Italien, Villafranca Piemonte
... smagen af italienske charcuteri til bordet hver dag. Selskabet beskæftiger sig med slagtning, forarbejdning og handel med svinekød og sikrer altid et friskt og ægte sortiment. Blandt produkterne: frisk og frossen svinekød, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italien, Martignacco
...pasta, saucer og tomatpuréer, tun, olie, småkager og bagværk, chokolade og sæsonprodukter, rengøringsmidler og personlig plejeprodukter. Hvad vi gør for det ITALIENSKE MARKED: Distribution af friske, pakkede produkter på det italienske marked. Sortiment af gastronomiske produkter, pølser og oste af absolut og dokumenteret kvalitet. Stort udvalg af regionale produkter. Ingen kontraktlige forpligtelser vedrørende procentdelen af indkøb i forhold til tilknytninger til andre distributionsvirksomheder: vores kunder kan frit drage fordel af alle vores tilbud.
... meget omfattende: den omfatter anlæg og udstyr til forarbejdning og rygning af kød og pølser, fødevaremaskiner som dejblandere til konfektureindustrien, til bagerier og til fødevareindustrien generelt, anlæg og udstyr til madlavning til fødevare- og konserveringsindustrien, samt udstyr til dyrefoder. Velati srl Tecnologie Alimentari opererer på internationalt plan.
Frankrig, Marseille
...mælk, fløde...), - Pølser og charcuteri, - Bagværk og morgenmadsprodukter, - Halal produkter, - Dagligvarer, - Fisk og skaldyr, - Frosne varer. Vi kan tilbyde forskellige sortimenter af fødevarer. SOMEXPORT er din eksportpartner. Faktisk hjælper vi dig med at opdage de bedste produkter fra hver region i verden, der opfylder dine behov og dine kunders krav. I mere end 20 år har vi rejst...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrik for pølser og skinker, der stiller følgende produkter til rådighed: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Italien, Cavaria Con Premezzo
... brugerens arbejde og opretholder en effektiv skæring af varerne; pladen monteret på kuglelejer har en exceptionel glidning og gør det muligt at skære tunge pølser, stege, oste, fisk, hårdt kød og mere. Selvom det er en lille maskine, har den fordelene og byggepræcisionen fra større skæremaskiner. Dens tekniske specifikationer er en enfaset motor vl 115-220 240 hz 50/60 hp 0.25, bladets diameter er mm 220, og bladets omdrejninger er 300 pr. minut. For mere information, følg os på Facebook på siden: "FAC - Fabbrica Affettatrici Cavaria".
Frankrig, Wissous
... øge deres synlighed. Vi markedsfører følgende produktserier: salt/sødt dagligvarer, drikkevarer, alkohol, delikatesseprodukter, friske/frosne/ cateringprodukter, frugter og grøntsager, røget kød og fjerkræ, fisk, kød og pølser, blodpølse, saltede produkter, og meget mere. Vores kunder er professionelle inden for handel, restauration, detailhandel, industri og grossister. Baseret i Wissous, Essonne, er vores team her for at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om vores produkter.
Tyskland, Breisach
... er mulige. Kompakte dimensioner TRAPPER-anhængeren er smidig, let og kan nemt flyttes af små personbiler. Det gennemtænkte indre rum muliggør optimal tilberedning og præsentation af dine produkter. Fleksibel og optimal for nybegyndere Brug TRAPPER-anhængeren til salg af fødevarer som f.eks. kød- og pølser, bagværk, mejeriprodukter, som en snack (Streetfood) eller til promotionsformål. Individuelt udbyggelig Vi bygger gerne din TRAPPER-anhænger helt efter dine ønsker med en skræddersyet indretning og individuelle malinger.
Spanien, Badajoz
...Svineproduktion beliggende i det sydvestlige Extremadura, Vuggen til Bellota-skinke. Vi har egen dehesa, kvæghold, fabrik og kældre samt en "Hvid Sal" med personaleudstyr til forskellige typer skiver og vakuumpakning eller ved hjælp af inert gas. Vi tilbyder en række iberiske produkter, der er fremstillet af os selv og håndlavet, skinker, skuldre og pølser fra pure iberiske bellota-svin opdrættet i Dehesa Extremeña. Som Kvalitetsleverandører tilbyder vi et udvalg af de bedste varianter af portugisisk vin, Manchego-oste D.O. og ekstra jomfruolie af højeste kvalitet.
Spanien, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familieejet virksomhed, der fremstiller og markedsfører iberiske produkter af højeste kvalitet fra vores egen besætning, hvor vi kontrollerer alle processer fra starten. Vi producerer skinker, paletter, lår, pølser og alle slags produkter fra den iberiske svin. Vi kendetegnes ved tradition, omhu og dedikation i hver enkelt fase af fremstillingen af det endelige produkt. Vi har flere...
... aircondition, der kombinerer æstetik med praktisk, innovation og fremragende komfort. På restauranten serverer vi mad, der er produceret af os selv. Olivenolie, pølser, oste, kød og syltetøj, som er resultatet af arbejdet fra landbruget og lokale landbrug, hvilket sikrer "Km. Zero". Mad, der bevarer al smagen fra landet og den typiske køkken. Restaurantens indre og alle møblerne er lavet af lokal sten, der er tro mod den typiske landlige stil i vores område. I køkkenet forener vi derimod de enkle og naturlige elementer fra jorden.
Frankrig, La Fleche
... trådbundne eller indbyggede temperatur-, deformation- og trykregistre for alle dine applikationer (babymad, grøntsager, fiskeprodukter, færdigretter, pølser, nødder, kæledyrsfoder, drikkevarer). AXITHERM, involveret i succes for alle dine nationale og internationale projekter, tilbyder skræddersyede løsninger til hver enkelt: problemløsning og teknisk support på afstand, skræddersyet træning af dine medarbejdere, international udrulning (levering og intervention). Med AXITHERM vil dine udviklinger og udfordringer finde løsninger, kontakt os!
Italien, Castel Guelfo Di Bologna
I over 40 år har Salumificio Capelli haft betydelig erfaring inden for produktion af pølser. I alle disse år har virksomhedens politik altid været at vælge kvalitet; dette gælder både for produkterne og for tjenesterne, samt for kompetencen og professionaliteten i hele virksomheden. Der lægges særlig vægt på ægtheden af produkterne og forbrugernes sundhed, og netop derfor har vi udviklet linjer...
Vi er professionelle inden for køb og salg af fødevarer. Vi arbejder med kunder og leverandører fra hele det europæiske kontinent. Med mange års erfaring fra vores fagfolk og en bred portefølje af kontakter, partnere, leverandører og kunder både nationalt og i hele Europa, dedikerer vi os til distribution og køb og salg af fødevarer af høj kvalitet og kategori, herunder kød, pølser, frugter og grøntsager, fisk og skaldyr, vine, alle af højeste kvalitet.
Italien, Truccazzano
...cutters til mandler til bagerier og delikatesseforretninger, grøntsagsskærere og mozzarella-skærere, kålskærere, til hoteller, restauranter og kantiner. Runding- og skæremaskiner til bagerier og pizzerier. Vores virksomhed monterer som standard en rustfri stålkniv med 58-59 HRC hårdhed på alle skæremaskiner i produktion. Overfladen har en patenteret behandling, der sikrer perfekt overensstemmelse til kontakt med fødevarer, samt non-stick egenskaber for fremragende resultater med pølser, kød og ost. Vi kan garantere kniven i stål i 6 år mod rust og korrosion.
Spanien, Sevilla
... biodynamiske): Rioja, Ribera del Duero, Jumilla, Penedes, Rias Baixas, Ribeiro, Malaga, Jerez & Alentejo (Portugal) Smags-gin: infunderet med økologisk vin, appelsin, lime eller jordbær. Glutenfri, alkoholfri og hård seltzer håndværksøl Ekstra jomfru olivenolie Pølser og iberisk skinke med oprindelsesbetegnelse fra Valle de los Pedroches (Córdoba)...
... pacifisk torsk, jordbær, hvidløg, pølser (skinke, serrano, chorizo, sort chorizo osv.), lime/limefrugter, fisk, ris, ost, mucua, maruvo, fuba de bombo/fuba af majs, okra, palmeolie osv. Drikkevarer som cuca Kizaca, snacks fra området, tørret fisk osv. Kød osv. ANG LESS GOLD IMPORT OG EKSPORT LDA præsenterer forskellige løsninger, der muliggør tilfredsstillelse af vores kunder og partnere med højere...
Belgien, Zele
Theo Bauwens SA er en familieejet virksomhed, der blev grundlagt i 1909 og allerede ledes af 4. generation. Vi er en af de største producenter af kogte pølser i Europa. Vores ry for kvalitet og exceptionel hygiejne bekræftes af vores IFS-certificering (International Food Standard) og verificeres af vores akkrediterede mikrobiologiske laboratorium samt vores kemiske laboratorium. Vores produkter er genstand for kontinuerlig innovation, og vi er kendt for vores fleksibilitet og service.
Italien, San Donà Di Piave
Dante Italian Food er en grossist af pølser, oste og mel fra Veneto-regionen, der primært eksporterer til Europa. Vi arbejder på at levere produkter af høj kvalitet direkte fra små og mellemstore håndværksvirksomheder til restauranter, pizzerier, barer, hoteller og grossister. Vi ønsker at tilbyde en komplet service og samarbejde med vores kunder for at finde det produkt, der bedst opfylder deres behov, såsom økologiske oste og glutenfri pølser. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af mel, herunder økologisk mel til pizza, brød og kager.
Spanien, Madrid
Vi er en virksomhed med naturlige eller økologiske produkter inden for kød, oste, pølser, iberiske skinker, drikkevarer, konserver, bælgfrugter for at lette en service med typiske spanske produkter til distributører, restauranter og specialforretninger. Med en service, der dækker alle produkter med et varieret udvalg af produkter i gruppering af alle friske eller frosne varer, og alle produkter...
Portugal, Lisboa
... OG DYREFEDT TIL MENNESKELIG OG INDUSTRIEL FORBRUG. VIN, OLIVENOLIE, VARIERET FRUGTSAFT, FRUGTPULP, PØLSER, FISKEFILET I LØS VÆGT, KONSERVER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: TØJ, TRÆ, PETROLEUMSRELATERET, BIOMASSE, BIOBRÆNDSTOF. Leder du efter en partner til at hjælpe dig med at markedsføre dine produkter på det internationale marked eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!
Rumænien, Bucuresti
... andre markeder - Kød (oksekød, svinekød, kylling, kalkun, vagtler, får, snegle og andre), alle kan være friske eller frosne - Konserves af alle typer. Kan være kød, frugter, grøntsager, syltede varer, klar til at spise, marmelade og andre - Retter af alle typer: salami, frankfurtere, skinke, pølser, paté, mortadella og andre typer - Mejeri og æg, mælkepulver, mælk, ost, gul ost, gedeost, gede gul...
Italien, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kogt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi sælger direkte i vores butik. For at øge salget har vi også åbnet en charcuteri i Langhe, i den historiske bymidte af Alba, og en anden i centrum af Torino, nær det egyptiske museum, hvor man kan købe alt vores svinekød og pølser.
Frankrig, Charmes-Sur-Rhône
Produktionsenheden ANTARTIC II INGREDIENS blev oprettet i 2002 for at levere teknologiske blandinger til fødevareindustrien: belægninger, salte (saltede produkter, kogt pølse, rå pølse, tørret pølse), geleer, marinader, saucer og saucer, aromaer, snacks aromaer, naturlige aromaer, krydderier til pølser og merguez, kulinariske hjælpemidler, etniske produkter og en bred vifte af søde blandinger...
Frankrig, Saint-Jean
Stærket af vores kærlighed til god mad og vores families italienske rødder har vi besluttet at kaste os ud i et fælles projekt: at importere de bedste italienske fødevarer til Frankrig. I 1995 grundlagde vi MIP (Midi Ital Prodotti), en familievirksomhed beliggende i Toulouse. I tyve år har vi imødekommet behovene hos professionelle i fødevaresektoren ved at levere pølser, oste, pasta, vine...
...skinker, pølser, oliven, skind, nødder, tarme, bagere, konserver. Salt til dyrefoder, salt til landbrug. Salt til konsum, fødevaredistribution, bordsalt, salt til hotel- og restaurationsbranchen, gourmet salt, delikatesse salt, special salt til høj gastronomi.
Spanien, Barcelona
... typiske spanske produkter, vi eksporterer, finder man; de forskellige varianter af økologiske oste med oprindelsesbetegnelse, skinker og serrano-pølser, færdigretter typiske for Middelhavsområdet som vores udvalg af paellaer og økologiske tortillas, olivenolier af fremragende kvalitet og oliven fyldt med peberfrugter, hasselnødder, hvidløg og andre.
Casa Ortiz er en distributionsvirksomhed for gourmetprodukter af høj kvalitet med oprindelsesbetegnelse fra La Rioja. I vores e-handel finder du alt fra vine fra de bedste vingårde til det bedste udvalg af fødevarer fra La Rioja: Ost, pølser, olier, konserver, grøntsager og andre produkter direkte fra vores jord til dit bord med et enkelt klik. Vi tilbyder de bedste priser og garanterer levering af din ordre inden for 48 timer.
Frankrig, Saint-Jean-Le-Vieux
...-peber, landpâté, rillettes, hure, baskisk blodpølse, confiterede pølser og confit af svinekød Ibaïona) og vildt (terriner af hare, terriner af vildsvin og salmis af turteldue). Endelig producerer charcuteriet Mayté uundgåelige baskiske opskrifter som axoa, piperade og baskiske tarme samt opskrifter som cassoulet eller boeuf bourguignon.
... inkluderer hjemmelavede specialiteter som Tagliatelle med gåsauce, rådyr eller vildsvin, Pappardelle med gåsauce, rådyr eller vildsvin, Gnocchi med trøffel, med gåsauce, rådyr eller vildsvin, Blandet kødgrill, de fremragende bruschetta med umbrisk olivenolie, Crescia eller brød med pølser, hjemmelavet lardo, med barbozza, med skinke, med koteletter. Bygningen består af 5 soveværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hvert værelse har: badeværelse, 4 sovepladser, herunder en dobbeltseng og 2 enkeltsenge, skrivebord, tv.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play