Frankrig, Rouen
...Fremstillet af massivt træ, der respekterer vores miljø. Det er let og modstandsdygtigt over for stød. Nyd dine forretter og retter i disse smukke skåle. Nogle vedligeholdelsestips: 1. Vask kun i hånden med sæbe og varmt vand. 2. Tør venligst træredskaberne af med et håndklæde i stedet for at lade dem tørre i luften. 3. For at genoprette den varme, polerede overflade og holde træet i god stand...
Frankrig, La Ville Aux Dames
...Maé silikoneforme er designet til både fryse- og bagning af dine søde og salte retter (bagværk, is, kager, forretter, fiske- og kødprodukter, boller, wienerbrød...). Premium fødevaresilikone til intensiv brug Modstandsdygtig over for temperaturer fra -45°C til +280°C Nem udtagning (anbefaling: udtagning efter fryseprocessen) Fremstillet i Frankrig Format: Individuel Størrelse: 400x600mm...
Tunesien, Hammam Sousse
...Disse tunesiske oliven er meget rige på vitamin E og andre kraftfulde antioxidanter. Studier viser, at de er gode for hjertet og kan beskytte mod osteoporose og kræft. De sunde fedtstoffer i oliven udvindes for at producere EKSTRA JOMFRU OLIVENOLIE, som er en af de vigtigste komponenter i den utrolig sunde middelhavsdiæt. Oliven er en velsmagende og lækker tilføjelse til måltider eller forretter...
Belgien, Arlon
...Her er endnu en konkretisering af vores viden om svampe. De fyldte svampe har straks vundet hjerterne hos elskere af gode, naturlige retter. Vi har direkte udviklet dem i forskellige varianter for at tilbyde dig lige så mange lækre og originale forretter eller snacks, der er hurtige at tilberede.
Frankrig, Auxerre
... forretter (pâté en croûte eller en bouchée à la reine), kød (lammekotelet, filet mignon eller en stegt høne), fisk (lamproie à la bordelaise) og vegetariske retter (med svampe som porcini og trøfler). Œil: dyb granatrød. Le conseil de l'œnologue: serveres ved 16-18°C. Taux d'alcoolémie: 14%. Temps de garde: 22 år. Conditionnement: Karton med 6 flasker á 75cl. Domaine: Château Haut-Brion. Appellation: Pessac-Léognan. Millésime: 2018. Culture: Traditionel. Label: Appellation d'Origine Contrôlée.
Ukraine, Kharkiv
...Ideel til forretter, kødretter, salater, bagte eller friske grøntsager, tilbehør, æg osv. ▪ KILDE TIL VIGTIGE MIKRONÆRINGSSTOFFER. Havsalt indeholder mere end 15 vitaminer og mikroelementer, der er vigtige for menneskers sundhed. ▪ GENNEMSIGTIG EMBALLAGE. Du kan se havsalt med naturlige krydderier indeni pakken.
Italien, Lauro
... madlavning, især i det sicilianske køkken, fordi den kan give smag, dufte og fornemmelser, der virkelig er spændende. Den kan bruges til at forberede forskellige retter, både søde og salte, såsom desserter, nougat, is, forretter, samt fisk- og kødretter.
Italien, Noci
...Stracciatella er en oste-specialitet typisk for produktionen i Apulien, bestående af bløde, håndtrukne strimler af trækost og fløde; denne specialitet kan bruges til at blive spist frisk eller som tilbehør til salater, forretter eller gourmetpizzaer uden behov for at blive krydret, takket være dens ekstremt mælkeagtige smag.
Italien, Travagliato
...Denne innovative løsning gør det muligt at bruge krydderiet ved at rive det fint, groft eller i tynde flager, under de forbløffede blikke fra jeres vigtigste gæster, direkte på tallerkenerne ved slutningen af tilberedningen, hvad enten det er forretter, hovedretter eller desserter: hvor det indtil nu har været svært at bruge rene stammer og derfor umuligt at kombinere den intense smag af safran...
Andre produkter
Ren Safran - 1 Gram
Ren Safran - 1 Gram
...Ingredienser: sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), olivenolie, salt, aroma. Råd: ideel til forretter, carpaccio, kogte eller stegte hvide kødretter og kan endda ledsage nogle desserter. Findes også i 500 g format.
Frankrig, La Fouillade
...Svinemørbrad fra Ferme de la Rousse vil være perfekt til dine forretter og snacks. Det er en specialitet fra svinekøkkenet. Hovedet koges i en kort bouillon, hvori vi tilsætter økologisk hvidvin for at give en meget behagelig aroma.
Frankrig, Guilherand-Granges
...Inden for sortimentet af færdigretter er højprotein snacks ideelle som diætiske forretter, samtidig med at de øger proteinindtaget. En ægte gevinst inden for salte snacks, disse protein snacks til take-away er perfekt tilpasset en diæt eller et program med reduceret sukker og fedt.
Frankrig, Lys Haut Layon
... - Lagret på fine gærrester med omrøring - Aftapning - Filtrering med lavt mikrobiologisk indhold ved aftapning. Noter ved smagning : Udtryksfuld, hvide frugter, grøn æble og citrusnoter. En frisk angreb, munden har en smuk fylde med noter af modne frugter. Accords : I perfekt harmoni under dine aperitiffer, vil den også passe godt til skaldyr, kolde forretter og retter med lang tilberedning som...
Italien, Giarre
...Pomodoro di Pachino DOP repræsenterer excellence inden for landbrugsproduktion i det sydøstlige Sicilien. En grøntsag med en sødlig smag og en intens rød farve, der er velegnet til alle typer madlavning, fra forretter til salater og saucer. DOP-mærket gør den unik og uforlignelig i smagen. Tilgængelig næsten hele året, men excellence opnås i sommersæsonen.
Frankrig, Rungis Cedex
...Et udvalg designet til at optimere dine forberedelsestider! Rå eller halvkogte foie gras, omhyggeligt udvalgte fiskeprodukter og tilberedte kødprodukter samt cateringprodukter, forretter, hovedretter og desserter klar til servering, vores udvalg giver dig et bredt spektrum af muligheder.
Frankrig, Soing-En-Sologne
...Den ideelle ledsager til hyggelige stunder med vennerne, lige fra aperitiffen. Den kan også ledsage dine forretter og fiske-retter. Domaine: DOMAINE DE L'EPINAY Appellation: IGP VAL DE LOIRE Region: VAL DE LOIRE Farve: Hvid Druer: 100% Sauvignon Gris Dyrkningsmetode: Økologisk Indhold: 75cl Vægt: 1 kg Karakter: Tør Årgang: 2020...
Spanien, Barcelona
...Kød af høj kvalitet. Fisk, skaldyr, grøntsager, alt grillet. Hjemmelavede forretter. Drikkevarer fra vores region og af høj kvalitet. Vi tilbyder en komplet service til dit bryllup. Lær os at kende.
Frankrig, Roubia
...generøs, blød, noter af citron, noter af grapefrugt, noter af nektarin, fine tanniner, smeltede tanniner, blød, mineralagtig, struktureret krop, god intensitet, god vedholdenhed. Mad- og vinparring Kolde forretter, Middelhavskøkken, Krydrede retter, Sushi, Frugtdesserter Farve: Rosé Druetype: Cinsault, Grenache Alkohol: 12,5% Indhold: 75 cl (Flaske)...
Spanien, Murcia
...Marcona-mandler med sort trøffel er en gourmet-snack, lavet med mandler af høj kvalitet, ekstra jomfru olivenolie og dehydreret sommertøffel. De er ideelle til at ledsage de mest sofistikerede forretter. Vægt: 0,050 gr...
Tyskland, Hamburg
...{"Kategori":"Enkeltkrydderier","Indhold":"38 g i blikdåse","Smag og Aroma":"røget, varm og sødlig-bitter med træagtige og friske toner. Næsten ikke stærk med en subtil prikkende fornemmelse. Visuelt minder det om små brombær eller mørke morbær.","Ingredienser":"Vild Assam peber","Anvendelse":"God til fine forretter, f.eks. sashimi eller tartar af rå tun eller laks. Røget laks og røget ål. Tartar...
ufs.country_names.RU, Moscow
...I Østen betragtes et måltid uden zira som underordnet, da spidskommen gør det lettere at fordøje tung mad og gør velkendte retter, især pilaf, mere lækre. Ingredienser Zira (Spidskommen) Brug til Brug til tilberedning af salater, forretter, supper, hovedretter. Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 44,0 Fedt (g / 100g)… 22,0 Kulhydrater (g / 100g)… 18,0 Energiværdi (kcal / 100g)… 375...
Portugal, Baleizao
... kyllingekød: - Kyllingefødder A-grad: Møre og saftige, perfekte til kulinariske kreationer. - Kyllingefødder A-grad: Ideelle til supper, gryderetter og eksotiske retter. - MJW Kylling (Mid Joint Wings) A-grad: Lækre vinger, der får fingrene til at løbe i vand. - Hel Kylling A-grad: Frisk og kødfuld, klar til at blive stegt eller grillet. - Kylling med 3 Led A-grad: Perfekt til snacks og forretter. - Kyllingebryst uden skind og ben A-grad: Magre og møre fileter til forskellige retter. Kyllingelår A-grad: Rig på smag, ideel til grill eller stegning.
Frankrig, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : Pressurage délicat. Fermentation ved lav temperatur for at bevare den aromatiske ungdom i frugten. Lagret på fine gærrester i rustfrit stål. APPELLATION : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTES DE DEGUSTATION : Skinnende, lys gul med grønne nuancer. Intens, subtil næse med florale noter (gyvel, vinblomst) og citrusfrugter (grapefrugt). Frisk, harmonisk og fyldig smag. ACCORD METS/VIN : Forretter, skaldyr, fisk. TEMPERATURE DE SERVICE : 8°C. Karton med 6 flasker á 75cl...
Italien, Acicastello
...Vi tilbyder færdigretter, der kan sættes i ovnen, og på få minutter har man en velsmagende og lækker typisk ret, både forretter og hovedretter baseret på kød og fisk fra vores typiske middelhavskøkken. Enkeltportioner fra 25-300 g, ideelle til plejehjem, børnehaver, folkeskoler, universitetskantiner, militærkantiner, hospitaler, kaserner osv. Meget interessante priser, da vi handler direkte med producenterne og ikke via mellemled eller andet, nøje udvalgte produkter.
Frankrig, Saint-Etienne
Italien, S.spirito Di Bari
...1. CREME AF BROCCOLI OG MANDEL Delikat broccoli- og mandelcreme, ideel til jeres forretter eller til at smøre på en skive brød! 2. CREME AF BROCCOLI OG BØNNER Delikat broccoli- og bønnecreme, ideel til jeres forretter eller til at smøre på en skive brød! CREME AF BROCCOLI Delikat broccoli-creme, ideel til jeres forretter CREME AF BROCCOLI OG CHILI Lidt krydret, denne broccoli- og chilicreme.
Frankrig, Passa
...100% Carignan Denne vin lavet af Carignan stammer fra hundrede år gamle vinstokke, høstet ved optimal modenhed, fra lerede sandede jorde, beliggende ved foden af Albères og Canigou-bjerget. Næsen har peberagtige aromaer. Lang i munden, rund og afbalanceret. Nydes med varme forretter, rødt kød, gryderetter og osteanretninger. Certificering: økologisk...
Frankrig, Saint-Loubes
Italien, Firenze
...Ingredienser: basilikum 20%, solsikkeolie, kartofler, ost (mælk, salt, løbe, lysozym ægprotein), pinjekerner, sommertrøffel (Tuber Aestivum Vitt. - oprindelse Italien) 3%, aroma. Ideel til kombination med forretter, på kød, grøntsager og bruschetta.
Agripantel "Vi er en lokal virksomhed, der har satset på de gastronomiske specialiteter fra området. Vi har lavet 200 opskrifter med råvarer, hvoraf en del stammer fra sociale initiativer, der hjælper udsatte personer i området. I øjeblikket er en del af produktionen af tomatprodukter kortvarig og stammer fra markerne, der drives af den sociale kooperativ Rossa Sera." Sådan fortæller Pino La Rosa,...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play