Italien, Messina
La Truscia, en ung og dynamisk siciliansk virksomhed, har som mål at blive et referencepunkt for detailhandlere og private i jagten på håndlavede, typiske sicilianske produkter kendetegnet ved den højeste kvalitet i produktion og håndværk. La Truscia er født ud af ønsket om at bevare og opretholde de gastronomiske traditioner i Sicilien og dele smagene og duftene fra dette vidunderlige land. Genu...
Italien, Giarre
...Mandelkagerne er et af symbolerne på det sicilianske konditorihåndværk, der findes i forskellige former og konsistenser over hele øen: hver type er lækker, fristende som kirsebær, fordi én fører til den næste. Det er mandelkagerne, som vi i Sicilien kalder 'paste di mandorla': i varianterne: Med Mandel, Med Appelsin, Med Citron og Med Pistacie.
Frankrig, Épaignes
Siden 1960 har vores team af chokoladeproducenter produceret tusindvis af chokolade hvert år, altid med respekt for den håndværksmæssige tradition med tålmodighed og respekt. La Royale Normande forpligter sig til excellence ved at fremstille sin egen praliné, hvilket sikrer unikke og dybe smagsoplevelser for os og for dig. Fordelen ved denne tilgang er, at vi kan overvåge opskriften på praliné og ...
Italien, Belpasso
...mandelpasta stang til forberedelse af drikke Ideel til at lave sicilianske granitaer eller mandelmælk, en drik med en fløjlsblød smag. At nyde hver dag om sommeren og ved festligheder. Tilgængelige formater: 100 g - 250 g - 500 g - 1000 g.
Italien, Bronte
...Pistacie- eller Mandelpasta - 50% pistacie eller mandel, sukker, honning, æggehvide.
Italien, Paternó
...Perfekte til dem, der elsker et eksotisk touch i en klassisk opskrift. 2. Mandelpastiller med pistacie: en eksplosion af siciliansk smag, beriget med den intense og cremede smag af pistacie. Disse pastiller er uimodståelige for dem, der elsker rige og markante smagsnuancer. 3. Mandelpastiller med appelsin: essensen af appelsin smelter sammen med sødmen fra mandlen og skaber et perfekt samspil mellem...
Matchende produkter
Mandelpasta i forskellige smagsvarianter
mandelmasse
... stabiliseringssystemer, E-tilsætningsstoffer, transglutaminase, nisin, natamycin osv.); -Hydrocolloider (karragenan, natriumalginat, xanthangummi, agar-agar pulver, guar gummi, konjac gummi, pektin osv.); -Koncentrerede juicer, frugt- og grøntsagspuréer, NFC-juicer; -Nøddepastaer (jordnøddepasta, mandelpasta, hasselnøddepasta, cashew pasta, pistacie pasta med forskellige varianter); -Fødevaresalt (polsk salt, hollandsk salt, tyrkisk salt, egyptisk salt osv.); -Sødemidler (dextrose, glukose, maltodextrin); -Krydderier og tørrede krydderier; Vi er altid åbne for nye kommunikationer og samarbejde!
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play