Luxembourg, Ehlerange
... exceptionelle priser. Vi ønsker at knytte disse til de nye teknologier på internettet for at gøre din hverdag lettere. Vores betroede og eksklusive leverandør og partner: Artisal og Kern. Vores produkter: Slagteri: oksekød, Angus oksekød, kalv, svinekød, smågrise, lam, fjerkræ, hest, vildt og eksotisk kød. Charcuteri: italienske produkter, færdigretter, pølser, salami og tørret kød. Catering: salater og patéer. Fisk: fiskespyd, skaldyrscocktails, skaldyr, fiskefileter, fiskesteak. Produkter fra COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Bulgarien, Sofia
...KEN JSC er en bulgarsk kødbehandlingsvirksomhed med store og moderne produktionsfaciliteter, markedsleder inden for mange segmenter – hotdogs, pølser, salami, skinker osv. Vi er meget fleksible og omkostningseffektive som leverandør og kan udvikle private label/ kundespecifikke opskriftsprodukter med ønsket smag, emballage og pris på meget kort tid. Vi er i stand til at producere alt fra kød til...
Italien, Avigliana
...SAN MICHELE RÅ SKINKER, RÅ SKINKER MED CHILI, SORT PEPPER OG STUCCO, ARNAD LARD, LONZARDO, SALAMI OG RÅ OG KOGTE SKINKER MED TRØFFEL, UDVALG AF DE BEDSTE RÅ SALAMI FRA LOMBARDI OG CALABRI, SAMT SPECIALITETER FRA SALUMIFICIO RENZINI, VI KAN UANSET FORSE DIG MED ALLE DE ANBEFALEDE SPECIALITETER.
Italien, Sambuca Val Di Pesa
Virksomheden blev grundlagt i 1959 af Guido Corti og er nu i fjerde generation, beliggende i hjertet af Chianti i Firenze. Vi producerer alle typer af salami, skinker, pølser og skinkeklodser, der er beregnet til vores primære marked, skiver i poser til detailhandlen, og vi er også villige til at udføre forarbejdning.
Producent af pølser og salami.
Estland, Tartu
...grøntsager, kylling, bacon. Vi kan også lave pizzaer efter din opskrift. Eksempelpriser: Pizza Margherita 500g - 1,60 euro, Hampizza 570g - 2,10 euro, Pizza med hakket kød 570g - 2,05 euro, Pizza med kylling og fetaost 660g - 2,70 euro, Skinke- og salami-pizza 900g - 3,30 euro...
... begyndelse har slagteriet, norcineria Galvano, siden 1971 tilbudt håndværksmæssige kød- og pølseprodukter af første klasse, resultatet af en konstant dialog med de relevante opdrættere. Fra dette dybe arbejde og denne kærlighed opstår den særligt fine produktion af håndlavede pølser af høj kvalitet, fra den typiske tørrede pølse til de forskellige varianter af salami, og tilbyder lækre cacciatorini, capocolli, culatelli, lonze, pancetta og meget mere. En produktion af delikatesser fra en svunden tid, for at kunne tilfredsstille smagsløgene hos sine kunder og deres gæster.
Italien, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har produceret pølser i over fyrre år. Blandt de karakteristiske produkter fra området finder man carne salada og speck; virksomheden producerer også de mest klassiske pølser fra den italienske tradition, såsom kogte skinker, rå skinker, salami og bacon. Mærket Salumificio Trentino er et eksempel på en moderne og dynamisk virksomhed, der har formået at kombinere tradition med forskellige kostmodeller. Virksomheden har altid været opmærksom på at opnå kvalitet, og siden 2006 har den certificeret sit kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
Italien, Quattro Castella
... søn Davide, der viderefører familiens passion, huser virksomheden cirka 800 æsler. Virksomheden er specialiseret i produktion og levering af æselmælk (fresk og frysetørret) til både private forbrugere og fødevare- og kosmetikindustrien. Frysetørringen af mælken foregår også direkte i virksomheden. Virksomheden producerer også økologiske kosmetikprodukter baseret på æselmælk samt forskellige gourmetprodukter som Mortadella og Salami af æsel, småkager med æselmælk og likører med æselmælk. Virksomhedens aktiviteter inkluderer også gæstfrihed i landbrugsturisme.
Italien, Bagnolo San Vito
...speck, mortadella, bresaola fra hoften, salami Milano, salami Napoli sød og salami Napoli stærk, spianata romana stærk, pancetta Ostecremer: med svampe, med trøfler, med balsamico, med 4 oste, med Parmigiano Reggiano Når det kommer til drikkevarer, markedsfører vi vine fra forskellige italienske regioner: Veneto: Prosecco og Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese og Pignoletto Marche: Passerina...
Slovakiet, Michalovce
...grossister, handlende. Råmateriale anvendt til produktion af pølser, salami, kogt skinke, tørret kød, pålæg, frankfurtere, bacon. Biproducter som indmad, knogler til kæledyrsfoder, svineskind og fiskskind, fiskskæl til kollagenproduktion.
Luxembourg, Holzem
Virksomhed, der sælger online via en e-handelsplatform, fødevarer fra det italienske regionale køkken og gastronomi. Salg af de mest berømte produkter fra det italienske køkken, fra parmesan til pecorino, fra toskansk pasta til calabresiske salami eller felino-salami og stronchino. Ekstra jomfruolivenolie fra Ligurien og Calabria. Oliven og syltede grøntsager, marmelader og færdige saucer samt pesto. Vi søger de produkter, vi sælger på vores hjemmeside, i de forskellige italienske regioner, og efter en grundig undersøgelse prøver vi selv kvaliteten af de produkter, vi sætter til salg.
Italien, Modena
Prog. og Prod. hydrauliske komponenter Gearpumper og motorer Monoblok- og modulære fordelere Fjernhydrauliske og pneumatiske kontroller...
Italien, Ginestra Fiorentina
Salumificio Lombardi har siden 1923 specialiseret sig i produktionen af typiske toskanske pølser, herunder frisk pølse, toskansk salami, finocchiona, krydret salami og toskansk pancetta. Virksomheden viser sin evne til at tilpasse sig de nye markeder ved at markedsføre pølser af forskellig art og i forskellige formater for at imødekomme alle nuværende og fremtidige krav fra aktørerne inden for...
Spanien, Huesca
- Produktion af håndværksmæssige og premium kvalitets kødprodukter. - Specialiseret i salami, chorizo og Duroc skinke (førsteklasses svinerace). - Eget slagteri, specielt udvalgt kød. - Skræddersyet produkt, du vælger dit format og produktspecifikationer.
Italien, San Demetrio Corone
Nata specielt til produktion af salte, såsom capocollo og pancetta D.O.P., beskæftiger Madeo Industria Alimentare sig også med produktion af skinke og salami af sort svinekød fra Calabria. De anvendte teknikker er primært håndværksmæssige, som salting, der stadig udføres manuelt i de typiske saltlage, ligesom i gamle dage. Dog, hvor det er nødvendigt, tøver man ikke med at anvende de mest moderne teknologier, så meget at tørringen er overladt til entalpiske maskiner, der udnytter de eksterne klimaforhold til at reproducere den ideelle ventilation indendørs.
Tyskland, Nürnberg
...Vi leverer til gastronomi og pizzeriaer i Nuremberg-området "italienske specialiteter" som salami, skinke, Parmigiano, Grana Padano, mozzarella, vin og grappa.
Spanien, Rivas Vaciamadrid
Engros salg af originale chokoladeprodukter i form af ost, salami, højhælede sko, pizza, zucchini, gulerod, stegt æg. Alle glutenfri og fra forskellige oprindelser. Høj kvalitet i produktet. Distribution af chokoladeovertrukne mandler. Håndlavet og glutenfri.
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
Spanien, Las Rozas de Madrid
Salg og distribution af gourmetchokolade. Computere, oliven, blomster, roser, figurer, fondant, oste, salami, chokolade-likør og kirsebær, olivenolie med chokolade, olivenolie til at smøre på toast, håndlavede marmelader osv.
Familiefirmaet har siden 1995 produceret kvalitetsprodukter af tørret kød efter traditionelle opskrifter, tørret på den traditionelle måde, i luften. Virksomheden ligger i Slovenien, i den uberørte dal ved Soča-floden, hvor vi også tørrer kødet. Vi fremstiller tørrede salami og pølser af svinekød, vildsvinssalami og bjørnesalami. Hovedprodukterne er tørrede kødprodukter som tørrede salami...
...styring, bremser, kabiner og diverse tilbehør fra prestigefyldte mærker som: New Holland, Bobcat, Merlo, BT Cesab, Lamborghini, Case, Guaresi, Salami, Lugli, Landini, Same, Arexon, Skf, Polipac, Manuli, Toyota gaffeltrucks, Usag værktøj, Petronas smøremidler; vores valg er altid at give dig det bedste, du har brug for.
Tyskland, Wasserburg Am Inn
Sydtyrolsk bondespeck, forskellige oste-specialiteter, Schüttelbrot, huspølser, skorstenspølser, gemse-pølser, vildpølser, pasta, vin, salami, nedre bayersk røget bondemad .....
Spanien, Valencia
Hjemmelavede og håndværksmæssige pølser lavet i vores slagterbutik på traditionel vis. Engros salg af alle slags pølser, salami og blodpølse.
Storbritannien, London
Revisorer, Regnskab, bogføring og revisionsaktiviteter, skatterådgivning...
Italien, Irgoli
Siden 1965 en stor passion for kvalitet I over 40 år har Salumificio Murru i Irgoli forenet den traditionelle sardiske håndværkskunst inden for pølsemageri med moderne produktionsprincipper, som grundlæggeren Antioco Murru lærte i Tyskland. Vi er stolte af at kunne tilbyde Murrus prisbelønnede pølse- og skinkespecialiteter fra Sardinien i et bredt udvalg fra Salsiccia, Salami, Prosciutto, Lardo til Pancetta. Nyhed: Porchetta Murru - Sardinsk spidstegt svin!
Salami Crudi specialitet med: trøffel, Barolo, valnødder - Salami lavet af hjort og vildsvin, Salsiccia, skinker, Zamponi, friske kød fra CON.SA.TI.
Frankrig, Barbentane
Vi har været producent af håndværkscharcuteri i 7 generationer. Vores charcuteri fremstilles håndværksmæssigt hver uge for at sikre friskheden af vores produkter. Uden konserveringsmidler eller farvestoffer, vil det tilbyde smagene fra vores region. Tørret charcuteri: okse-salami, rullet bryst.....osv. Kogt charcuteri: hovedpølse, andouillettes, caillettes osv. Vores grillretter: andouillettes, små pølser (chili, lam med mynte, basilikum osv.)...
Italien, TRESANA
...VIRKSOMHEDEN PRODUCERER FRISKE PØLSER (PØLSER, BIDDER, LUGANEGA) OG MODNE PØLSER MED UDELUKKENDE ITALIENSK KØD AF HØJ KVALITET, UDEN GLUTEN, GLUTAMAT, LAKTOSE, FARVEMIDLER, OG BRUGER OPSKRIFTER VIDEREGIVET FRA VORES BEDSTEFORÆLDRE, I RESPEKT FOR TRADITIONEN FRA LUNIGIANA. DE HOVEDSAKLIGE PØLSER, DER BLIVER PRODUCERET, ER: VORES LUNIGIANA MORTADELLA, LARDELLATO SALAMI, LUNIGIANA FILET, LUNIGIANA BRESAOLA (FORPACKET MED FRISK KØD) OG FIORE ALL'OCCHIELLO ...
Grækenland, Xanthi
PRODUKTION AF PØLSEVARER (PEPPERONI, FRANKFURTER, KARAMANLIDIKA, PETALA, RØGET SALAMI, PARIZAKI, HVIDLØGSPØLSE, MORTADELLA, SKINKA, KAVOURMAS, PØLSEVARER MED OKSEKØD). ENGROS- OG DETAILHANDEL MED FRISK KØD OG KØDPRODUKTER.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play