• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015 - Polen

Polen
  1. REAL OLSZTYN

    Polen

    Verified by europages badge

    Vi fremstiller trykmadrasser som beskytter mod liggesår. Som en europæisk produktionsvirksomhed beliggende i Polen, har vi mere end 30 års erfaring inden for branchen for medicinsk udstyr. Vores familieejede virksomhed er dedikeret til at fremstille førsteklasses, EU-registreret medicinsk udstyr som overholder de højeste standarder. Vi har ISO 9001: 2015-, ISO 14001: 2015- og ISO 13485: 2016-certifikationer hvilket fremhæver vores kvalitetsstyring og miljømæssige bæredygtighed som en producent af medicinsk udstyr.

  2. VOSSE SP. Z O.O.

    Polen

    Verified by europages badge

    Virksomheden VOSSE SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for SMÅ METALDELE branchen. Den opererer også inden for Bukning - stål og metaller, tømrerhåndværk i rustfrit stål, metalkomponenter og -dele til byggesektoren, facader i metal, produkter til tømmerarbejde i letmetal, små stålemner, Metalkonstruktioner, Montage af stålkonstruktioner, og Laserskæring brancherne. Den er baseret i Miechucino, Polen.

  3. BASE GROUP SP Z O.O.

    Polen

    Verified by europages badge

    Virksomheden BASE GROUP SP Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for robotstyret svejsning, svejsning i aluminium, og svejsning rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Koszwały, Polen.

  4. CENTRUM DORADCZO SZKOLENIOWE MALON GROUP

    Polen

    Virksomheden CENTRUM DORADCZO SZKOLENIOWE MALON GROUP, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvalitet - certificering branchen. Den opererer også inden for iso 9001, og iso brancherne. Den er baseret i Wrocław, Polen.