Tyskland, München
...Horisontal højtydende slangeposemaskine til primær emballering af chokolade. Innovativt og modulært slangeposeemballagesystem fra LoeschPack F-Series med højeffektiv påfyldningsanlæg og kerne-maskinen FCB. Den nye udvikling imponerer med høje ydelser på op til 1500 produkter pr. minut (afhængigt af applikationen), høj samlet anlægseffektivitet og ydeevne samt maksimal formatfleksibilitet ved lave...
Belgien, Vaux-Sur-Sûre
...Arduenna er indgået et samarbejde med Bastognard Pierre Plas, der er blevet udnævnt til den walisiske chokoladeproducent af året 2023 af Gault & Millau. Pierre Plas har opnået en verdensnyhed ved at infusere brasilianske kakaonibs med Arduenna gin! Denne subtile, raffinerede blanding er noget, man skal nyde med måde!
Tyskland, Taunusstein
Schweiz, Schönenberg
...Den støv, der opstår ved påfyldning og tømning af bulkvarer (f.eks. Big-Bags), kan ikke længere slippe ud ved brug af blæsemansjetter / blæseslanger / blæseklemmer. Sammenføjningerne af blæsemansjetter / blæseslanger / blæseklemmer bliver generelt maskinelt syet på begge sider og varm vulkaniseret under produktionen. Dette skaber homogene forbindelser med ensartet materialetykkelse...
Tyskland, Schillingsfürst
...Stykker vakuumpakket fra fermenterede økologiske kakaobønner, der er ristet og skrællet på en ren måde. INGREDIENSER: Produkter med udvalgte økologiske ingredienser: Økologiske kakaobønner.
Tyskland, Hamburg
...Forkæl dig selv med den himmelske nydelse af Nutella-chokolade, hvor drømme om lækker sødme bliver til virkelighed! Nyd den fløjlsbløde smidighed, der vil overraske dig ved hver lækre bid. Denne fristende pålæg er en symfoni af rig, cremet kakao, beriget med de fineste ristede hasselnødder, der skaber en uforlignelig smagsoplevelse. Dyk ned i en verden af ren lykke, mens den fløjlsbløde...
Frankrig, Camaret Sur Aigues
...DIY Gaveæske AMENO med vores udvalg af øl eller lemonade og cola. Farverig, håndlavet og nem at sende. Denne gavepakke vil skabe opmærksomhed!
Italien, Andalo Valtellino
... hasselnødder og en blomsteragtig eftersmag og duft. Honduras: Afbalanceret og fyldig kaffe med en sød lakridsduft. Costa Rica: Fremragende kaffe med hasselnøddefarvet crema og en duft af æbler og dadler. Let syre. Peru: Delikat struktureret kaffe med en frugtagtig og kakaoeftersmag. Den specifikke ristning giver en meget rig og tekstureret kaffe, fyldig med en vedholdende eftersmag af blomster og chokolade.
Italien, Capo D'orlando
... clementiner til snacks, juice, chokolade kage med clementin og cognac, clementin kage. Clementiner egner sig til forskellige søde opskrifter, men de har også deres berettigelse i kombination med skaldyr og andre salte retter. NUTRITIONEL INFORMATION Clementine Nova er en kaloriefattig frugt. En enkelt clementine dækker cirka 80% af det daglige behov for vitamin C. Derudover er den en god kilde til kalium, magnesium, calcium og folater.
Italien, Savignano Sul Panaro
...Frisk og blomsteragtig, sød med noter af mørk chokolade. Fremragende krop og en rig aromatisk syre.
Frankrig, Castres
...Den lige skråbåndstransportør hjælper med at centrere produktet under transporten. Den muliggør generelt transport af både fødevare- og ikke-fødevareprodukter, såsom pulver, slik og chokolade, eller industrielt af sten og andet træaffald.
...Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være 48 timers naturlig fermentering kan vi nyde både søde noter af mælkechokolade og karamel samt mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre. Lokation: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Højde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Proces: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvid chokolade, grøn æble og karamel...
Spanien, Guijuelo-Salamanca
...Picota Rubí. Ren i næsen, aromaer af røde frugter, chokolade, nødder, mineraler, krydderier… Let, velsmagende, meget frisk, glat mundfølelse og en let varm finish. Vin med personlighed. 80% Rufete – 20% Tiriñuelo 13º – 75cl 6 måneder i tank og 6 måneder på fad og i flaske. Sammensætning: 80% Rufete - 20% Tiriñuelo Flaske: 75cl...
Belgien, Anderlecht
...Nº glasvægge 4 Nº døre 2 Chokolade Temp +15ºC/+18ºC Struktur i anodiseret aluminium med dekoration i sølv som standard Fire glasvægge 5 glas hylder pr. dør, justerbare i højden undtagen model LO3701 med 6 roterende glas hylder Hjul på alle modeller Reference: LO7700 Mærke: Je crains Dimension i MM (BxDxH): 1320 X 650 X 1900 millimeter. Volumen (M³): 420+420 Effekt (kW): 1100 Temperatur (T°): +2ºC / +10ºC Spænding: 220/50 Kompressor: 1/4 + 1/4 Kapacitet: 5+5 hylder...
Bulgarien, Veliko Tarnovo
...Afhængigt af præference kan garniturer som chokolade sauce eller friske pistaciekrummer tilsættes for at berige smagen. Opbevaringsanvisning: Produktet skal opbevares i eller under -18°C grader i fryseren. Det anbefales at blive spist kort tid efter emballagen er fjernet. Emballage: Produktet præsenteres i en hygiejnisk og holdbar plastemballage. Nødvendige oplysninger såsom opbevaringsanvisninger, produktinformation, vægt og produktnavn er angivet på emballagen.
Schweiz, Wollerau
...En klassisk italiensk espresso med en stærk smag og aroma, Royal er en blanding af de fineste Arabica-bønner fra Sydamerika. Den intense ristningsproces, der anvendes på Santos Arabica-kaffe, sikrer en medium pH og subtile chokolade toner. Præsentation Den fineste blanding bestående af tre slags Arabica-kaffe af højeste kvalitet dyrket på plantagerne i Brasilien, Colombia og Guatemala. Den...
Frankrig, Saint-Gaudens
...kaffe, vin, chokolade, frugt, græs, tomat, fedtpletter, sved, urin, blæk, sod. Hvidner hvidt tøj, der bliver gråt eller gult. Bruges som pletfjerner før vask og som supplement til vaskemidlet. Kan anvendes på vaskbare stoffer (hvidt eller farvet), tæpper, måtter osv. Må ikke bruges på silke, uld, hør og eksotisk træ.
Bulgarien, Rose Valley, Bulgaria
... er en ekstremt langsom og arbejdskrævende proces, der er afhængig af vejret. Kernerne knuses derefter og rengøres i hånden efter knusning, så kun de bedste nødder forbliver. Når vi har udvundet den sødeste og mest nyttige abrikosmassen, blander vi den med de andre magiske ingredienser og får denne unikke chokolade, som du holder i dine hænder, og som vil give dig en fantastisk smagsoplevelse. Ingen sukker. Ingen palmeolie. Ingen konserveringsmidler. Du kan spise den med god samvittighed. Den er rig på vitaminer og essentielle.
Frankrig, Cesson-Sevigne
...Et førsteklasses valg blandt vanilje fra Madagascar, vores sorte TK-vanilje skiller sig ud med sin brunrøde farve og fugtindhold. Oplev et unikt alternativ til den lækre sorte vanilje med denne exceptionelle og eftertragtede ingrediens. Farve: Mørk rød til sort Tekstur: Glat, fugtig, let olieagtig Aroma: Kraftig smag af vanilje og mørk chokolade Størrelse: 18-22 cm lang Vægt: 3-5g pr. bælg Fugtindhold: 28-33% Vanillinindhold: 1,6% til 2,4%...
Bulgarien, Otets Paisievo
...Kakaosmør (Theobroma cacao) INCI: Theobroma cacao seed butter Kakaosmør er et lys gult fedt, der udvindes fra kakaobønner og bruges til at lave chokolade samt nogle kosmetiske og farmaceutiske produkter. Kakaosmør har smag og duft af kakao. Kakaosmør indeholder naturlige antioxidanter og er rig på vitamin E. Kakaosmør beroliger og fugter huden, hjælper med at forsinke tegn på aldring ved at...
Spanien, Sabadell
...Det kommer fra presningen af kakaolikør eller pasta og er en grundlæggende ingrediens i produktionen af chokolade og konfektureprodukter. Det bruges også i kosmetiksektoren. Se de tre (3) 100% deodoriserede og to (2) naturlige smørmuligheder, der er tilgængelige i henhold til dine krav. Præsentation: • Blokke (fast) 25 Kg • Flydende i Bulk (Tanke) For mere information om vores produkter, tekniske datablad og/eller distribution, bedes du kontakte vores salgsteam. Vi vil med glæde betjene dig og præsentere dig for muligheder, der er tilpasset dine krav.
Frankrig, Tassin-La-Demi-Lune
...Bohème olivenpulver eller sinjid pulver er et pulver fremstillet af frugten fra Bohème oliven, lavet på en håndværksmæssig måde. Det er naturligt og indeholder hverken konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer. Dette pulver tilføjer også en syrlig note til dine bagværk. I Iran såvel som i Afghanistan bliver dette pulver ofte blandet med chokolade. Dette pulver er et rigtig godt alternativ til hvedemel. Det er derfor ideelt til glutenfrie, veganske og vegetariske kostvaner.
Frankrig, Le Sen
...I en fin parfumeri eller i toiletprodukter giver den en ægte note af mørk chokolade med træagtige nuancer i starten. Bemærkelsesværdig i kombination med patchouli i orientalske akkorder. Aromer Dette "gourmand" produkt understøtter og afrunder noter af kakao, vanilje, kaffe eller praliné. Med en autentisk note kan det bruges til at aromatisere eller forbedre smagen af bagværk, is, slik, mejeriprodukter eller alkoholholdige drikke som "Brandy". Kosmetik Dette produkt anvendes sjældent i kosmetiske produkter.
Frankrig, Bordeaux
...Historie: Château Grivière har 36 hektar vinmarker på en grusjord i kommunerne Blaignan, Prignac og Ordonnac. Familien Charloux driver denne ejendom med dynamik, hvilket fremgår af overgangen til bæredygtig vinproduktion. Druer: Merlot, Cabernet Sauvignon Smagning: Rød granatrød med violette nuancer. Noter af chokolade, karamel og lakrids. Fin, frugtagtig angreb. Kroppen er let cremet og har velintegrerede tanniner. Strukturen holder på frugten og giver en smule friskhed. En vin, der allerede er meget tilgængelig. Den vil glæde i sin ungdom.
Belgien, Liege
...Er et mærke af sandwichkager bestående af to chokolade småkager eller småkagedele med en sød cremefyld.
Tyskland, Ubstadt-Weiher
... et højkvalitets PTFE-inderslange til vores standard opvarmningsslanger, som dækker de mest forskellige anvendelsestilfælde takket være sin temperaturbestandighed op til +250°C. Med de relevante trådindpakninger anvendes disse indvendige trykslanger især, når der stilles høje krav til den kemiske modstandsdygtighed og trykbelastningen.
Italien, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE giver smagsløgene de karakteristiske aromaer og dufte af frugten, som fremhæves endnu mere, hvis likøren nydes kold, men ikke iset. Meget værdsat som en afslutning på måltidet sammen med mørk chokolade, fremragende når den blandes til forberedelse af aperitiffer og cocktails.

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play