... antioxidanter, som bekæmper frie radikaler, hvilket beskytter os mod inflammatoriske tilstande og mange sygdomme samt forsinker cellernes aldring. <strong>Næringsværdier pr. 100 g</strong> Energi 1498 kJ/354 kcal - 18% RI*Fedt 3,2 g - 5% heraf mættede fedtsyrer 0,8 g - 4%Kulhydrater 72 g - 28% heraf sukker 0,7 g < 1%Protein 7,7 g - 15%Fibre 3,1 gSalt 0,03 g < 1%*RI - Referenceindtag for fødevarer <strong>Anvendelse...
... med en gavnlig profil af aminosyrer, herunder Lysin og Methionin. Kartoffelprotein kan være hypoallergent, afhængigt af den anvendte stivelsesudvindingsmetode. Det bør opbevares i et tørt, godt ventileret miljø og har en holdbarhed på 18 måneder. Foodcom S.A. tilbyder Kartoffelprotein i 25 kg poser, Big Bags og i bulk.
Kartoffelprotein bruges som et tilsætningsstof til dyrefoder til unge dyr, smågrise, køer, fjerkræ og kæledyrsfoder. Fødevarekvalitets Kartoffelprotein anvendes i produktionen af fødevarer som en plantekilde til protein.
...Sorte bønner er en variant af almindelige bønner, som især værdsættes for deres egenskaber. De er en af de grundlæggende fødevarer i kosten hos indbyggerne i Syd- og Mellemamerika. I dag dyrkes sorte bønner over hele verden og bruges i mange forskellige typer køkken. Sorte bønner er en fremragende ingrediens i den daglige menu, de er meget billigere end kød eller fisk, og de giver mere værdifuldt protein. De anbefales især i kosten for personer med hjerte-kar-sygdomme og problemer med blodsukkerniveauet, herunder type 2-diabetes.
...Det anvendes i forskellige brancher, især inden for fødevarer, bagværk, konfekture, drikkevarer, kødprodukter, færdigretter samt i landbruget – som et fodertilsætningsstof. Det er cremet-hvidt i farven, luftigt og løst. Pulveret indeholder værdifulde proteiner som albuminer og globuliner, laktose og calciummineraler.