Italien, Montoro
...8 Chokolade fyldt med kastanjepasta og hasselnødcreme 8 Chokolade fyldt med kastanjepasta og hasselnødcreme 8 Chokolade fyldt med kastanjepasta og hasselnødcreme Karton med 12 pakker á 200g Pakke med 12 stk. á 200g Æske med 12 stykker á 200g Ref:0501292 EAN:8034125102259...
...Denne blanding bevarer den intense og dybe smag af en ægte italiensk espresso. Paranà Decafineret Kaffe er meget let at fordøje, har et reduceret indhold af koffein, og den består af høj kvalitet Arabica kaffebønner, der er behandlet med en af de bedste decafineringsmetoder. Resultatet er en tæt og nøddeagtig crema, med en fyldig karamelaroma og nuancer af chokolade og vanilje.
Italien, Milano
... den bitter og fremkalder likører som gentiana og rabarber. Den har noter af kaffe, kakaobønner og tobaksblade. ABBINAMENTI Dens så særlige smag muliggør kombinationer med lige så bitre fødevarer som artiskokker, cardoons og cikorie; den passer godt sammen med højt værdsatte oste med lang modning, måske krydrede; med colonnata-fed. Med fisk, prøv den sammen med sværdfisk og rød tun; med desserter, til at dekorere chokolade-mousse, i is og i frugtsalat.
Italien, Andalo Valtellino
... hasselnødder og en blomsteragtig eftersmag og duft. Honduras: Afbalanceret og fyldig kaffe med en sød lakridsduft. Costa Rica: Fremragende kaffe med hasselnøddefarvet crema og en duft af æbler og dadler. Let syre. Peru: Delikat struktureret kaffe med en frugtagtig og kakaoeftersmag. Den specifikke ristning giver en meget rig og tekstureret kaffe, fyldig med en vedholdende eftersmag af blomster og chokolade.
Italien, Capo D'orlando
... clementiner til snacks, juice, chokolade kage med clementin og cognac, clementin kage. Clementiner egner sig til forskellige søde opskrifter, men de har også deres berettigelse i kombination med skaldyr og andre salte retter. NUTRITIONEL INFORMATION Clementine Nova er en kaloriefattig frugt. En enkelt clementine dækker cirka 80% af det daglige behov for vitamin C. Derudover er den en god kilde til kalium, magnesium, calcium og folater.
Italien, Savignano Sul Panaro
...Frisk og blomsteragtig, sød med noter af mørk chokolade. Fremragende krop og en rig aromatisk syre.
...Kaffen dyrket af Carlos på hans plantage i Honduras har en ret rig aromatisk og smagsprofil. Takket være 48 timers naturlig fermentering kan vi nyde både søde noter af mælkechokolade og karamel samt mere frugtagtige noter af appelsin og grøn æble. En eksplosiv blanding, der altid forbliver afbalanceret med en medium syre. Lokation: Corquin, Copan Gård: Carlos Estevez Mejia Højde: 1450 – 1550 msm Varietal: Red Catuai Proces: Anaerobisk fermentering 48 timer Organoleptisk profil: Appelsin, hvid chokolade, grøn æble og karamel...
Italien, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE giver smagsløgene de karakteristiske aromaer og dufte af frugten, som fremhæves endnu mere, hvis likøren nydes kold, men ikke iset. Meget værdsat som en afslutning på måltidet sammen med mørk chokolade, fremragende når den blandes til forberedelse af aperitiffer og cocktails.
Italien, Radicofani
... til en temperatur på 72 °C. Når de passende beholdere er fyldt, overføres ricottaen til en nedkølingscelle for hurtigt at reducere temperaturen til 2 °C. Fremragende som den er, eller utrolig lækker med tilsætning af chokolade, sukker eller rom. I køkkenet kan den bruges til at lave lækre desserter eller tærter, men også til lækre salte retter som ravioli og cannelloni fyldt med ricotta og spinat. Tilgængelig i en termisk forseglede beholder med en vægt på kg. 0,150 til fast vægt.
Italien, Brescia
...Den sprøde smag af grissini møder den bedste mørke chokolade. Zulù er den innovative og praktiske chokolade-snack, der kommer i 6 portionspakker med 2 grissini. Fås også i en glutenfri risgrissini-version.
Italien, Castegnato
...Castelvedere beskæftiger sig med produktion, emballering og distribution af lækre ideer til juletiden. Blandt forslagene: den store støvle fyldt med chokolade, legetøj med slik, candy cane og skumfiduser.
Italien, Messina
...Pignolata messinese er en typisk opskrift fra den sicilianske tradition, som især tilberedes i forbindelse med jul eller fastelavn. Det drejer sig om små stykker dej, der bliver friturestegt (eller i nogle tilfælde bagt) og glasureret, ved at dække dem med to forskellige glasurer, en hvid med smag af citron og en sort med mørk chokolade. Den dobbelte farvekombination er en af de uundgåelige karakteristika for at skabe denne dessert.
...Il Cocozhi DXN er formuleret med den bedste kakao med ekstrakt af Ganoderma. Det er en klar til at drikke pulverdrik, der forkæler dig med smagen af chokolade. Udover den fantastiske aroma af kakao kan man også drage fordel af Ganoderma. Det er nok at hælde indholdet i en kop kogende vand, røre rundt, og så kan man straks nyde en opkvikkende drik, der er velegnet til hele familien!
...Personligt tilpassede og individuelt indpakkede trøffelmandler. Emballage i metalæske og papkasse. Vi pakker også til flyselskaber, krydstogtskibe, hoteller og restauranter. Kasser på 750 gram til barer med personlig branding. For emballage, der adskiller sig fra de standardiserede, kontakt venligst vores salgsafdeling på tlf. +39 3477240044.
Italien, Trino
Siden 1981 har GELPAS været gelato, croissanter og snacks til barer og restauranter. Med uforlignelige produkter er vi det eneste reelle alternativ for din bar! Service, kvalitet og prisvenlighed. Denne filosofi har altid været vores faste punkt, og den leveres stadig i dag med passion og beslutsomhed. GELPAS er udelukkende specialiseret i levering til barer, restauranter, pubber og caféer. Derfor...
Italien, Nave
...Næsen er cremet med noter af sherry, mørk chokolade og et strejf af tørv. På ganen er den rig og sirupsagtig med noter af karamel, malt, cedertræ og en røget eftersmag. Afslutningen er robust og kompleks med krydrede noter og sherry. Kode:00125 Kategori:Whisky Alkoholprocent:43% Vol. Nation:Skotland...
Italien, Mazara Del Vallo
...Den syv-lags kage er en udsøgt dessert, men med en exceptionel smag, en kage der skal prøves og nydes: et chokoladefestfyrværkeri, ideel for ægte madelskere. Den består af flere lag med bavarois af chokolade, hasselnød, en kakaobund, et sprødt lag og en spejlglasur på toppen.
Italien, Lauro
...Vore afskallede og ristede hasselnødder bliver omhyggeligt udvalgt for at sikre den højeste fødevarekvalitet. Vi har i den forbindelse BRCGS-certificeringen, som er uundgåelig for at kunne eksportere produkterne og for at fremme fødevaresikkerheden i forsyningskæden. Den lækre chokoladeovertrækblanding gør vores chokoladeovertrukne hasselnødder meget velsmagende. Du kan bruge dette produkt til at forberede en moderne konfektbar, da det er et godt alternativ til traditionelle konfetti, eller du kan spise dem som en snack alene eller sammen med en yoghurt.
Italien, Roma
...Hvid, mælk, mørk, aromatiseret og uaromatiseret. Med tilpasset etiket.
Italien, Torino
Italien, San Pietro Clarenza
...perfekte til at servere ved borde i restauranter, barer, te-sale osv.) eller i elegante pakker til udstilling på hylder eller i hjørner. Ingredienser: Sicilianske mandler, sukker, Honning fra Etna (appelsinblomst) æggehvide (naturlig, ikke frysetørret) Pistacienødder, chokolade / Vanilje...
Italien, Padova
...En blanding af Canephora og Arabica kaffe, med den frugtagtige aroma fra de fineste vaskede Arabica-bønner fra Syd- og Mellemamerika, samt et strejf af vaskede Canephora fra Indien for at berige smagen af chokolade. Kvalitet: Den intense smag og densiteten opnås med den bedste napolitanske stil. Surhed: Fraværende Bitterhed: Næsten fraværende, med lette noter af kakao Sødme:...
Italien, Marciano Della Chiana
... saftige og fyldige smag er den perfekt alene eller med chokolade. Den er også fremragende sammen med lagrede oste. Format: 0,5 lt. Vintype: Passito. Årgang: 2019. Land: Italien. Region: Toscana. Druetype: 100% Aleatico. Modning: 6 måneder i små træfade - 6 måneder på flaske. Farve: Intens rubinrød. Aroma: Jordbær, Tørret blomme, Vild rose. Temperatur: 12° C. Ideel med: Chokolade, lagrede oste.
Italien, Prato
...Vores sirupper er den ideelle ledsager til alle kaffe- og mælkebaserede drikke: espresso, cappuccino, chokolade, macchiato, mocaccino, caffe latte, latte, amerikansk kaffe osv. Vores "Coffee syrup" (Kaffesirupper) er resultatet af mange års forskning og udvikling. Med den største omhu og passion, som altid kendetegner os, har vi udvalgt de bedste råvarer for at give vores forbrugere et perfekt...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play