Polen, Brzozów
... antioxidanter, som bekæmper frie radikaler, hvilket beskytter os mod inflammatoriske tilstande og mange sygdomme samt forsinker cellernes aldring. <strong>Næringsværdier pr. 100 g</strong> Energi 1498 kJ/354 kcal - 18% RI*Fedt 3,2 g - 5% heraf mættede fedtsyrer 0,8 g - 4%Kulhydrater 72 g - 28% heraf sukker 0,7 g &lt; 1%Protein 7,7 g - 15%Fibre 3,1 gSalt 0,03 g &lt; 1%*RI - Referenceindtag for fødevarer <strong>Anvendelse...
Polen, Warszawa, Poland
... med en gavnlig profil af aminosyrer, herunder Lysin og Methionin. Kartoffelprotein kan være hypoallergent, afhængigt af den anvendte stivelsesudvindingsmetode. Det bør opbevares i et tørt, godt ventileret miljø og har en holdbarhed på 18 måneder. Foodcom S.A. tilbyder Kartoffelprotein i 25 kg poser, Big Bags og i bulk. Kartoffelprotein bruges som et tilsætningsstof til dyrefoder til unge dyr, smågrise, køer, fjerkræ og kæledyrsfoder. Fødevarekvalitets Kartoffelprotein anvendes i produktionen af fødevarer som en plantekilde til protein.
Polen, Tomaszow Lubelski
...Sorte bønner er en variant af almindelige bønner, som især værdsættes for deres egenskaber. De er en af de grundlæggende fødevarer i kosten hos indbyggerne i Syd- og Mellemamerika. I dag dyrkes sorte bønner over hele verden og bruges i mange forskellige typer køkken. Sorte bønner er en fremragende ingrediens i den daglige menu, de er meget billigere end kød eller fisk, og de giver mere værdifuldt protein. De anbefales især i kosten for personer med hjerte-kar-sygdomme og problemer med blodsukkerniveauet, herunder type 2-diabetes.
Polen, Środa Wielkopolska
...Det anvendes i forskellige brancher, især inden for fødevarer, bagværk, konfekture, drikkevarer, kødprodukter, færdigretter samt i landbruget – som et fodertilsætningsstof. Det er cremet-hvidt i farven, luftigt og løst. Pulveret indeholder værdifulde proteiner som albuminer og globuliner, laktose og calciummineraler.