kunstig røg er mere skadelig end ægte røg på grund af de høje niveauer af polycykliske aromatiske kulbrinter...
...tapiokastivelse, salt, fiskeekstrakt (fisk, smagsforstærker: E621) chilipulver, farvestof E120, E141, E150a, E160a, E160c, smagsforstærker: E621 (mononatriumglutamat)) Oprindelse Selvfølgelig kommer denne snack-specialitet til os fra Asien.
... familie kaldet "giftig sumak": denne er giftig! Anvendelse: Vi anbefaler at bruge sumak som et krydderi. Vi anbefaler derfor ikke at koge det, så det kan bevare alle sine egenskaber og sin smag. Sumak bruges som et blommesalt drysset over en ret. Du kan derfor tilsætte det til grillet kød, fisk eller ristede grøntsager. Du kan også drysse dette krydderi over mange retter. Sæk: 10Kg...
Polen, Brzozów
... 1555 kJ/367 kcal kulhydrater 1,03 g, mættede fedtsyrer 0,29 g, kostfibre 0,29 g, sukker 0,33 g, protein 7,51 g, salt < 0,01 g &nbsp; <strong> Anvendelse </strong> Anvendelse </strong> Kog ris i vand i et 1:2-forhold. En væsentlig ingrediens til at tilberede en ret under navnet Pilau-ris fra det indiske køkken. Det kan være en tilføjelse til hovedretter og deres ingredienser. Det blander sig godt med grøntsager og kød eller fisk. En komponent i søde og risdesserter.
...Sammensætning: kylling 46,7%, fisk 20%, rismel 9%, vegetabilsk protein 10%, stivelse 8%, glycerin 6%, salt 0,2%, kaliumsorbat 0,1%. Analyse: råprotein 20%, råolier og -fedt 3,5%, råaske 1,5%, råfiber 3,5%, fugt 18%.
Spanien, El Puntal (murcia)
...Mononatriumglutamat (MSG) er et salt af glutaminsyre, en ikke-essentiel aminosyre, der findes naturligt i mange fødevarer som kød, fisk, mejeriprodukter, grøntsager og svampe. Det kommer som et hvidt krystallinsk pulver og er kendt for sin evne til at forbedre umami-smagen i fødevarer. Umami er en af de fem grundlæggende smage sammen med sød, salt, sur og bitter, og beskrives som en velsmagende...
...Klassisk krydderi til kraftigt, velsmagende brød, groft, hele korn Krydderiblanding efter egen opskrift og fremstilling af de bedste krydderier! Til krydring af kraftige brød og rundstykker af enhver art. Ingredienser: Korianderfrø, anis, fennikel, kommen, sortkommen, bukkehornsfrø, Tellicherry peber Uden sukker, salt, konserveringsmidler og uden kunstige aromaer Brødkrydderi – Brødforædleren...
Martinique, Rivière-Pilote
...Det karibiske salt er en vidunderlig smagsforstærker, der bringer denne blanding af karibiske krydderier (salt, gurkemeje, sød paprika, dehydreret løg, hvidløg, nellike, spidskommen, sort Penja-peber). Det vil komplementere dine fisk, grillretter, ris og grøntsager samt kartofler ved at tilføje en eksotisk smag.
Spanien, Murcia
...Bonitoen fanges i Cantabrianhavet. Efter tilberedning tilsættes den mest værdsatte del af bonitoen, som har en honningagtig tekstur og en fantastisk smag, jomfruolivenolie og salt. Det er et naturligt produkt lavet af en høj kvalitet blå fisk med mange sundhedsmæssige egenskaber.
Italien, Salerno
...Gastronomisk forberedelse typisk for vores område. Tentakler af gigas, blæksprutter, totani, calamari, kogt i vand og aromatiseret. Forpakket i en blanding af olie, 20% ekstra jomfruolivenolie, 80% solsikkeolie med friske aromaer. Forpakket i vakuumbeholdere (i variable proportioner) Tentakler af gigas, blæksprutte, totani, 80% solsikkeolie, 20% ekstra jomfruolivenolie, eddike, salt, naturlige...
Frankrig, La Rochelle
ESPRIT DU SEL, grundlagt i 1984, i hjertet af Île de Ré, engagerer sig for at bevare og beskytte værdien af kulturarven fra saltmarskene på Île de Ré. Vi genvurderer produkter fra saltmarskene på Île de Ré: havsalt og fleur de sel. Vores 100% naturlige produkter vil give en autentisk smag til dine retter. For at imødekomme de forskellige smagspræferencer har vi udviklet en aromatiseret serie af s...
... skal bevare disse områder fra et økologisk synspunkt, men det skal også være økonomisk bæredygtigt. Det er en historie, vi føler os tæt på," forklarer repræsentanterne for saltproducenterne fra Guérande, der er kommet for at dele deres erfaringer med cambodjanerne i Kampot i en ånd af aktivt samarbejde. Hippolyte og Sreymom har skabt disse blandinger af salt og krydderier i deres laboratorium i Kampot for at lade dig opdage smagene fra Asien. Sammensætningen af det specielle Barbecue KHLA salt er klar til brug. Nettovægt: 450 gr Høstsæson: Januar - maj...
Litauen, Vilnius
...IODISERET REN SALT Mærke: Fooday Salt Vægt: 1 Kg GODT FOR DIN SUNDHED Jod bidrager til normal funktion af nervesystemet og normal kognitiv funktion. Med salt kan du bringe smagene til live. Dine retter smager bedre, og du vil opleve mere smag. De små, fintmalede korn af Fooday 03 er ekstremt velegnede til tilberedning af dine daglige måltider fra kartofler til braiseret kød, fisk eller æg samt til saucer, gryderetter og dej.
Frankrig, Paris
...Med røget paprika fra røde peberfrugter vil dette havsalt med sin uovertrufne aroma krydre dine grøntsager, dampede fisk, hvide kødretter, grillretter og skaldyr og give dem en lækker røget note. Naturlig rygning. Ikke jodiseret, ikke fluoriseret salt. Uden kunstige aromaer. 85% havsalt fra Messolonghi, 15% røget paprika. Også tilgængelig i en 1 kg pose. PCB - KARTON: 12 enheder...
Frankrig, Marseille
...antioxidant E300, syre-regulator E330, konserveringsmidler E202, E270. Ingredienserne kan forårsage reaktioner hos allergiske og/eller intolerante personer. Følgende allergener håndteres i produktionsanlægget: skaldyr, fisk og skaldyr. Energi: 372 kJ/89 kcal Fedt: 5 g Protein: 11 g Salt: 1,7 g FORPAKNING: Glas på 2,9 kg...
...Den komplekse krystalstruktur af dette salt, den klare farvetone og det høje mineralindhold gør Bali Pur til et ekstraordinært elegant finishing-salt. Det ædle gourmet-salt passer til enhver ret og giver unikke smagsoplevelser som det sidste touch på salater, fisk, kød eller grøntsager. Saltet skal ikke koges med, men først tilsættes retterne til sidst.
Spanien, Guardamar Del Segura
...GOURMETPRODUKT Krydderi lavet med havsalt og en blanding af krydderier Ingredienser: Havsalt (90%), blanding af krydderier (10%): (rosa peber, hibiscus og røget paprika). Anbefalinger: Perfekt til at krydre skaldyr, carpaccio, rosa sauce, galicisk blæksprutte, kød og fisk. Næringsinformation pr. 100 g: Energi værdi: 121 Kj/29 Kcal. Fedt: 1,2 g, hvoraf mættet: 0,2 g. Kulhydrater: 2,0 g, hvoraf sukker: 0,9 g. Proteiner: 1,4 g. Salt: 84,9 g. Cylindrisk saltkar af 100% genanvendeligt karton på 100 g.
Spanien, Santoña (cantabria)
...Lækre ansjoser fra Santoña, fremstillet med fisk fra Cantabrisket, og efter den traditionelle metode, så du får de bedste ansjoser leveret til dit hjem i de bedst mulige forhold. Vi behandler vores produkter med kærlighed og respekt, og det vil du mærke ved dit bord. Ingredienser: Ansjosfileter, olivenolie og salt Nettovægt: 125 g Afdampet vægt: 65 g NUTRITIONEL INFORMATION: (Pr. 100 g af afdampet produkt) ENERGIVÆRDI: 217 kcal (908 kJ) FEDT: 13 g KULHYDRATER: < 1 g PROTEINER: 25 g SALT: 13 g...
Frankrig, Paris
...En lille beskrivelse: Mullet-boutargue, også kaldet "boutargue", er en eksklusiv middelhavsspecialitet. Det er de tørrede og salte æg fra mullet. • Struktur: Den har en fast og let gummiagtig tekstur. • Smag: Smagen af poutargue er salt og intens, med udtalte marine noter. Nogle beskriver dens smag som umami, der minder om kaviar. • Kulinarisk anvendelse: Poutargue skæres normalt i tynde skiver og serveres alene eller med toast, salater eller andre retter.
Matchende produkter
Mullet Bottarga
Mullet Bottarga
Andre produkter
Reje
Reje
Frankrig, Appietto
... denne smukke boks til at opbevare dine personlige genstande. Vægt: 150 gr Ingredienser: Hvedemel, Sukker, Solsikkeolie, Æg, Inverteret sukker, Bagepulver Opbevaring: Opbevares tørt og væk fra varme Næringsdeklaration for: 100 g Energi: 2057 kJ (490 kcal) Fedt: 20 g Mættede fedtsyrer: 1,7 g Kulhydrater: 71 g heraf Sukker: 29 g Proteiner: 5,7 g Salt: 0,37 g...
Populære lande for dette søgeord