Handel med udsøgte delikatesser fra østrigske producenter og specialiteter, såsom honning og honningprodukter, chokolade og snacks, olie, eddike, pestoer, saucer, marinader, dressinger, krydderier, urter, ost, pølse og mange andre delikatesser og gourmetprodukter, samt højkvalitets whisky, vodka, brændevin, vine, øl, frugtsafter og eksklusive sæsonbestemte lækkerier.
...Krakau & Sønner Krydderier GmbH leverer individuelle krydderiblandinger, oliebaserede marinader, flydende krydderier og teknologiske hjælpestoffer. Frit fra leveren (pølse) … svarer til en karakteristisk filosofi, som vi gerne identificerer os med. Som familievirksomhed handler vi personligt, tillidsfuldt og tæt på kunden. Vi lægger især vægt på åbenhed og værdsættelse. Møder på lige fod...
I centrum står kvalitetsprodukter fra udvalgte områder: Vin og mousserende vin, fra Spanien, men også fra Tyskland, Østrig, Frankrig og Italien (specielt Piemonte) udvalgte delikatesser direkte fra producenten, økologisk skinke, pølse og kød, olivenolie, kunsthåndværksprodukter og meget mere. Vinkældervin, Cava, vin, sherry, likør, brændevin, rom, cognac, brandy, Bienmesabe, honigrum, chokolade...
Belgien, Izier
...manuelt tørsalet, røget eller ej. Nød: Den fine del af skinken, saltet i mild, naturlig lage eller i filet, røget eller ej. Flæsk: Tørsalet bryst, røget eller ej. Håndlavet kogt skinke: Førsteklasses skinke, håndsalet, kogt og braiseret i ovnen. Tørret pølse: En blanding af førsteklasses svinekød og oksekød.
...Vi er producent af Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & producent af Ibérico Bellota-skinker fra Los Pédroches (Cordou). Vi distribuerer i hele Frankrig, Belgien, Schweiz, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finde Serrano-skinke med ben & uden ben vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og sobrasada fra Mallorca.
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
Belgien, Neufchâteau
... skinkemuseum, hilse på en eller anden Sanglochon og tage hjem med charcuteri og andre "hjemmelavede" og regionale produkter. Gårdbutikken tilbyder forskellige produkter: tørret Sanglochon-pølse, Sanglochon-skinke, skinkeknogle, røget bacon, røget pølse, tørret skinke, Sanglochon-mælk, alkoholiske kirsebær, hyldeblomstvin, kvædegelé, rosengele, Tchesté-øl, håndlavet æblejuice,…...
Spanien, Córdoba
FREMSTILLING AF PØLSE OG PÅLÆG, SALTNING OG MODNING AF SKINKER, MARKEDSFØRING OG SALG AF FORARBEJDEDE PRODUKTER.
Belgien, Eupen
Van Hees præsenterer et bredt udvalg af produkter inden for krydderier og kondimenter; konserveringsmidler, emulgatorer, farvestoffer, rødfarver, smagsforstærkere, krydderier, aromaer, blandinger til friske kødprodukter, blandinger til kebab, blandinger til skæring, blandinger til saltlage, blandinger til tørret pølse, blandinger til tørret skinke, blandinger til pølsemageri, blandinger til kogt charcuteri...
Tyskland, Silberstedt
Zwiebelmassen blev skabt for 35 år siden i det hjemlige køkken. En tom husholdningskasse og eksperimenterlyst var dens fødselshjælpere. En større gryde og en større skumspatel måtte anskaffes, for venner, bekendte og de første økologiske butikker i området opdagede den vegetariske Zwiebelmassen som et lækkert alternativ til pølse og ost. Mere end 80 medarbejdere sørger i dag for omkring 100...
Seydelmann er en verdensførende producent af maskiner til fødevareforarbejdning. Virksomheden tilbyder sine kunder alt fra udvikling, produktion til salg af højkvalitets og kraftfulde maskiner. Primært anvendt til fremstilling af pølse- og kødprodukter, har Seydelmanns maskiner også vist sig at være effektive hos producenter af oste-, grøntsags-, fiske- og lægemiddelprodukter samt i slik-, suppe-, bagværks- og babymadindustrien i årevis. Virksomhedens produkter omfatter for eksempel kuttere, miksere, wolfere og finhakker til produktion af hakkekødprodukter, hamburgere, råpølse eller også kogepølse.
Tyskland, Stuttgart
... dyrkningslande samt økologiske krydderier. I vores egen blandingsanlæg skaber vi konstant nye krydderiblandinger til grill, bagning, fisk, kylling, kød, pølse m.m. Disse krydderisorter blandes derefter i vores lager af vores krydderieksperter efter anvisningerne fra "krydderidesigneren". Vi er blandt de få krydderigrossister, der først fremstiller deres krydderiblandinger friskt efter modtagelsen af...
Tyskland, Überherrn
Behandling og fremstilling af afbalancerede krydderiblandinger lavet af ædle krydderier af højeste kvalitet fra de bedste områder i hele verden. Uanset om det er de fineste råkrydderier, harmonisk afstemte blandinger til traditionelle pølse- og kødprodukter som leverpølse, ølskinke, salami eller råskinke, eller egne kreationer til aromatisk fremstilling af andre fødevarer - med vores produkter og kvalificerede medarbejdere tilbyder vi dig den nødvendige teknologiske know-how og de ønskede succesfulde løsninger.
Frankrig, Ivry Sur Seine
Boutargue eller Poutargue, afhængigt af de forskellige udgaver, svinger Larousse gastronomique mellem de to stavemåder, men forbliver forankret i den samme definition: Saltede, tørrede og pressede æg fra muldvarpe. Boutargue præsenterer sig i form af en flad pølse, der normalt er dækket af voks for at sikre bedre opbevaring. Naturligt produkt uden konserveringsmidler, uden tilsætningsstoffer...
Tyrkiet, Selçuklu/konya
...-300 kilogram, men kan i tilfælde af produkter som smør og pølse nå op til 450-500 kilogram på grund af volumenvariation. I vores gruppe af kværnmaskiner har vi 3 forskellige modeller med kapacitetsmuligheder, der kan variere fra 250 til 1500 kilogram afhængigt af den anvendte sigt. Vi tilbyder mange forskellige modeller, der passer til anvendelsesområdet, herunder manuel, semi-automatisk...
Frankrig, Arnouville Les Gonesse
... teknologiske processer tilpasset til alle dine produktioner: svinekødsprodukter (kogt skinke, bacon, patéer og andre), tørrede kødprodukter (coppa, tørret skinke, tørret pølse, Cobourg), marinerede produkter, forarbejdede fjerkræprodukter (fjerkræskinke, nuggets), stegte og røgede kyllinger, fiskeprodukter (laks, blæksprutter og andre).
Italien, Scario
Handel med typiske produkter fra Cilento - Italien - Økologisk - Glutenfri Salumi, Oste, Ekstra jomfruolivenolie, Økologiske produkter, Glutenfri produkter i olie, Konserver, Pasta lavet af gamle kornsorter, Hasselnødder fra Giffoni, Slik, Likører, Håndværksøl, Panettone, Fragolino, Tun i ekstra jomfruolie, ansjosfileter, Cacioricotta, Caciocavallo, Pecorino, Pølse, Soppressata, Pancetta...
Spanien, Baños Del Rio Tobia
... forret et godt selskab og en simpel skive af en god pølse. Vælg dit øjeblik. Vi behøver sikkert ikke at være en ekspert i smagning. Men på en eller anden måde, uanset hvor du kommer fra, har en god chorizo, skinke, lår eller ost en aroma, når dens fremstilling og kvalitet er fremragende. Vi er en virksomhed, der producerer traditionelle hjemmelavede pølser. Vi har en online butik, hvor du kan finde alle vores produkter.
Spanien, Barcelona
... aftenerne i Restaurant Cabañeros tilbyder vi et omfattende udvalg af tapas (portioner) lavet med produkter af højeste kvalitet, kombinerede retter og også vores aftenmenu. For reservationer foretaget online for alle aftener fra mandag til søndag tilbyder vi en rabat. Vores menuer Dagmenuen fra Restaurant Cabañeros (ved siden af Sants station og AVE stoppested). I Restaurant Cabañeros kan du nyde en dagmenu bestående af en forret med ristet brød og iberisk pølse, fire første retter og fire hovedretter at vælge imellem, med de bedste friske fisk og kød, der dagligt kommer fra vores leverandører.
Spanien, La Roda
... rosmarinhonning, timianhonning og appelsinhonning. Cenceñas kager til gazpachos, gazpacho kager, håndlavede kager, kager til Manchego gazpacho, hovedingredienser til gazpacho Manchego. Den bedste tørrede, kogte og friske pølse fra Albacete-bjergene. Peber salami, chorizo fra La Mancha, helvedes chorizo, løgpølse, hvid blodpølse, chistorra, tørret chorizo. For at afslutte med nogle håndlavede øl...
Italien, Ginestreto-Pesaro
Diverse delikatesser tilbydes vores kunder, såsom lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskellige smagskarakteristika, værdifulde specialiteter der stammer fra udvalgte svinekød og omhyggeligt krydret af vores dygtige håndværkere. Den minimale modningstid, der garanteres for hver pølse, samt det ideelle klima, hvori denne afsluttes, gør hvert produkt ekstremt velsmagende og lækkert; traditionen for forarbejdning af svinekød går tre generationer tilbage. Vores styrker er opmærksomheden på markedet, den særlige fokus på kvalitet og modning, ægtheden samt den hurtige og præcise service.
... kontakten med os for at få det produkt, du vil importere, mere pålideligt og fordelagtigt under de stigende konkurrenceforhold. Du kan opnå større fortjeneste ved at indgå en løsningspartnerskab med os for de produkter, du ønsker at importere. Og du kan sikre en sikker handel! #mad #oliven #olivenolie #ost #appelsin #drik #drikkevarer #energidrik #kikærter #bønner #bælgfrugter #pølse #sukker #hvede #frugt #grøntsager #drik #møbler #fisk #import #eksport #fisk #fødevarer #olivenolie #oliven #bælgfrugter #grøntsager #møbler #kylling #handel...
... aktieselskab med ledelse fra aktionærerne. BELIGGENHED Bayreuth/Oberfranken I 2007 blev den nye erhvervsbygning i Eremitagestraße 36 taget i brug. Før dette havde virksomheden sit hovedkontor i Bindlach. AKTIVITETSOMRÅDE Primært DE og tysktalende udland A/CH, Derudover projekter i hele Europa MEDARBEJDERE 10 - 20 KERNEMARKEDER Føde- og nydelsesmiddelindustri (Mælkebranche, kød & pølse, bagværk og dejprodukter, bryggeri- og drikkevarer, sukker- og slikvarer, fisk og skaldyr, landbrugsprodukter, kaffe & te) Træindustri Cigaret- og tobaksindustri Bil-/leverandørindustri Tekstilindustri...
Virksomheden Les salaisons du Pont d’Amour er specialiseret i oste og pølser. Den tilbyder et bredt udvalg af produkter: Ardennes skinke, Ardennes nødder, pølse, Ardennes krave, Ardennes rør, Ardennes pølse, bacon, skinke med ben, bacon, skinkefødder, blodpølse, cervelas, Paris pølse, skinkepølse, kødbrød, frikadeller, fyldt bryst,…...
Holland, Eindhoven
... smag, fra en skål til en hotpot til flere personer ad gangen. Det kan ske, at du har en fest, hvor du ønsker nogle lækre snacks til at servere for dine gæster... frygt ikke: det kan vi også ordne for dig! Fra enkle snacks, tænk på ost og pølse, til luksuriøse snacks! Eksempler på dette kan du se på vores Facebook-side. Derudover kan du også leje forskellige artikler eller restaurantudstyr hos os, for eksempel ståborde, buffetborde, stole, chafing dishes, service, glas osv.
Tyskland, Grüna
MTG Krydderier er producent af pølse-krydderier til hobbyister og professionelle. Vi tilbyder også et rigt udvalg af naturlige tarme, rå krydderier, urter, medicinske urter og hjælpestoffer til pølseproduktion.
Frankrig, Sainte-Marie-Aux-Mines
... (terninger, skiver, strimler) til friske produkter - Terningsmaskiner - Affinørskærere - Industrielle skærere - Dobbelt automatiske klippemaskiner - Kollagenfilm - Snackmaskiner - Guillotiner - Hakker - Injektorer - Ophængningslinjer - Klippelinjer og automatisk stangmontering - Netmonteringslinjer - Fuldautomatiske produktionslinjer til fin dej, korn dej og tørret pølse - Industrielle vaskeanlæg - Kogekar - Industrielle blandere - Vakuumpressere - Embossingpresser - Reducere til frosne blokke - Vaske- og desinfektionssystemer - Vaskeanlæg til hylder.
Spanien, Arenas De San Juan
... fremstillet på basis af modnet Manchego-ost med oprindelsesbetegnelse og kombineret med produkter af fremragende kvalitet som valnødder, rosmarin eller iberisk pølse, hvilket resulterer i et spektakulært produkt, der eksploderer i munden og har en granuleret tekstur med en cremet finish. Distributionen af Texturas de Queso sker på nationalt plan under MR Gourmet, som i alle tilfælde tilhører Quesos Moreno Reino, S.L.
Tyskland, Erftstadt
Vi leverer løsninger til forbedring af farvestabilitet og sammenhæng i kogt skinke, optimering af holdbarhed og udseende i pølser, stabilisering og smagsforbedring af tørret pølse, længere friskhed af salater, saucer, færdigretter og fisk. En udtalt kundeorientering, skræddersyede løsninger, solidt know-how, pålidelighed, kreativitet, fleksibilitet, hurtighed og meget mere kendetegner REINERT...
Østrig, Klagenfurt Am Wörthersee
Østrigsk producent af automatiske skæremaskiner og emballagesystemer til fødevarehandelen, slagtere, økologiske markeder osv. Vi har udviklet nye skæremaskiner, der revolutionerer skæreprocessen ved friske diske og skaber merværdi - for dine markeder og dine kunder. Derudover har vi udviklet den første komposterbare emballage til pølse, ost osv. vores BioSamPak®.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play