Italien, Montanaso Lombardo
... modtagelse til færdig produkt, med særlig opmærksomhed på UHT STERIPLAK-linjerne, yoghurtproduktionslinjer og osteproduktionslinjer til bløde, hårde, strækningsoste og ricotta. - Forberedelses-, blandings- og varmebehandlingslinjer til drikkevarer som frugtsafter, vin, honning, isotoniske drikke. - Sojamælkebehandlingscyklussen. SORDI, en virksomhed i stand til at levere know-how og avanceret teknologi inden for fødevaresektoren, er også en ingeniørvirksomhed, der designer og realiserer delvise eller komplette nøglefærdige anlæg overalt i verden.
Cypern, Larnaca
Achnagal Creamery blev grundlagt i 1977 på Cypern af vores far. Som en gårdostproducent fremstillede han traditionel Halloumi-ost, ricotta og Kefalotyri-ost ved hjælp af en lille specialdesignet fabrik i baghaven til det hus, han voksede op i. Siden da er vi kommet langt, og vi har godt etableret vores plads på det cypriotiske marked og i udlandet med vores eksport af Halloumi-ost. I 2003 opnåede...
Frankrig, BEDARRIDES
...Vores regionale aktivitet er helt håndværksmæssig, hvilket gør det muligt for os at opnå en overlegen kvalitet af vores produkter: gnocchi, blæksprutteblæk-specialitet, tagliatelle, tagliatelle med basilikum, spinatgirelle, ricotta, kød-cannelloni, tilberedt tomatsauce, tomatsauce med basilikum, tomatsauce med oliven.
Italien, Sambuca Di Sicilia
... SICILIANSKE GRANITE. GRANITE KAN OGSÅ KØBES I ENKELTPORCIONER PÅ 100g (granita af sorte morbær, granita af mandel, granita af citron, granita af kaktusfigner, granita af figner, granita af chokolade, granita af hasselnød... osv...) HÅNDVÆRKS TRØFLER: TRØFLER MED PISTACIE (ÆGTE PISTACIE FRA RAFFADALI) TRØFLER FRA PANTELLERIA (MED HJERTE AF PANTELLERIA DESSERTVIN) SORT TRØFLER HVID TRØFLER CHEF CAKE (DEN MEST SOLGTE) DEN BEDSTE CHEESE CAKE MED BÆR PÅ MARKEDET!!!!! C) BAR FROSNE KAGER 1) TRE TYPER AF TARTER (IKKE INDUSTRIELLE TØRRE TARTER) 2) RICOTTA SMULDERKAGE 3) ANDRE 21 KAGER CHEF...
Italien, Viareggio
... prøve raviolo med frisk ricotta, fiskeraviolo, græskar-raviolo, samt kartoffelvarianter og de vegetariske varianter. Vi har CEE-stempel til salg og lægger stor vægt på overholdelse af H.A.C.C.P for at sikre en ansvarlig produktion. Kom og besøg os også for detailhandel, hvor du vil finde fremragende saucer, lasagne, fyldte muslinger og meget mere.....
Italien, Mugnano Di Napoli
... lavet med ægte, høj kvalitet ingredienser, og de findes i forskellige former, størrelser og vægtklasser, fra rullede til ampulformede, åbne eller lukkede. Fyldene til søde og salte retter genopliver smagene og duftene fra Napoli, såsom ricotta, chokolade, kager, marmelader og surkirsebær til de søde retter, samt de stærke og markante smage af de salte retter som pølser, blandede kødprodukter, kogt skinke, ricotta og spinat, tun, gateau og meget mere. Halvfabrikataene pakkes i henhold til skiverne og vægtklasserne, der varierer mellem store, mellemstore, mini og endda mikro.
I årevis (vi er allerede i fjerde generation) har Ferruccia, en by beliggende mellem Agliana og Quarrata i den fantastiske provins Pistoia, haft den bedste mælk, der bliver bearbejdet i hånden og omdannet til en unik ost og en lækker, blød og cremet ricotta. Hemmeligheden bag Mejeriet PRO - LAT er at arbejde med traditionelle metoder, som altid har været en del af landmandsverdenen, hvilket gør...
Mejeri specialiseret i produktion af ricotta og fåreost...
Italien, Paganico
AZ.AGRICOLA med egen produktion af fåremælk og forarbejdning til Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo og forskellige aromatiserede Pecorinos. Direkte salg. Leverancer og forsendelser i Italien og i udlandet. Smagsprøver efter anmodning.
... kvalitet, hvilket er grunden til, at vi kun vælger semolina af hård hvede og pølser, ricotta, kød, grøntsager og andre råvarer direkte fra producenterne til vores friske pasta. Det, vi ønsker at tilbyde vores kunder, er excellence i vores produkter. Punkt... og Pasta!
Italien, Palermo
Real Food Sicily er en virksomhed dedikeret til produktion og salg af typiske sicilianske produkter. Vi tilbyder kun udvalgte produkter fra de bedste virksomheder, vi producerer ricotta, skorper til cannoli, kikærtemel og rimacino mel fra kværn, typiske konserver, pasta trukket i bronze. RealFoodSicily er en virksomhed med stor erfaring. Vi beskæftiger os med italienske fødevarer, specifikt dem...
Italien, Castelvolturno
LANDBRUGSSELSKAB TIL PRODUKTION OG SALG AF BUFALAMOZZARELLA CAMPANA FIORDILATTE RICOTTA MADVARER CASTELVOLTURNO PINETA MARE BUFALITOS TV-REKLAME PARADISE VIA DEGLI OLEANDRI PINETA MARE ENGROS- OG DETAILSALG AF BUFALAMOZZARELLA KONTROLLERET OG UDVALGT PRODUKT ÆGTE BUFALAMOZZARELLA CAMPANA...
Italien, Montella
Restaurant Pepenero i Montella i provinsen Avellino vækker nostalgi for de gode ting fra fortiden og traditionerne, og genfortolker dem uden at forvandle dem med ekstraordinære resultater. Også fisken spiller en hovedrolle i en særlig vellykket kombination af hav og bjerg. Specialiteterne spænder fra scialatielli med porcini-svampe og trøffel til ravioli med ricotta. Fra entrecôte med rucola...
Italien, Scafati
... behandlingsmetoder. Følgende produktudvalg, der er tilgængeligt både for HoReCa og Delikatessen operatører, vil blive løbende opdateret med tilføjelsen af nye specialiteter, så vi kan tilbyde vores kunder et omfattende valg til at imødekomme deres specifikke markedsbehov: - Håndlavet Tør Pasta - Grillede og Syltede Grøntsager (også fra økologisk landbrug) - Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen - Mozzarella og Ricotta Ost (fra bøffel- eller komælk) - Koldskære (skinke, salami, speck, bacon, også aromatiseret) - Oliven og Olivenolie - Kapers - Fine Småkager (også af økologisk produktion)...
...Masseria Fontana Ramata er en landbrugs- og zootechnikvirksomhed (bøffelfarm) beliggende i Syditalien med næsten 100 års historie. Virksomheden producerer "mozzarella", "ricotta", "stracchino" og "scamorza" udelukkende af bøffelmælk fra egen farm. Produkterne fra Masseria Fontana Ramata er oste af meget høj kvalitet. Hele produktionsprocessen er kontrolleret; fra urtedyrkning, opdræt af bøfler, til produktionen af bøffelmælk for at opnå den friske og lækre mozzarella.
Andre produkter
Bøffelmozzarella
Bøffelmozzarella
Italien, Ancona
...RIS, KAFFE, SKIVESKÅRET OST, REVET OST, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KAGER, NOGET, BRIOCHE, CROISSANT, SLIK, KRYDDERIER, URTER, KØD, TØRRET FRUGT, VARIERET PÅLÆG, PÅSKEÆG, JULEKURV, KEMISKE PRODUKTER, DYREFODER, ANTI-GRITTEGAMIK, BYGGEPRODUKTER, VASKEMIDLER, OSV.
Spanien, Granada
...respekterer traditionen og passer omhyggeligt på alle faser af vores oste livscyklus, fra fremstillingen til de når vores kunders borde. Oste af får, ged og ko, friske oste, bløde oste, modne oste, ricotta. Vi har osten, der passer til dit bord, til din forretning.
Vi producerer Fior di Latte, mozzarella lavet af bøffelmælk, fåre-, gedde- og komælk oste, fåre- og gedde-ricotta, bøffelricotta samt yoghurt lavet af komælk, bøffelmælk og gedde-mælk.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., mælken fra Rom: virksomhed specialiseret i produktion og forarbejdning af frisk mælk i Rom, frisk mælk med høj fordøjelighed, UHT-mælk, yoghurt, fløde, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, mælk og kakao budding, mælk af høj kvalitet.
Produktion og salg af mozzarella til pizzeriaer, bocconcini, røget ost og scamorza, ricotta, smør og preziosella.
Italien, Valeggio Sul Mincio
Pastificio al Ponte producerer de traditionelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den friske pasta fra Pastificio al Ponte bruges til at producere en række produkter, der henviser til den kulinariske tradition i Verona og Mantova: Klassiske kød-tortellini, Tortellini med lokal græskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Producerer mozzarella, ricotta, provolone...
...Da Ferdinando Bagarani startede mejeriet Mamma Maremma, var det lidt mere end et værksted, hvor der primært blev produceret ricotta og et par varianter af caciotte. I løbet af et halvt århundrede er udvalget blevet beriget med smage og konsistenser, der er forankret i traditionen og områdets typicitet. Den Maremma, der er fejret i malerierne af Macchiaioli, og som Giosué Carducci kaldte "det søde land".
Italien, San Valentino Torio
...). En stolthed i produktlinjen er de frosne kager: ricotta og pære, caprese, pastiera di grano, babà, cappuccino, sacher, nutellosa, profitteroles, cubana, brasiliana og mange andre lækkerier, der bare venter på at blive smagt.... Prøv det for at tro det!
Italien, Bagnarola di Budrio
...Vi arbejder med vores egne mærker, og i nogle tilfælde garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis arbejder vi med private label på anmodning, med konkurrencedygtige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med råskinke, med kød, Tortelloni med kød, ricotta og spinat, med oste - Ravioli, svampe, oste, ricotta og spinat. Vi har også "SPECIALITETER"; Saccottini med trøffel, speck og rucola, tomat mozzarella basilikum. Derudover producerer vi Halal pasta og Kosher certificeret.
... pizza, fåremælk ricotta, der er ideel til at dekorere cannoli, samt blandede bløde oste af fåre- og komælk, ud over de traditionelle pecorino-oste. For kontakt: mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...
Produktion og direkte salg samt engros af mozzarella, ricotta og oste...
Italien, Napoli
... har base i NAPOLI, henvender sig til sine kunder med et enkelt mål: at levere produkter af højeste kvalitet. Faktisk er de produkter, vi distribuerer, alle certificeret af EU med mærkerne DOP, DOC, IGP og 100% made in Italy, og de har alle de øvrige certificeringer, der kræves af EU-reglerne. Vores virksomhed tilbyder sine kunder typiske produkter fra Campania, såsom den mytiske Mozzarella di Bufala, Bufala-ricotta, vine fra vores tradition som Falanghina.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play