Belgien, Noirefontaine
Les Salaisons et Pates de La Semois er en del af den belgiske top inden for fremstilling af kvalitetspaté. Oprindeligt specialiseret i salami, har virksomheden hurtigt skilt sig ud ved at udvikle terriner med en uovertruffen fyldning og er nu en anerkendt reference inden for charcuteri. Patéerne fra Semois har en tydelig merværdi i alle europæiske delikatesseforretninger. De tilbyder kunderne...
... bjerge, med lagringer der varierer fra 36 måneder til 80 måneder. Traditionel Balsamicoeddike fra Modena IGP, lagret i træfade fra 12-24 op til 30 år. Parma-skinke DOP, Culatello di Canossa (RE) med minimum lagring på 24 måneder, Salame di Felino, Mortadella di Asino, Salame di Asino, Strolghino. Forberedte produkter: Cotechino, Zampone, kogt salami, også aromatiseret med trøffel - Truffle, ciccioli...
Italien, Cremona
... Antica Valle er pølserne og salami enheder, der skal bevares. Små mesterværker af smag, der holder de gamle forberedelses-, bearbejdnings- og modningsfaser i live. Antica Valle er et område, der beskytter de tidløse principper for traditionen. Her har området en overlegen fordel, fordi råvarerne behandles varmt, og transformationsprocessen er fuldført inden for 48 timer for at fremhæve ægthed, smag og friskhed. I Antica Valle er opdræt og slagterier historisk set overalt til fordel for den ekstraordinære kvalitet og de daglige kontroller.
Slovenien, Ljubljana
Producent af friskt kød og kødprodukter. Tradition siden 1881. HACCP, ISO, IFS, Halal certifikater. GMO-fri produkter. Bredt produktportefølje: - Frisk kød (Macro og Micro færdigretter) - Emulgerede kødprodukter (Frankfurter pølser, Parisisk salami ...) - Kogte pølser - Røget kød - Semi-tørrede forarbejdede kødprodukter - Tørrede (fermenterede) kødprodukter - Konservesprodukter (Pâtéer (kylling...
Italien, Vaiano-Loc. La Foresta
... produkter, der har en unik og uforvekslelig smag, i fuld respekt for den oprindelige landbrugstradition og for dem, der udfører deres arbejde med passion og dedikation. Skinker, salami, pølser, capocolli, finocchiona, pancetta, fåre- og komælk oste er blot nogle af de mange fødevarer, som virksomheden producerer. Lær at værdsætte dig selv og genopdag smagene fra tidligere tider i en sund og naturlig livsstil, hvor de mest autentiske og følelsesladede øjeblikke blandes med duften af minder og tradition.
Italien, Castelnuovo Rangone
Vemac er en førende virksomhed inden for design og konstruktion af automatiske linjer til behandling af friske, kogte og modnede kødprodukter. Fra maskiner til automatisk aflæsning af kød til frysesystemer, fra automatiske belastningslinjer til salami til sorteringssystemer til skinker, kan Vemac imødekomme enhver behov for håndtering, automatisering og robotteknologi inden for kødindustrien. Derudover garanterer de deres kunder en hurtig og omfattende teknisk support.
Italien, Castel Maggiore
Vores mission er at introducere og promovere de bedste italienske fødevarer og vine i verden, ved at tilbyde produkter af høj kvalitet til fagfolk inden for distribution, engros, detailhandel, catering, restaurationsbranchen og hotelbranchen. Kontakt os for at anmode om vores udvalg af: -Prosecco -Vin -Oliveolie -Balsamicoeddike -Mortadella -Salami -Ost -Parmiggiano Reggiano -Mozzarella...
Vleeswaren Paul Peeters og sønner tilbyder detailhandlere (slagtere, cateringfirmaer osv.) et bredt og udvalgt sortiment af kødprodukter og varer. Vores produkter: delikate kødvarer, fine salater, færdigretter, saucer, snacks osv. Hovedaktiviteten er dog stadig den specialiserede produktion af salami. Produkterne, og især salami fra Vleeswaren Peeters, er en uundgåelig berigelse af dit sortiment!
Østrig, Klagenfurt
... løsninger til systemer, der opfylder behovene i den industrielle fødevareforarbejdning. Med to generationers erfaring i bygning af modningsanlæg til råpølse, salami og råpølsevarer: Sorgo-modningsanlæg i industriel bygning kendetegnes ved førsteklasses håndværk og pålidelighed. Kunder verden over værdsætter den fremadskuende teknologi og den praksisnære teknik. Vore højtudviklede anlæg anvendes til salting, tørring, gennembrænding, modning, koldrøgning og eftermodning.
Belgien, Avelgem-Kerkhove
IVAN er en virksomhed, der siden 1975 udelukkende har specialiseret sig i produktion af salami. Vores salamiprodukter: Salami Ungarsk, Salami Nastro, Zigeunersalami, Salami Tzigane, Finkost Boxer, salami Extra Retro, Boerenring Collier, … . Vores firma er også meget aktivt inden for ØKO. Udover de allerede strenge HACCP-regler er vores virksomhed også ØKO-certificeret.
Spanien, Zamora
Producent af håndlavede pølser - Embutidos Ele fra Zamora Producent af håndlavede pølser fra Castilla og León. Chorizo, skinke, bacon, salami og flere pølser med håndværkssignet, der garanterer deres kvalitet. Pølser, der er helt eksklusive på grund af deres lokale karakter, betragtes som nogle af de bedste i verden.
Italien, Termeno
...Vi er en familievirksomhed, der har eksisteret siden begyndelsen af 80'erne, nu med den tredje generation om bord. Vi producerer et bredt udvalg af kødprodukter. Fra røget speck til røget bacon samt forskellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Specialiseret i produktion af produkter til videreforarbejdning såsom speck mattonella til skæring. Også meget aktiv i horeca-sektoren...
Belgien, Evergem
Vleeswaren De Baets er en virksomhed med to hovedaktiviteter: - produktion af fine kødprodukter såsom salamityper, kogte pølser og paté. - slagterforretning specialiseret i friske kødprodukter og eget fabrikat. * Salamityper Finkost, bønderringpølse, salami uden hvidløg, salami med hvidløg, kopenhager, bloende eller boulogne… * Kogepølser Hespenpølse, kalvspølse, champignonpølse, lunchpølse… * Patéer Smørpaté, bøndepaté, sæsonpaté… * Saltede varer Saltet bacon, røget bacon, skinke, filet d’anvers…...
Italien, Cerreto D'esi
I vores økologiske landbrug opdrætter vi svin i semi-vild tilstand med fokus på dyrevelfærd. Svinene fodres udelukkende med virksomhedens egne kornprodukter, og der gives ikke antibiotika. Alle dyr bliver forarbejdet på virksomheden, som er udstyret med et CE-godkendt charcuterilaboratorium. Vi producerer forskellige typer salami, modnet bacon, krydret svinefedt, loin, små loin-stykker, guanciale...
Frankrig, Villefranche De Rouergue
Siden sin oprettelse i 1962 har virksomheden SACOR specialiseret sig i tørret kød fra Sydvestfrankrig. SACOR tilbyder fødevarer baseret på traditionelle og regionale opskrifter. Virksomheden tilbyder således tørret pølse, tørret salami, charcuteri-plader, chorizo, tørret skinke, coppa, pancetta, salami, røget bryst osv. Virksomheden forpligter sig til gennemsigtighed og smagens excellence.
Tyrkiet, Istanbul
...www.tat.com.tr SEK er gruppens producent af mejeriprodukter. Dens hovedprodukter er; Mælk, Yoghurt, Fløde, Smør, kærnemælk, Frugtsafter osv. www.sek.com.tr MARET er kødproducenten. Dens hovedprodukter er; Delikatesse, Frosne Fødevarer, Færdigretter med Kød (salami, pølser, pepperoni), Saucer osv.
Ungarn, Budapest
Balatoni Meat producerer kun traditionelt ungarsk røget og tørret salami og pølser. Fabrikken ligger i Kistelek HU-6760 og har et bredt udvalg af produkter, herunder salami og pølser lavet af svinekød, mangalica-svin, oksekød, grå kvæg, kylling, fisk, kalkun, struds, hest, lam, gås, and og gedekød. Der er også lavet økologiske grå kvæg-salamier og økologiske mangalica-svinepølser. Høj kvalitet produkter, uden kunstige tilsætningsstoffer. Fabrikken bruger kun ungarsk råmateriale.
Schweiz, Deitingen
Firmaet Gold Delikatesser sælger online ungarske specialiteter, delikatesser og eksklusive spiritusser. På denne hjemmeside finder du forskellige ungarske specialiteter. Her kan man lade sig overraske. Republikken Ungarn har nemlig mere at byde på end bare paprika og Pick Salami.
Tyskland, Überherrn
Behandling og fremstilling af afbalancerede krydderiblandinger lavet af ædle krydderier af højeste kvalitet fra de bedste områder i hele verden. Uanset om det er de fineste råkrydderier, harmonisk afstemte blandinger til traditionelle pølse- og kødprodukter som leverpølse, ølskinke, salami eller råskinke, eller egne kreationer til aromatisk fremstilling af andre fødevarer - med vores produkter og kvalificerede medarbejdere tilbyder vi dig den nødvendige teknologiske know-how og de ønskede succesfulde løsninger.
Italien, Monsummano Terme
Virksomhed specialiseret i engros salg af fødevarer fra Made in Italy og specialiteter fra Made in Tuscany. Selskabet har været aktiv i foodservice-sektoren siden 1974 og kendetegnes ved nicheprodukter af høj kvalitet. Vi tilbyder alt fra toskanske og ikke-toskanske pecorino-oste til skinker, salami og alle andre typer fødevarer. En lille, men dynamisk virksomhed, der er dedikeret til at sikre...
Spanien, Caldes De Montbui
Vi fremstiller højkvalitets kuraterede produkter. Vores produkter er anerkendt af de bedste spanske kokke. Vores stjerneprodukt er longaniza (lignende salchichón eller italiensk salami), men med en blød og ikke syrlig bouquet. Vi har lanceret et nyt produkt, longaniza af kalkun, som er den eneste på markedet, der er 100% kalkun. Fuet og chorizo har stor accept i alle de bedste gourmetbutikker i Europa. Vi var drivkræfterne bag de salte longaniza-slik, samt longaniza med nødder.
Frankrig, Merris
... POCLAIN ROSSI SALAMI SAM HYDRAULIK SUROIL UCC UCHIDA VICKERS VOLVO HYDRO LEDUC ICA ZF Design af fleksible og stive rør Optimering af systemer Hydrauliske centraler Mobile TP-industrier, landbrugsmaskiner, udlejningsfirmaer...
... tilgængelige som set i de vedhæftede brochurer) Virksomhedsprofil & Kapaciteter: Ikbal er et koncernfirma, der omfatter en kød fabrik (der producerer pølser, salami, pastrami og skinke), en konfekturefabrik, cirka 50+ franchiserestauranter, et femstjernet termisk hotel og et shoppingcenter. Vi er stolte af at sige, at Ikbal er blevet en af de største konfektureproducenter i Europa. Vi beskæftiger i...
Belgien, Machelen (Bt.)
... cateringemballage. Pakker under dit private label eller vores Guina mærke. Lønemballage (kontraktpakning) er også muligt. Et overblik over alle produktfamilier i vores sortiment: salami (salami, salami light, chorizo), baconprodukter, kogte varer (skinke, affedtet skinke, kødbrød, Pariserpølse, Mesterlig Skinke), røgvarer (Filet de York, Filet d'Anvers, røget rå skinke 'Cobourg', røget bacon), cateringprodukter (morgenbacon, røget bacon, kogt skinke), økologiske produkter (Øko morgenbacon, Øko salami, Øko kogt skinke, Øko skinke, Øko filet de saxe, Øko rå skinke, Øko kalkunfilet).
Italien, Caltrano
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foden af Asiago-platået. Vi producerer salami uden GMO, uden mælkeprodukter, uden gluten, uden allergener. Vores produktion består af et komplet udvalg af søde og krydrede salami, samt et bredt udvalg af både rå og kogte pancetter, alle formet for at sikre bedre udnyttelse. Vi inviterer dig til at besøge vores hjemmeside: www.salumisantorso.it...
Italien, Guastalla
I Guastalla, mellem Reggio Emilia og Parma, forener en familieejet virksomhed de to bedste traditioner fra Emilia Romagna, den kulinariske kunst og ingeniørkompetence. Bertazzoni er arving til regionens gastronomiske arv, produkter som Parma-skinke, salami og mortadella, Parmigiano Reggiano og balsamicoeddike. Af denne grund bruger dem, der elsker at lave mad, Bertazzoni-køkkener og kogeplader, bygget med passion og ekspertise af køkkeneksperter.
Spanien, La Roda
... rosmarinhonning, timianhonning og appelsinhonning. Cenceñas kager til gazpachos, gazpacho kager, håndlavede kager, kager til Manchego gazpacho, hovedingredienser til gazpacho Manchego. Den bedste tørrede, kogte og friske pølse fra Albacete-bjergene. Peber salami, chorizo fra La Mancha, helvedes chorizo, løgpølse, hvid blodpølse, chistorra, tørret chorizo. For at afslutte med nogle håndlavede øl...
Italien, Ginestreto-Pesaro
Diverse delikatesser tilbydes vores kunder, såsom lonza, lonzini, pølser, salami og skinker med forskellige smagskarakteristika, værdifulde specialiteter der stammer fra udvalgte svinekød og omhyggeligt krydret af vores dygtige håndværkere. Den minimale modningstid, der garanteres for hver pølse, samt det ideelle klima, hvori denne afsluttes, gør hvert produkt ekstremt velsmagende og lækkert; traditionen for forarbejdning af svinekød går tre generationer tilbage. Vores styrker er opmærksomheden på markedet, den særlige fokus på kvalitet og modning, ægtheden samt den hurtige og præcise service.
Ungarn, Budapest
Hazai Meat Plc er en ungarsk virksomhed, der producerer tørrede salami- og pølseprodukter samt kogte marinerede kødprodukter.
Belgien, Quaregnon
Pino Zaccaria er specialiseret i import af fødevarer (pølser, oste, olier,... ) og er en specialist i horeca med alle de italienske fødevarespecialiteter fra alle regioner i Italien: parmaskinke, san daniele, parmesan, pasta, salami, olivenolier, oliven i olie, is, desserter, prestigefyldte vine og grappa...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play