• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • iso 9001 -2015

Resultater for

Iso 9001 -2015 - Import eksport

  1. FERGO ARMATUREN GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Med FERGO Armaturen GmbH har du en kompetent og pålidelig partner inden for reguleringsteknikken. Vi giver med glæde gode råd om alle typer skyde-, spærre- og returventiler, samt pneumatiske og elektriske drev. Vi tilbyder selvfølgelig også omfattende løsninger til perifere enheder - for eksempel til magnetventiler, positioneringsanlæg, endestopbokse og meget mere; uanset betingelserne, og den industrielle brug af vores produkter. Vi tager os af det - det er vores virksomhedsfilosofi! Absolut kundetilfredshed er den højeste prioritet hos FERGO Armaturen GmbH. Førsteklasses komponenter og materialer, gunstige forhold, samt minimale forarbejdnings- og leveringstider hjælper os med at overgå de høje krav fra vores kunder. Bed os om det umulige! Vi vil udarbejde fleksible løsninger efter dine behov, på kortest mulig tid.

  2. INDTACT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden INDTACT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Følere branchen. Den opererer også inden for ultralyd, vibrationsdetektorer, Vibrationsfølere, Accelerometriske følere, og kontrol af pumper brancherne. Den er baseret i Würzburg, Tyskland.

  3. KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden KARBERG & HENNEMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliefiltre branchen. Den opererer også inden for Filtre, flydende, Delrengøring, vask af dele, filterenhed, Filteranlæg, og Filtre, flydende brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

  4. KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K.

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Virksomheden KUPCA KUNSTSTOFFSYSTEME OLIVER KUPFER E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Formgivning af plastmaterialer branchen. Den er baseret i Ingolstadt, Tyskland.

  5. FADSAN GROUP

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Vi er en af de førende producenter af vådservietter og personlige hygiejneprodukter i Tyrkiet. Vores produktsortiment inkluderer shampoo, babyshampoo, balsam, flydende håndsæbe, babybleer og specifikt vådservietter. Sammen med standard vådservietter, fokuserer vi også på produktion af innovative, specifikke produkter såsom bronzing-servietter, tanning-servietter, anti-aldringsservietter, kæledyrsservietter, renseservietter til interiør i biler osv. Vores fabrik er designet til alle aspekter, og er inspiceret og certificeret af de relevante myndigheder. Alle vores produkter fremstilles med CleanRoom Technology for at sikre, at risikoen for kontaminering er reduceret til minimum. Alle vores produkter er fremstillet iht. ISO 22716: 2013 GMP, ISO 22716: 2013, ISO 14001: 2015, ISO 9001: 2015, ISO 45001: 2018 kvalitetssystemerne. Foruden vores mærker, som findes på alle hylder, fremstiller vi også kontraktarbejde. Men, vi ser ikke os selv som en kontraktproducent, OEM-producent, men som en partner inden for væksten af vores mærke og forretning. Som FADSAN Group er vi villige til at blive din langvarige leverandør. Det er kun en producent som os, der på en bæredygtig måde kan relateret til din virksomheds motto. Vi ser frem til at høre fra dig!

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. EASLY TRADE TRICOT AND YARN

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Easly Trade Tricot and Yarn company er en producent af garn og strik som er beliggende i Tyrkiet. Vi fremstiller alle former for strikkegarn og særlige garnmodeller med valgfri blandinger. Vi leverer garn til verdenskendte virksomheder som Inditex Group, Decathlon, Defacto og LCW. Hos Easly Trade har vi et omfattende produktsortiment af forskellige garnmuligheder: •Akrylgarn, •Bomuldsgarn, •Viskosegarn, •Uldgarn, •Linnedgarn, •Polyestergarn og mange flere, som du kan se på vores hjemmeside! Vi kan sende prøver af vores garn i enhver blanding og model som du måtte ønske. . Vi har alle de nødvendige certifikationer og dokumenter (GOTS (Global Organic Textile Standards), OCS (Organic Blended Content Standard), Higg Index Self-Assessment, BCI Better Cotton Initiative, GOTS, OCS 100, OCS BLENDED, RWS, GRS, RCS 100, RCS BLENDED, NATIVA, ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015). Foruden vores garnproduktion på vores produktionsfacilitet i Istanbul, fremstiller vi et sortiment af strikkevarer som sweater, cardigan, veste, tørklæder, beanies og tæpper til kvinder, mænd og børn for verdenskendte virksomheder som LCW og INDITEX group. For at garantere kundernes tilfredshed, udfører vi omhyggelige og strenge kvalitetskontroller ved enhver produktionsfase. Vores primære mål er at fremstille kundernes produkter på den kortest mulige tid, med minimale defekter og den bedste kvalitet, samt sikre at vores kunder er tilfredse. Spørg os !

  2. STRONG ENERGY COMPANY

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Etableret i 2018 er Strong Energy en producent af mineralolie og syntetisk olie for automobilbranchen og de industrielle brancher. Vi er beliggende i Adana i Tyrkiet. Vores produktionsområde på 20.000 m2 med en fabrik på 9.000 m2 leverer mineralolien og syntetisk olie til branchen, og takket være vores moderne laboratoriumfaciliteter fortsætter vi med at opnå 100 % kundetilfredshed. Vi fremstiller smøremidler til forskellige brancher ved at følge nationale og internationale standarder såsom ISO 9001: 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO / TS 16949: 2009 og ISO 14001: 2015 kvalitets- og miljøstyringssystemer. Vi styrer kvalitetskontrollen af vores produkter som fremstilles i vores kvalitetskontrollaboratorie. Vi har et omfattende produktsortiment: •Automobil smøremidler, •Kraftige motorolier, •Smøremidler til elektriske køretøjer, •Smøremidler til landbrugsmaskiner, •Smøremidler til motorcykler, •Gear- og transmissionsolier, •Automatgear, •Hydrauliksystemer, •Frostvæske og kølevæske, •Fedtmidler og meget mere, som kan findes på vores hjemmeside! Som Strong Energy fremstiller vi private label produkter samt vores egne mærker som Route Lubricants og Rush Lubricants til mange internationale virksomheden inden for branchen af smøremidler. Vi arbejder på at finde vores plads på det internationale marked, ved at eksportere til 50 lande i verden, og samtidig øge antallet af lande som vi eksporterer til. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

  3. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Teknik Çizgi Kesim Büküm er forpligtet til at levere en service til vores værdifulde kunder, som ikke ses andre steder. Grundlagt på teknisk ekspertise og tillidsfulde samarbejder, prioriterer vi kundetilfredshed gennem innovative løsninger. Med en omfattende viden og erfaring opnået gennem mange år, er vi fremragende inden for produktionsprocesser som omfatter laserskæring, guillotine skæring, kantbænksbøjning, svejsning, montering og malet produktion. Vores kerneprincipper ligger ved rettidige løsninger samt en garanti for problemfrie leveringer af de bedste produkter. Vi er stolte over at skabe en kultur af pålidelig og kundecentreret tilgang hos Teknik Çizgi Kesim Büküm, ved at tilbyde vores kunder den bedste service excellence. Vores dedikation til kvalitet understøttes af vores ISO 9001-2015-, ISO 14001- og ISO 45001-certifikater. Med vores højteknologiske kvalitetslaboratorium anvender vi det seneste udstyr til processer som skæring, stansning, polering og mere! Vi opretholder særdeles strenge kvalitetskontroller under den fulde produktionsproces. Hos Teknik Çizgi Kesim Büküm afspejler vores certifikater og avancerede laboratorieegenskaber vores urokkelige engagement til at levere produkter og tjenester som kontinuerligt overstiger de højeste branchestandarder. Kontakt os i dag for at få excellence på ethvert område!

  4. KELTEKS

    Kroatien

    Verified by europages badge

    Vi er en af de største producenter af fiberarmeringer til kompositmaterialer i EU. Vores tre fabrikker ligger i hjertet af Europa i det smukke Kroatien. Herfra forsyner vi vores kunder inden for industri i mere end 30 lande i hele verden. Vi er en familieejet virksomhed og vi er stolte af vores 250 veluddannede og superdedikerede tekniske eksperters mangeårige erfaring. Vi har mere end 30 års erfaring inden for kompositindustrien som producent og udvikler. Vi er specialister inden for high-tech tekniske, tekstile armeringer til en bred vifte af anvendelser. Vores specialområde er produktion i stor & lille målestok med fokus på enhver detalje i vores meget diverse og komplekse produktsortiment. Vi bearbejder tekniske fibre som f.eks. kulfibre, glasfibre, basaltfibre osv. med brug af de nyeste maskiner og den nyeste teknologi. Du kan stole på os som partner i hele dit produkts værdikæde. Så du kan fokusere på din egen virksomhed. Vi er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 og DIN EN ISO 14001: 2015.

  5. ETIC TUBES ET PROFILES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    Siden 1995 ETIC TUBE & PROFILES er en virksomhed med speciale i rørtrækning. Virksomheden fik succes fra start og udvidede nogle år senere sine aktiviteter til at omfatte præcisionsskæring. Vi tilbyder desuden færdiggørelser og besidder et værksted, der gør os i stand til at udføre mere komplekse arbejder: afgratning, prægning, bøjning, lodning, udboring samt varmebehandling. Fra hule emner udfører vores erfarne medarbejdere trækning af rør eller profiler ifølge standarden EN12449 eller efter specifikke krav. Vi udvælger med stor omhu råmaterialer for at garantere et produkt af den højeste kvalitet. Vi arbejder hovedsageligt med ikke-jernholdige metaller såsom kobber og kobberlegeringer (messing og aluminium). Vi sørger for altid at levere et produkt, der svarer til dine forventninger, fremstillet efter standarden ISO 9001: 2015. ETIC har gennem årene udviklet sine aktiviteter internationalt; Vi er blevet foretrukne leverandører for mange virksomheder i Europa, Nordafrika, men også i Asien. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  1. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Holland

    Verified by europages badge

    Sun Chemical er en velkendt kemikalieproducent med virksomheder i Holland og Tyrkiet. Vores virksomhed har eksisteret i flere årtier, og har opnået et omdømme som en førende leverandør af renseprodukter og forskellige andre kemikalier til globale distributører. Vi fokuserer på langvarige partnerskaber og bevarer et tæt forhold med vores kunder, som oftest er tilbagevendende kunder. Vores dedikerede salgsteams er altid tilgængelig til at støtte og hjælpe, og dermed sikre successen af vores projekter. Vi inviterer alle eventuelle klienter til at tage deres virksomhed til det næste niveau for globalt salg. Vi leverer verden over inklusive lande som Kina, Storbritannien, USA, Kenya og Brasilien. Vores faciliteter og produkter er certificeret af anerkendte internationale inspektionsorganisationer såsom SGS, Bureau Veritas (BV) og Certification Inspection Section, for at garantere kvalitets- og sikkerhedsstandarderne. Vores fabrikker har følgende ISO-certifikationer ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 og ISO 9001, og vi er forpligtet til at overholde de internationale miljø- og sikkerhedsstandarder. For flere oplysninger om vores produkter og tjenester henviser vi til vores hjemmeside, eller du kan kontakte os direkte på vores kontaktside for et personaliseret svar til din henvendelse.

  2. VÖGTLIN INSTRUMENTS GMBH

    Schweiz

    Verified by europages badge

    Vögtlin er en schweizisk udvikler af præcisionsflowenheder. Vores floweksperter har udviklet produkter og løsninger af førsteklasse kvalitet til dine flowmåling og kontrolopgaver i 30 år. Vores termiske massestrømmålere og massestrømningsregulatorer til gas, med digital og analog udgang, samt IP67/NEMA6 og ATEX-beskyttelse, er velegnet til en række forskellige anvendelser: Gasanalyse, laboratorieudstyr, farmaceutiske produkter, bioteknologi, life science, forskning og udvikling, testudstyr, OEM og adskillige industrielle applikationer og samlede løsninger. Vores højpræcisionsmåle- og regulatorenheder er baseret på MEMS-halvledersensorteknologi. Med over 300.000 solgte enheder er vi en internationalt respekteret aktør på markedet. Vores OEM partnere og kunder har brug for pålidelig kvalitet og reproducerbar ydelse. Som en ISO 9001: 2015 certificeret virksomhed, garanterer vi overholdelsen af de højeste kvalitetsstandarder.

  1. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Schneider & Gemsa tilbyder specifikke og professionelle løsninger til kunder inden for bilbranchen, industri, telekommunikation, trafikkontrol, medicin og elektronik. Produktionen spænder fra enkelt- og komponentproduktion, til komplet produktion af slutenheder og komplette systemløsninger. Vi flytter og driver komplette "afdelinger" af fuld- og semi-automatiserede produktionslinjer til omkostningseffektive lokationer. Med vores lokationer i Tyskland, Tjekkiet og Moldova er vi i stand til at tilbyde omkostningseffektive løsninger og tjenester. Schneider & Gemsa har årtiers ekspertise inden for områderne kabelmontering, mekanik, mekatronik, elektronik, sensorer og aktuatorer. Siden grundlæggelsen er der blevet fremstillet adskillige millioner elektriske variable motorer, mekaniske og elektrotekniske samlinger og slutenheder. I vores kabelmontering fremstilles der snoede ledninger, data-, sensor- og styrekabler, ledningsnet og styreskabe ved hjælp af innovative teknologier, avancerede maskiner og værktøjer. I vores egen udstyrskonstruktion fremstiller vi individuelle montage-, produktions- og testfaciliteter. Vi ser kvalitet, beskyttelse af vores miljø og omhyggelig brug af ressourcer som en væsentlig del af vores aktiviteter. Virksomheden arbejder på alle lokationer i henhold til standarderne DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (automobil) og DIN EN ISO 14001: 2009 (miljø).

  2. LEMM MASCHINENBAU GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Firmaet LEMM Maschinenbau har i mere end 50 år været en af verdens førende leverandører af specialkonstruktioner til rullehåndteringssystemer inden for papir-, folie-, emballerings- og levnedsmiddelindustrien.Desuden har vi i mere end 20 år fremstillet konsoller, koblinger, spindelforlængere og drosselspjæld til drev- og armaturindustrien.Ved hjælp af vores moderne maskinpark kan vi altid opfylde de høje krav til drejning og fræsning.Som virksomhed er vi certificeret iht. DIN ISO 9001: 2015 og ser en kundeorienteret kvalitetspolitik som en væsentlig del af vores firmafilosofi.Gennem kvalificeret fagpersonale kan vi altid garantere dig individuel rådgivning og hjælp til specialløsninger.

  3. SIKO GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    SIKO har i dag mere end fem årtiers erfaring inden for meget forskellige måleopgaver: Længdemåleteknik, vinkelmåleteknik, omdrejningstalsmåleteknik samt måling af hældninger eller hastigheder. På baggrund af disse kernekompetencer udvikler og fremstiller SIKO førende måleudstyr og positioneringssystemer til automatiseringsprocesser. De høje krav, som vores kunder fra industrien og maskinfremstillingsbranchen stiller, resulterer i øget kvalitet, præcision og funktionalitet, når det gælder vores egne produkter og serviceydelser. SIKO er certificeret iht. DIN EN ISO 9001 : 2015. Den bæredygtige omgang med ressourcer er en selvfølge for os.

  4. FLEXOMAT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Flexomat GmbH er en kendt producent af kompensatorer, metalbælge og metalslanger. Stifterne har siden 1975 beskæftiget sig med ovennævnte. produkter i alle deres realiseringsfaser. Metalbælge og kompensatorer beregnes efter anerkendte tekniske regler og metoder og konstrueres med CAD. Organiseret ved hjælp af et PPS-system fremstilles produkterne på helt nye skære-, formgivnings- og svejsemaskiner. Flexomat er som producent godkendt i henhold til AD-2000 dokument HPO, TRD 201 og DIN EN ISO 3834-2 og godkendt af TÜV SÜD, samt certificeret i henhold til GL og DVGW. Derudover har Flexomat et kvalitetsadministrationssystem i henhold til ISO 9001: 2015.

  5. KARL-AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vi er en innovativt, opadstræbende virksomhed, som har specialiseret sig i planlægning, dimensionering og udvikling af industrielle styringsanlæg inden for procesautomatisering. Vi er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015. Selvom vi stadig er en ung virksomhed, kan vi alligevel se tilbage på en lang, erhvervsmæssig erfaring med flerårige ophold i udlandet. Vi har således arbejdet for forskellige markedsførende virksomheder i hele verden. Vi har desuden et stort netværk af højspecialiserede virksomheder, som vi samarbejder med, hvis din opgave kræver det. Netop fordi vi stadig er en ung virksomhed, er vores arbejdsmåde en anden end hos etablerede virksomheder. Hos os gør vi ikke 'som vi plejer'. Vores måde at angribe problemstillinger på resulterer derfor i kreative og fremtidsrettede løsninger af dine automatiseringsopgaver. Vi ser frem til, at du kontakter os helt uforpligtende.

  6. BRÄUER SYSTEMTECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Din kompetente og pålidelige teknologipartner til automatisering i maskinkonstruktion. Bräuer Systemtechnik GmbH er en mellemstor virksomhed, som ligger i det sydøstlige Tyskland. Som erfaren og pålidelig systemleverandør er vi aktive i både bilbranchen, fødevareindustrien og inden for medikoteknik. Vores ingeniørafdeling tilbyder de bedste forudsætninger for udvikling og produktion af produktløsninger af høj kvalitet inden for modstandssvejsning og materialehåndtering. Skræddersyede løsninger til elektrodebearbejdning samt automatisering af svejseprocesser hører til vores produktudbud såsom kundespecifikke materialehåndteringsanlæg i lille format. I over 10 år har vores kvalitetsstyring været certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015, og i 2016 indførte virksomheden miljøstyring i henhold til DIN EN ISO 14001: 2015 og blev certificeret i overensstemmelse hermed.

  7. GNALI BOCIA SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

  8. TECHNO-COMPOSITES DOMINE GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Du har brug for specielle, installationsklare produkter baseret på fiberkompositmaterialer? Så skulle du komme i kontakt med os. Kreative løsninger med fiberkompositkomponenter / installationsklar GFK / CFK / skræddersyet / serieprodukter og unikke løsninger. Vi er din systemleverandør af fiberkompositkomponenter af høj kvalitet. Forsøg ikke blot at udskifte stålkomponenterne med GFK. Brug vores kompetencer inden for [rådgivning og planlægning] til at udvikle de rigtige og økonomiske komponenter. I vores virksomhed arbejder specialister med omfattende praktisk erfaring på din [konstruktion]. Sådan bliver en idé til en systemkomponent. [Produktion] Vi producerer dine komponenter. Installationsklar. CNC-maskinpark, støvudsugning, selvklæbende, kvalitetssikring. Det tilbyder vi dig. Kontakt os. DIN 6701-A1 | DIN 2304-S1 | DIN EN ISO 9001: 2015 | IRIS-certificering | ISO/TS 22163 Grundlagt 1994 | 50 kvalificerede medarbejdere | 4.800 m² produktions- og lagerområde | CNC-maskiner

  1. A. G. THORWARTH METALLWARENFABRIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vi er en effektiv leverandør af dybtrækningsdele med en høj grad af kvalitetsbevidsthed og pålidelighed i særklasse. Innovative løsninger, konkurrencedygtige priser, produktion på en tidssvarende maskinpark og motiverede medarbejdere har gjort og til en effektiv A-leverandør til underleverandørindustrien iht. DIN EN ISO 9001: 2015. Vi er en mellemstor familievirksomhed med en 143 år lang tradition inden for fremstilling af dybtrukne dele. Vores speciale er fremstillingen af rotationssymmetriske omformningsdele af alle former for materialer, der kan dybtrækkes, f.eks. Nirosta, messing, stål, kobber, aluminium, og meget mere. Vi producerer primært komponenter til automobil-, sanitets- og møbelindustrien. Vores maskinpark består bl.a. af 20 trinomformningsautomater med en trykkraft på op til 63 Mp.

  2. WEISSE & ESCHRICH GMBH & CO KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    I mere end 100 år har vi været blandt de førende inden for produktion af teknisk væv til forskellige industrielle anvendelsesområder, eksempelvis inden for automobilindustrien, luft- og rumfartindustrien, maskin- og anlægsbyggeri, elektroteknik, den kemiske industri, farma- og medicoteknik og mange andre områder inden for industri og håndværk. Med mere end 6.000 vævsemner på lager i mange forskellige maskevidder, mål og materialer garanterer vi vores kunder ekstremt korte leveringstider, samtidig med at vi overholder de højeste kvalitetsstandarder. Alle vores produktionsfaciliteter er certificeret efter DIN ISO EN ISO 14001 og DIN EN ISO 9001: 2015. Sammen med vores kunder og leverandører udvikler vi skræddersyede løsninger til specielle anvendelsesformål – til og med færdigt konfektionerede ready-to-use-produkter. Vi giver dig naturligvis gerne et detaljeret tilbud.

  3. FINDLING WÄLZLAGER GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vores omfattende, brugerorienterede servicekoncept ABEG er den perfekte partner, når det kommer til valg og indkøb af rullelejer og alle relaterede komponenter: Vi gør verdensmarkedet gennemsigtigt, ikke kun i henhold til tekniske, men også efter økonomiske kriterier, og tilbyder nye perspektiver for virksomheder, designere og købere. Analyse og evaluering af alle rullelejer, der er tilgængelige på verdensmarkedet i henhold til ydelse og pris, klassificering i de fire produktlinjer Premium, Supra, Eco og EasyRoll, gratis online forespørgselsfunktion (Quickfinder) med integreret beregning af levetid, professionelt valg og beregningssoftware til designere (ABEG Quickfinder professional), en øjeblikkelig oversigt over lageret under hensyntagen til ydelse, hensigtsmæssighed, tilgængelighed og produktpris, kvalitetssikring gennem en gennemgående kvalitetsstyring og certificering i henhold til DIN ISO 9001: 2015 og DIN ISO 14001: 2.

  4. JOSEF MACK GMBH & CO.KG

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Hurtigt, fleksibelt og skræddersyet: Fra vindmølleanlæg til portalkraner, fra jævnstrømsmotorer til computertomografi: Kulbørsterne og kulholderne af høj kvalitet fra MACK findes allerede på mange fremadstormende markeder og i krævende anvendelsessystemer til lineær og radial strømoverførsel. Vi gør dine ideer til virkelighed: ønsker du at udvikle et nyt eller helt særligt strømoverføringssystem? Vi hjælper dig med kulbørster og kulholdere – helt fra start.Vi udfører alle nødvendige arbejdstrin internt og virkeliggør dit system, hurtigt og ukompliceret. Mellemstor virksomhed med fingeren på pulsen: Grundlagt 1948, baseret i Grünberg i det centrale Hessen med bæredygtighed som vigtigste værdi. MACK er en uafhængig familievirksomhed med slanke strukturer og raffineret kvalitetsstyring, certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015. Vi tænker langsigtet og følger en fornuftig udviklings- og vækststrategi.

  5. MIKRO-MESS-GESELLSCHAFT MIT MESSTECHNIK FÜR DEN UMWELTSCHUTZ M.B.H.

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Vi er en certificeret virksomhed i overensstemmelse med ISO 9001: 2015, og fremstiller sensorer til måletryk, differenstryk, flow- og volumenstrøm samt industrielle måleinstrumenter, styring og regulering af MSR-teknologi til mobile og stationære filterindretninger samt sugning, transport, klimaanlæg, ventilation og filtersystemer, renrumsteknologi og andre industrielle applikationer. Vores sensorer og enheder er designet til en langvarig, pålidelig, kontinuerlig brug, og anvendes af vores kunder på alle kontinenter, hvad enten det er i arktiske kulde- eller ørkenområder, tropiske vådområder, på åbent hav, i normale klimaer eller eksplosive miljøer. Vores registrerede varemærke står for robuste, feltprøvede, pålidelige MSR-enheder med en høj kvalitetsstandard. Vi er glade for at være din partner for MSR-teknologien i dine industrielle systemer, så de kan fungere pålideligt i mange år, uden problemer.

  6. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    B+B Thermo-Technik har siden 1984 udviklet og produceret innovative produkt- og brancheløsninger til opfyldelse af de højeste kvalitetskrav ved præcise måleopgaver. Udnyt vores mangeårige erfaring og vores knowhow. Vi ligger i Donaueschingen i den sydvestlige del af Tyskland. Herfra sælger vi vores kvalitetsprodukter til resten af verden. Ved hjælp af de nyeste forsknings-, udviklings- og fremstillingsteknologier fremstiller vi vores produkter i henhold til de højeste kvalitetsstandarder. Vi er desuden certificeret iht. DIN EN ISO 9001: 2015 og DIN EN 61340-5-1. Vi tilbyder også vores kunder testresultater og DAkkS-kalibreringscertifikater fra vores egne kalibreringslaboratorier. Kvalitet og tæt kundekontakt er vigtige dele af vores strategi, hvorfor vi primært producerer i Tyskland og på vores 100%-ejede datterselskaber andre steder i verden. Vi garanterer konstante kvalitetskontroller, fleksibel håndtering af kundeønsker og -ændringer samt hurtig levering.

  7. HSM SEUBERT GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Hvem vi er? Vi er et ungt, dynamisk team inden for kontraktfremstilling. Virksomheden blev grundlagt i 2001 som enkeltmandsvirksomhed og er vokset til en pålidelig tjenesteyder på partnerbasis, som er ISO 9001: 2015-certificeret. Med vores 3 lokaliteter tilbyder på et areal på 2.000 m² forskellige bearbejdningsmetoder inden for kontraktfremstilling. P.t. beskæftiger vi 100 medarbejdere i fuld- og deltidsstillinger, som delvist arbejder i 3 skiftehold. Vi tilbyder vores ydelser inden for følgende områder: Sigtning, sortering, efterbearbejdning, montering, emballering, måling manuel afgratning, idriftsættelse. Fandt du ikke, hvad du søgte? Kontakt os og lad vores styrke være din fordel. Med vores egen vognpark, som står til rådighed for dig, er vi fleksible. Nyd også godt af vores Helt-uden-bekymringer-pakke. Det ville glæde os også snart at kunne byde dig velkommen som vores kunde! HSM – din partner til alt omkring kontraktfremstilling!

  8. CORONEX ELECTRONIC GMBH

    Tyskland

    Verified by europages badge

    Coronex Electronic GmbH har været en af de førende EMS-tjenesteudbydere i Rhinen-Ruhr-regionen inden for de seneste 45 år. Vi tilbyder en komplet tjeneste som går fra ide til testet og kontrollerede produkter, med den størst mulige fleksibilitet, hurtighed og kvalitet. På ethvert tidspunkt i produktcyklussen, lige fra det første mønster, til serieproduktion, til logistik og reparationstjenester, er vi med i implementeringen som din partner. Foruden fremstilling udfører vi også omfattende test og kontroller (bl.a. AOI, røntgen, in-circuit, funktions- og klimakontroller, flying-probe, boundary-scan osv.). Med vores fuldautomatiske lager med 2.600 europaller, tilbyder vi alle logistikløsninger. Vores virksomhed er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015 og har derudover en ATEX godkendelse i henhold til DIN EN 80079-34, for eksplosionsfarlige områder. Pga. den høje grad af automatisering, tilbyder vi "Made in Germany" til meget konkurrencedygtige priser.

  9. MEREFIELDS ELECTRONICS LTD

    Det Forenede Kongerige

    Verified by europages badge

    Merefields Electronics er en familiedrevet virksomhed fra Kent, som tilbyder en total distribution af alle produkter til følgende brancher automobil, luftfart/luftrum, automatisering, medicinsk, instrumental og telekommunikation. En global leverandør af elektroniske komponenter, hvor 90 % af produkterne indkøbes fra producenter, distributører og pålidelige mellemhandlere, for at opnå bedre priser og levering. Merefields understøtter producenter inklusive, men ikke begrænset til: Semiconductors Altera, Analog Device, Atmel, Infineon, Linear Tech, Microchip, Micron, Renesas, ROHM, Texas Instruments, Fairchild, Zetex og mange flere. Connectors Amphenol, Bosch, Camden Boss, Delphi, Deutsch, Harting, Hirose, Hirschmann, JST, Kostal, Molex, Postronic, Souriau, Sumitomo, TYCO, Weidmuller, Yazaki og mange flere. Electro-Mechanical Bourns, Bussmann, Carlisle, C&K, Camden Boss, Hongfa, Honeywell, Kingbright, Littlefuse, Murata, Nichia, NKK Switches, Omron, ONSemiconductor, Osram, Phoenix Contact, Raychem, Rafi, Schnieder, Schurter, Siba og mange flere. Passives AVX, Bourns, Coilcraft, Epcos, Kemet, Murata, Nichicon, Panasonic, Rubycon, Samsung, TDK, Vishay, Welwyn, Wurth, Yageo og mange flere. Merefields leverer designløsninger inden for produkter som strømforsyninger, batterier, kabelenheder og tastaturmenbraner. Kvalitetssikring er en vigtig del kombineret med procedurer der overvåger alle processer, samt en dedikeret kontoadministration af vores klienter. Vores certifikation inkluderer ISO 9001: 2015, ISO14001: 2004, IPC 620 trænet personale, ERAI medlem, IMDS registreret.

  10. FEBY CABLE

    Tyrkiet

    Verified by europages badge

    Grundlagt i 1985 med hovedkvarter i Tyrkiet, er Feby Cable en førende producent af lyd- og automobilkabler. Vi specialiserer os i et alsidigt udvalg af kabler, inklusive lyd- og instrumentkabler, automobilkabler og sprængkabler til minedrift. Vores produktudvalg: Audio og Instrumentkabler •Balancerede mikrofonkabler: Leverer enestående lydkvalitet med minimal interferens. •Instrumentkabler: Garanterer en klar og pålidelig lydoverførsel •AES/EBU DMX-kabler: Ideelt til professionelle lyd- og lyskontrolsystemer •Højttalerkabler: Leverer en enestående lydkvalitet og holdbarhed •Twinaxial-kabler: Tilbyder en forbedret præstation af balancerede signaloverførsler •Hybridkabler: Kombinerer forskellige kabeltyper for alsidige anvendelser •Multikernekabler: Passende for komplekse lydopsætninger, tilbyder flere kanaler i et enkelt kabel Automobilkabler •Kabler til lastbiler, anhængere, busser og passagerbiler: Designet til at modstå automobilanvendelser. Sprængkabler til minedrift •Signal- og kontrolkabler: Robust og pålidelig til minedrift, garanterer en sikker og effektiv sprængning. Vi er stolte over vores effektive produktionsprocesser, med en maksimal produktionstid på 3-4 uger på grund af vores omfattende kobberlager. Vores dedikation til excellence er understøttet af certifikationer som ISO 9001: 2015, CE, ROHS, TS 6722-1, ECE-R 118 og TSE. Du kan stole på os når det kommer til at levere kabler som tilbyder en enestående præstation og holdbarhed.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis