Italien, Milano
... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade. ABBINAMENTI Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
Italien, Formigine
...Kakao er et fødevare, der stammer fra frøene fra kakaoplanten, videnskabeligt kendt som Theobroma cacao. Denne plante er hjemmehørende i de tropiske regioner i Central- og Sydamerika og dyrkes primært i Vestafrika, Asien og Latinamerika. Kakaofrøene, almindeligvis kaldet kakaobønner, er den primære ingrediens til produktion af chokolade og forskellige andre kakaobaserede produkter.
Italien, Milano
... fremhæver lysstyrken omkring øjnene; små peptider hjælper med at holde huden glat samt dens fasthed og elasticitet, hvilket sikrer et ungt og strålende udseende. Ekstrakt af brasilianske kakaobønner, med udglattende og reparerende virkning, giver huden en behagelig følelse af friskhed.
Italien, Monterotondo
Vegantis er det italienske mærke, der specialiserer sig i økologiske produkter i bulk og superfood i bulkformat, 100% naturlige og plantebaserede. Vores styrke er direkte import: takket være forbindelserne til de bedste producenter i oprindelseslandene for hvert enkelt produkt, er vi i stand til at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet til de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Ikke ...
Italien, Barletta
Italien, Olbia
... forvandler vi kakao til halvfabrikata som kakaomasse og håndlavet chokolade. Vi har kakaobønner til rådighed fra vores plantage i El Salvador, men også fra andre plantager i Nicaragua, Guatemala, Honduras, Belize og Costa Rica. Vores virksomhed tilbyder emballager til industriel brug HO.RE.CA, også i små mængder, for at imødekomme kunder, der søger produkter af høj kvalitet i lille skala. Vi...
Italien, Pisa
... enkeltproduktionsområder som Venezuela, Madagascar, Jamaica, Ecuador, Trinidad og Grenada. Amedei producerer også exceptionelle barer som Porcelana, 9 og Chuao. I den gamle støberij, der ligger i La Rotta, som nu er hovedkvarter for Amedei-fabrikken, ankommer der hvert år dusinvis af jute-sække med dyrebare kakaobønner fra hele verden. Under den strenge overvågning af Cecilia Tessieri bliver disse kakaobønner omdannet til chokolade efter at have gennemgået de nødvendige faser. Denne ekspertise er opstået på grund af Cecilia Tessieris kærlighed til chokolade og dedikation til sin vision.
Italien, Piacenza
...Pasticceria Falicetto blev grundlagt i 1985 takket være idéen fra Aldo Scaglia, en ung konditor fra Piemonte, der flyttede til Piacenza. I de dagligt bagte produkter, der er tilberedt efter traditionerne fra det fine konditori, lægges der stor passion og fantasi samt en konstant opmærksomhed på ingredienserne. De bedste kakaobønner fra Venezuela, Bolivia og øen Sao Thome udvælges til at blive forarbejdet og kombineret med mandler eller hasselnødder, hvilket skaber en chokolade, der er blevet en sød vane for alle piacentinerne.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play