Tyrkiet, Istanbul
... åben for innovation ved at overholde F&U-studier, som er vores kontinuerlige politik. Vores fødevarer er hovedsageligt lavet af rå kakaobønner, ud over andre fødevarer, herunder sukker, mælk, smør, nødder, tørrede frugter og andre ingredienser og smagsstoffer. Det bruges i mange typer desserter, drikkevarer og endda fødevarer, og det fås i flere typer, herunder mælkechokolade, mørk chokolade og hvid...
Schweiz, Vétroz
... miljøet og de mennesker, der støtter vores forretning. Vores dedikerede chokoladeproducenter kombinerer traditionelle metoder med moderne innovation for at skabe chokoladekreationer af højeste kvalitet. Fra udvælgelsen af de bedste kakaobønner til den skånsomme ristning og forædlingen af chokoladen - hver detalje tæller for vores fremragende smag. Vores chokolade er ikke kun vidunderligt lækker, men udtrykker også det rige arv og kultur fra Cameroun. #CocoaValley #Chokolade #Kakao #ØkologiskCertificeret #FairTrade #Håndværk...
Belgien, Sint Martens Latem
Royal Gulf Chocolates blev født af kærlighed til udsøgt rå chokolade og et ønske om kun at spise rene, hele fødevarer. Vores lækre chokolade er skabt med passion i små partier ved kun at bruge de fineste kakaobønner til at lave ren halvfabrikata chokolade, der smelter let. Vi tager stor fornøjelse i at bringe lykke til vores glade kunder. Smag det bare én gang, og... kærlighedshistorien begynder...
Tyskland, Berlin
...direkte engros af fair trade, økologisk kokosblomstsukker og kokosblomstenektar, samt økologiske rå kakao produkter: rå kakaopasta/likør, rå kakaopulver, rå kakaobønner, kakaosmør og rå kakaonibs. Vi tilbyder den højeste, økologiske og rå fødevarekvalitet på markedet! Vi distribuerer primært for Big Tree Farms, Indonesien. www.bigtreefarms.com www.bigtreefarms.de...
Italien, Olbia
... forvandler vi kakao til halvfabrikata som kakaomasse og håndlavet chokolade. Vi har kakaobønner til rådighed fra vores plantage i El Salvador, men også fra andre plantager i Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize og Costa Rica. Vores virksomhed tilbyder emballager til industriel brug HO.RE.CA, også i små mængder, for at imødekomme kunder, der søger produkter af høj kvalitet i lille skala. Vi...
Frankrig, Objat
... i Objat (19) med vores team af bagere og chokoladeproducenter. Der er lagt særlig vægt på kvaliteten af de ingredienser, vi selv udvælger. Vores team af chokoladeproducenter udfører hele transformationen af kakaobønner til chokoladeovertræk med forskellige oprindelser. Hos LIMOUZI SAVEURS værdsætter vi lokale produkter og tilbyder et bredt udvalg af produkter såsom sirupper, tørre småkager...
Belgien, Bruxelles
Sit eget chokolade fra bønnen... Pierre Marcolini er ufravigelig i valget af råvarer, der indgår i sammensætningen af hans produkter. Hvert år, utrætteligt, rejser han verden rundt (Amerika, Latinamerika, Mexico, Madagascar, Trinidad, ...) på jagt efter kakaobønner, frugten som han har gjort til sit emblem. Ikke tilfreds med blot at bringe de bedste bønner fra hele verden til sine værksteder i...
Polen, Szczecin
Velkommen til chokoladegrossisten. Vi specialiserer os i salg af engrosprodukter fra forarbejdning af kakaobønner. I vores sortiment: rå og ristede kakaobønner, kakaonibs, kakaoskaller, naturlige og alkaliserede kakaopulvere, kakaofiber, chokolade til formning og overtræk, kakaomasse, kakaosmør, glasurer og chokolade-lignende masser. Vi inviterer til samarbejde - vi tilbyder produkter af god kvalitet til altid fordelagtige priser. Varerne er både indenlandsk produceret og importeret fra kun gode og pålidelige leverandører.
Frankrig, Vitry Sur Seine
Fremstilling af råvarer fra kakaobønner til oprindelse, vi fremstiller også vores praline fra Piemont-hasselnødder, fremstilling af mandelpasta. Ud fra råvarerne: vi laver vores færdige produkter: assortiment af praline og ganache. Vore andre konfektureprodukter: frugtstænger, nougat, skumfiduser er også fremstillet uden konserveringsmidler eller andre tilsætningsstoffer. Vi har også produkter til forbrugere, der er allergiske over for laktose eller gluten. Vi har et udvalg af kosher- eller halal-produkter.
Réunion, Saint Paul
Maison Vanille, import- og distributionsselskab for sort vanilje, Tk, rød Europa, rød USA, pulver, frø, kort vanilje, vaniljeskiver, naturlig vaniljeekstrakt Kakaobønner, kakaopulver, overtrækschokolade, Grønne kaffebønner, ristet arabica-kaffe, robusta æterisk olie... Krydderier: Kanelstænger, malet kanel, karry, gurkemeje, malet combava, malet ingefær, nelliker, sort peberkorn, malet sort peber, hvid peber, vild peber, pili-pili chili, naturligt og aromatiseret havsalt...
Frankrig, Jean Moulin
...nikkel, magnesium, kobolt, zinklegeringer, aluminium, kobber, hummer, kraftpapir, toiletpapir, mælkepulver/sund babymælkepulver, frisk taro/friske kokosknolde, kakaobønner, friske agurker, økologisk okra, snegle, kokosnødder, friske tomater/på dåse tomatpuré, frisk maniok, blodmel, betelnødder, friske gulerødder, rullepapir til rygning, bleer til babyer, friske chilipebre, plasttromler og...
Belgien, Vaux-Sous-Chevremont
... Udover smagen engagerer chokoladefabrikken sig for en retfærdig og bæredygtig verden og tager stærke forpligtelser! En af dens forpligtelser? Galler-chokoladerne er fremstillet af 100 % Fairtrade-certificerede kakaobønner. På den måde forpligter chokoladefabrikken sig til at betale en bedre pris og bidrager til forbedring af leve- og arbejdsvilkårene for kakaoproducenterne samt deres familier og samfund. Mere info: www.galler.com...
Frankrig, Caudecoste
...Vitamin C, Vitamin E… - Fordøjelse: Bacillus coagulans - Aminosyrer: Taurin, glutamin, isoleucin, leucin... - Plantepulver: Moringa, gurkemeje, ingefær, psyllium... - Frø: Chiafrø, kakaobønner, gojibær... Find vores produktkataloger på vores hjemmeside: https://www.neverdy.fr/...
Frankrig, Paris
Siden 2022 har ELITOPHE SAS været en virksomhed, der specialiserer sig i handel med fødevarer. Primært er ELITOPHE SAS leverandør af kakao, især kakaobønner, og udvikler økologisk kakaofrø. Virksomheden leverer også kakaobønner, soja, sesam og jordnødder internationalt. Dette er naturlige, økologiske produkter fra afrikanske lande som Elfenbenskysten, Guinea eller Benin. Tøv ikke med at kontakte os for mere information!
Belgien, Liège
...Beliggende i Liège, Belgien, er Millésime Chocolat en af de få chokoladefabrikker i Belgien, der arbejder direkte med kakaobønner: "Fra bønne til plade", også kaldet "Bean-to-Bar". Vi er de eneste, der udelukkende producerer årgangschokolade, der stammer fra et bestemt terroir og en præcis geografi. Vores tilgang er at arbejde kun med bønner fra plantager og terroirer af exceptionel kvalitet. Vi blander hverken høst, terroirer eller årgange. Vores bønner stammer fra træer, der respekterer den ancestrale genetik af kakaotræer.
Tyskland, Norderstedt
... kakaobønner. Gennem egen produktion af chokolade kan vi desuden garantere en konstant høj kvalitetsstandard. TRADITION OG INNOVATION Vores over 90-årige chokoladeerfaring muliggør en kompetent produktvejledning med et bredt udvalg af innovative og praktiske chokolade-løsninger. HERZA's procesingeniører glæder sig over udfordringer og finder den rette løsning til ethvert ønske.
Frankrig, Salles-Et-Pratviel
CHOCOMAPT - CHOCOLATERIE DARDENNE er en virksomhed, der fremstiller og distribuerer chokoladeprodukter såsom mørk chokolade, hvid chokolade, fyldt chokolade, bitter chokolade osv. samt specialist i fremstilling af chokolade baseret på agave, produktion af nutella og praliner i mini rocher. CHOCOLATERIE DARDENNE fremstiller chokolade på en traditionel og autentisk måde, med respekt for håndværket fra mestre chokoladeproducenter, samtidig med at der integreres en sundheds- og velværeaspekt. Alle chokolader er lavet af knuste kakaobønner efter en traditionel proces.
Schweiz, Préverenges
... arabica kaffe, kakaobønner, hvid og brun sesam, samt cashewnødder til vestlige lande. Vores fleksible og reaktive struktur gør os i stand til hurtigt at imødekomme vores kunders behov. Vi støttes i vores handelsoperationer af en stor bank i det schweiziske finansielle marked, som har et bredt netværk af korrespondenter over hele verden.
Frankrig, SAINT ETIENNE DE BAÏGORRY
Chokoladefabrikken LAIA Txokolategia ligger i hjertet af Baskerlandet, i Baïgorry, et område fyldt med traditioner og gastronomiske skatte. Den er en af de sidste håndværkschokoladefabrikker, der stadig arbejder med kakaobønner for at mestre alle trin i deres omdannelse til chokolade. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter i flere salgssteder i afdeling 64.
Belgien, Gent
cacaOh! er utrættelig på jagt efter nye ingredienser, smagsvarianter og kreationer. Den traditionelle produktionsproces, kakaobønner ristet og malet, sammensætningen af ægte chokolade: kakao, kakaosmør og naturligvis vanilje. Valget af naturlige ingredienser, subtilt udvalgt, som hver især giver deres eget karakter til vores belgiske chokoladeprodukter: velsmagende, autentiske og med en overraskende nuance.
Frankrig, Quiberon
... praliner, ganacher, karamel, nougatine, marcipan… Besøg den online butik Henri Le Roux for at opdage finesse og raffinement! Her finder du vores assorterede mørke eller mælkechokolader, samt vores chokoladeplader lavet af fine kakaobønner med ædle oprindelser! Lad dig også forføre af Henri Le Roux's karamel, udover den lækre CBS® er der mere end 10 frugtagtige smagsvarianter at opdage! For ikke at nævne vores andre lækkerier: Caramélier®, en smørbar pasta med CBS® (Caramel au Beurre Salé), eller Bonsoncoeur®, en fin chokoladepasta.
Belgien, Seneffe
... de er desuden en rig kilde til E-vitamin. Vores sortiment inkluderer også økologiske mandler dækket med økologisk chokolade samt en produktfamilie bestående af økologiske chokoladestænger, der kan nydes i en varm drik eller som en slik. Den økologiske chokolade er fremstillet lokalt: i Belgien. Vore fremragende kakaobønner importeres fra et lille kooperativ i Den Dominikanske Republik.
Spanien, El Casar
Vi er eksportører af kakaobønner fra Ecuador, provinsen Guayas og byen Guayaquil. Vores kakao er af ekstrem høj kvalitet. Den stammer fra sorten CCN 51, som er en type kakao dyrket i Ecuador, en art der blev skabt i sit eget område. CCN 51 blev udviklet af agronomen Homero Castro i 1965 ved at krydse andre sorter, ifølge den Nationale Forening af Kakaoeksportører.
... kunne levere kakao pulver og kakao derivater, der er produceret af Afrikas bedste kakaobønner, til vores kunder på den sikreste måde. Vi anvender altid det mest moderne udstyr og service metoder i vores salg og produktleverancer. Derudover betragter vi kundetilfredshed som en reference for vores fremtidige arbejde, og det er blevet fastlagt som vores grundlæggende princip under alle omstændigheder...
Frankrig, Damville
...Chocolatier siden 1948, Michel Cluizel er en af de få Cacaofèviers (forarbejdere af kakaobønner) i verden. Han fremstiller således exceptionel chokolade i sine værksteder i det sydlige Normandiet, hvor 240 personer arbejder. Michel Cluizel forpligter sig endelig til kvalitet på en unik måde i verden, ud over økologisk chokolade eller 'ren kakaosmør', ved at garantere alle sine mørke, hvide og mælkechokolader. Fra kakaotræplantager, sukkerrør og vanilje er fremstillingen af chokolade et stort eventyr, hvor erfaring, ekspertise og chokoladefabrikantens håndværk spiller ind.
Holland, Amsterdam
Hermed vil jeg informere dig om vores importtjenester for bananer og kakaobønner til Nederland. Vores virksomhed er en eksportør af bananer af høj kvalitet fra de bedste plantager i Ecuador og kakaobønner fra Elfenbenskysten. Vi har alle nødvendige certifikater og tilladelser, der kræves for vores aktiviteter, og vi sikrer en stabil forsyning af frugt af høj kvalitet. Virksomheden sælger sine egne bananmærker. Et pålideligt partnerskab understøttes af samarbejdsaftaler, der blev underskrevet i 2010 med vores partnere i følgende lande: Rusland, USA, Nederland, Hviderusland og Litauen.
Storbritannien, 3ah
... højkvalitets kakaobønner, som vil bidrage væsentligt til den økologiske kakaoforsyningskæde. Virksomheden driver også et socialt iværksætterprogram for kvinder, der plukker sheafrugt og producerer sheasmør i det sydvestlige Nigeria. Sheasmør er en naturressource, der stammer fra det indfødte sheatræ i Vestafrika. Vi arbejder sammen med lokale kooperativer for at styrke kvinder på en bæredygtig og rentabel...
Belgien, Focant
Naturya: Hvedegræs, spirulina, byggræs, hampprotein, rå kakaobønner, lucuma, chlorella, açaí, chiafrø.
Spanien, Vigo
Hos Arvicacao er vi dedikeret til markedsføring af kakaobønner og deres afledte produkter. Vores præmis er produktkvalitet og kvalitet i service til kunderne. Vi arbejder med oprindelse fra Venezuela, Ecuador og Peru. Direkte fra producent til slutkunde.
Italien, Pisa
... enkeltproduktionsområder som Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad og Grenada. Amedei producerer også exceptionelle barer som Porcelana, 9 og Chuao. I den gamle støberij, der ligger i La Rotta, som nu er hovedkvarter for Amedei-fabrikken, ankommer der hvert år dusinvis af jute-sække med dyrebare kakaobønner fra hele verden. Under den strenge overvågning af Cecilia Tessieri bliver disse kakaobønner omdannet til chokolade efter at have gennemgået de nødvendige faser. Denne ekspertise er opstået på grund af Cecilia Tessieris kærlighed til chokolade og dedikation til sin vision.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play