ufs.country_names.RU, Moscow
... af en Creasweet-anlæg kan det bruges til at fylde adskillige konfektureformer som f.eks. dejskibe og småkager med frugtkarameller. Alsidige variationer er mulige: Forskellige typer sandwich-småkager med alle mulige fyld. For at opnå forskellige smagsvarianter kan der anvendes adskillige typer af kombinerede produkter som f.eks. småkager med gelefyld, frugtkarameller med chokoladeovertræk, småkager overtrukket med chokolade, marmelade eller gele, skumkager på småkager.
ufs.country_names.RU, Penza
...Stivelsesformningsmaskinen er designet til produktion af frugtgele (inklusive gele slik), likør, fondantslik og Korovka-slik ved hjælp af stivelsesformning. Maskinen består af et bevægeligt bælte, en formningsmekanisme og en doseringsmekanisme. Bakken fyldes med stivelse, som fungerer som et formningsmateriale. Den konfekturemasse, der leveres fra trakten, føres til doseringsenheden, som udfører afsætning af slik/formning af marmelade i forme, der er dannet i stivelseslaget.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Bag i mikroovnen i 2-3 minutter. Køl lidt af, tag ud af kruset, skær i stykker og spis med yoghurt, marmelade, nøddecreme osv. Nettovægt, kg: 0,164 Bruttovægt, kg: 0,164 Dimensioner (D * B * H), cm: 5 * 12 * 16 Pakke: bruttovægt: 4,94 Dimensioner (D * B * H), cm: 28 * 20 * 30 Antal stykker (kg) pr. palle: 2400 Antal kasser pr. palle: 80...
ufs.country_names.RU, Izhevsk
...Professionelle ikke-migrerende gel koncentrat madfarver bruges til at skabe lag-på-lag effekt i desserter (marmelade, gelé, skumfiduser osv.). På grund af den specielle formel holdes de distinkte lag i lang tid og blandes ikke. Denne madfarve bruges til baser med op til 50% fedt. Den kan også bruges til at gøre retter mere varierede i farver i henhold til HoReCa fødevaresektoren. Den...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Moderne, praktisk og sikker emballage til alle typer konfekture. Fremragende gennemsigtighed og glans, styrke og elasticitet, frostbestandighed op til -400 °C og muligheden for bagning ved +220 °C. Emballage til kager, tærter, bagværk, skumfiduser, marmelade, slik og bagværk. Vi udvikler et smukt, festligt, gave-design af beholdere til slik og kager ved hjælp af en glansfuld polymer PET, da den...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Smagen og aromaen af stjerneanis afsløres fuldt ud, når den opvarmes. Dette gør krydderiet til et uundgåeligt supplement til bagværk og marmelade. Tykk stjerneanis fremhæver perfekt smagen af lam og svinekød, og komplementerer harmonisk smagen af løg og hvidløg. Den bruges som råmateriale til saucer og marinader. Fans af stjerneanis tilsætter det til kaffe. Brug til Til kød, fisk og skaldyr, til bagning, desserter og varme drikke. Smag Bitter-sød, uden sukkerholdig, med en ø-landsk tint og anis smag. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 18 Fedt (g / 100g)…...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play