Italien, Orbassano
...De piemontesiske agnolotti er ravioli fyldt med tre slags friske og magre kødtyper (oksekød, svinekød og hvidt kød) samt sæsonens grøntsager (braiseret kål, bladbeder eller spinat afhængigt af sæsonen). Dette er en autentisk piemontesisk specialitet, der stammer fra en regional opskrift fra det 19. århundrede. Hovedingredienserne er: kogt skinke, roast beef, kogt kylling, spinat, stegt svinekød, braiseret kål, mortadella.
Italien, Mariano Comense
Restaurant la Piemontese tilbyder kun det bedste af piemontesisk kød, strengt certificeret af konsortiet CO AL VI og serveret efter en lang modningsproces. Vi præsenterer et innovativt køkken med forretter og hovedretter præget af unikke kombinationer, der tilberedes på stedet for altid at sikre maksimal friskhed. Vores kød (filet, roastbeef, diafragma, ribeye og fiorentina) ledsages af de bedste...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play