Frankrig, La Seauve Sur Semene
...Uden aromaer eller farvestoffer, vil deres naturlige fyld baseret på hindbærpuré minde dig om den gode smag fra din barndom, samtidig med at de bevarer en sprød småkage! Ingredienser: Ris mel, glukosesirup, hindbærpuré 17 %, majsmel, rørsukker, fuldkornsris mel, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: Pektin Spor: Soja, Mælk, Nødder, Jordnødder...
Frankrig, Furiani
...INGREDIENSER Mælkchokolade 33,6% (sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt), canistrelli (hvedemel, hvidvin, brændevin, solsikkeolie, salt), feuilletine (hvedemel, sukker, anhydratmælkefedt, mælkeprotein, salt, bygmaltsmel, hævemiddel: E500II), tørrede frugter (mandler, hasselnødder), glukosesirup, citrusfrugter, sorbitol, passionsfrugt, te (rooibos, nepeta, fennikel, mynte), rom, marcipan, UHT-fløde, gluten, naturlige farvestoffer. Reference: EC240LAIT...
Frankrig, Brive La Gaillarde
...100% lækre og 100% miljøvenlige slikpinde! 20 karamel slikpinde: frisk mælk (53%), sukker, glukosesirup, salt 20 multifrugt slikpinde: citron, hindbær, grenadine, grapefrugt og fersken. Traditionel opskrift siden 1924, sikrede øjeblikke af fornøjelse! Fremstillet i Corrèze...
Frankrig, Le Thor
...Honningbolcher, 100g pose. Ingredienser: Sukker, Glukosesirup, honning (15%).
Frankrig, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vaniljeis med karamel sauce (11%) og karamelliserede pekannødder (7%). Vaniljeis, karamel sauce og karamelliserede pekannødder Ingredienser Ingredienser: YOGHURT (26%), SKUMMET mælk koncentreret, sukker, FLØDE, jordbær (11%), dehydreret glukosesirup, æggeblomme, koncentreret citronsaft, geleringsmiddel: pektiner, naturlig aroma. Allergener: se ingredienser i store bogstaver...
Belgien, Ghislengien
...Ingredienser : - Mælkchokolade ( sukker, kakaosmør, helmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljeekstrakt) - Hydrogenerede vegetabilske olier - Nougat (sukker, glukosesirup, mandler, honning, kakaosmør, kartoffelstivelse, æggehvide, naturlig vaniljeekstrakt) - Hasselnødder - Kan indeholde spor af mælk, gluten, æg, soja og nødder.
...Sahne-Karamel Konfekt med Kakao (15%) og Mynteolie Fin Bitter Kakao Fudge med en myntesmag. Meget britisk, meget lækker. Ingredienser: Sukker, Glukosesirup, FLØDE, Kakaopulver, Kakaomasse, Aromaer. Næringsværdier pr. 100g Energi 1525kJ/ 360kcal Fedt 11g heraf mættede fedtsyrer 6g Kulhydrater 64g heraf sukker 57g Protein 2g Salt <0,1g...
...Med honning, frugtsaft og mange vitaminer. Smager simpelthen himmelsk. I 100g pose Ingrediensliste: I faldende rækkefølge: Glukosesirup, sukker, 5 % honninggelatine, syre: Citronsyre, vitamin C, niacin, vitamin E, pantothensyre, Vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folsyre, biotin, vitamin B12, aromaer, paprikaemulsion og gurkemejeekstrakt som farvestof, adskillelsesmiddel/belagtningsmiddel...
...Kalkun - Kyllingekød Ingredienser: Kalkun - Kyllingekød, Drikkevand, yoghurt, krydderier, bordsalt, stabilisatorer E450, E451, E262, modificeret stivelse E1422, tørret glukosesirup, smagsforstærker E 621.
... Præcis sammensætning Sammensætning: Glukosesirup Natriumcaseinat Sojaprotein Vegetabilsk olie Stabilisatorer Emulgator Fritflydende middel Kemisk: Fedt >= 58% Kulhydrat >= 25% Protein (N X 6.38) >= 0.1% Fugtighed <= 5.0% Mikrobiologisk: Total pladeantal <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negativ Fysisk farve: Flødefarvet/lys gul Smag & lugt: Typiske brændte partikler (ADPI): skive A Emballage: 25 kg pr. papirsekk med PE-pose indvendig Opbevaring: Opbevares i et tørt og beskyttet lager med god ventilation. Palletens højde må ikke overstige 10 kasser.
Tyrkiet, Istanbul
... eller pandekager - Lækkert i bagværksopskrifter - Kommer i en praktisk 1,6 kg krukke Ingredienser: Sukker, hvedemel, vegetabilske olier, glukosesirup, kondenseret skummetmælk, kandiseret sukker, kakaosmør, lavfedt kakaopulver, emulgator, salt, aromaer. Næringsoplysninger (pr. 100g): Energi: 2269 kJ / 542 kcal, Fedt: 34,1 g, Kulhydrat: 56,7 g, Protein: 7,1 g, Salt: 0,23 g. Allergener: Indeholder: Hvede, Mælk, Soja. Kan indeholde: Nødder, Æg. Opbevaring: Opbevares på et køligt, tørt sted. Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet.
...Artikelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Warengruppe: 05 - TK-Kød / 200 - TK-Svin Ingredienser: Svinekød og oksekød (80%), bacon, vand, jodiseret salt, krydderier (med sennep), smagsstof, druesukker, mælkesukker, glukosesirup, krydderiekstrakter, aromaer (med hvede, soja), gær ekstrakt, stegesky, antioxidanter E300 og E301, stabilisator E331/450 Allergener...
Tyrkiet, Istanbul
%100 rørsukker og helt naturligt, rent smør gør, at du trygt kan nyde vores produkter. Der er absolut ingen blandede fedtstoffer eller glukosesirup i vores produkter. De anvendte ingredienser kommer helt naturligt fra deres eget område. Den anvendte dejtykkelse er 0,1 mm. I vores sirupper anvender vi helt naturligt rørsukker. Vi bruger rent smør i vores produktion. Vores Adana-burek og baklava-produkter er fremstillet med helt naturligt rørsukker og smør af kvalificerede håndværkere, der er autoriseret i vores eget hus.
Belgien, Ghislenghien
ALIMAD FOOD er en producent af flydende og semi-flydende aromaer og farvestoffer til fødevarer. Vores produkter til orientalsk bagværk er uden tvivl de bedste på markedet, både hvad angår kvalitet, aroma og smag, samt pris: appelsinblomstvand, rosenvand, honningsmagende glukosesirup, citronspecialitet. Vores mærker: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Vores produkter henvender sig til...
Belgien, Herve
Meurens Natural er specialiseret i naturlige processer til omdannelse af korn og tørrede frugter til ingredienser. De tilbyder et bredt udvalg af naturlige ingredienser såsom koncentrater til plantebaserede drikke og desserter, ekstrakter af korn og tørrede frugter, økologiske ingredienser og skræddersyede ingredienser som kornsirup, koncentrerede frugtsafter, glukosesirup.
... sund mad mere tilgængelig. Anatolske delikatesser, tørret frugt, tørrede grøntsager, tørrede figner, oliven, tarhana-suppe, soltørret tomatpasta, slik, håndlavet spaghetti (nudler), tyrkisk delight og en række andre varer er alle tilgængelige. Vi specialiserer os i køkkener fra Mellemøsten og Det Ægæiske Hav. I vores produkter er der ikke glukosesirup. Vi tilbyder produkter, der er soltørrede eller som er specielt ovntørrede.
Frankrig, Lille
... forvandler også majs, hvede, kartofler og maniok for at producere et bredt udvalg af produkter med høj værdi (native og modificerede stivelser, glukosesirup, dextrose, maltodextriner, polyoler og alkoholer) til fødevareindustrien, medicinalindustrien, plantekemi, dyrefoder, papir og karton. TEREOS producerer også traditionelle alkoholer fra landbrugsråvarer (sukkerroer, korn) gennem gæring, destillation og raffinering. Disse neutrale alkoholer har ingen særpræg, er klare og lugtfri og er beregnet til spiritus-, parfume- og medicinalsektoren.
COPAM producerer og kommercielt sælger stivelsesprodukter. Råmaterialet er majs. Hovedprodukter fremstillet: majsstivelse, glukosesirup, glukose-fruktosesirup og dextrose. Biproducter opnået: majsglutenfoder, majsglutenmel og majsgerm. Al produktion sælges til andre industrier: læskedrikke, antibiotika, øl, papir, konfekture, bølgepap, olier, dyrefoder.
Tyrkiet, Ankara
... stedet for hvidt sukker. DADLEPURÉ (Dadefyld): Det indeholder ikke nogen tilsætningsstoffer. Det kan bruges i et bredt udvalg af kagefyld, småkager, kiks, croissanter og andre bagværk. Det kan også bruges i produktionen af proteinbarer og er helt naturligt. DADLEMELASSE: Det indeholder ikke nogen tilsætningsstoffer. Det kan bruges som sødemiddel og smagsforstærker i kageindustrien. I stedet for sukker eller glukosesirup er dademelasse et sundere alternativ i fødevareindustrien. Det kan bruges som sauce/topping i kager og vafler. Dademelasse er også en dejlig morgenmadsbehandling.
Belgien, Beernem
...Belgosuc producerer halvfabrikata baseret på naturligt udvalgte sukkerarter, som sælges både i bulk, containere og små pakker. Med et eget sortiment og skræddersyede produkter henvender Belgosuc sig til den håndværksmæssige og industrielle fødevareindustri i hele Europa: fondant, flydende sukker, invertsukker, kandis, farvekarmel, humle- og bi-foder, karamel, fruktose, glukosesirup, polyoler / glycerin, praline, tørre specialiteter, bi-sirup og -sukker samt blandingssirup.
Frankrig, Vernosc-Les-Annonay
... fra Ardèche for en traditionel og generøs madlavning. - 100% naturlige ingredienser, uden aroma, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer - En crème de Marrons 100% "CLEAN LABEL" uden tilstedeværelse af glukosesirup - En pâte de Marrons med en udtalt kastanjesmag, lidt sød og uden vanilje - En purée de Marrons tilgængelig i Doypack-pose for nem og hurtig brug - Naturlige Marrons au sirop til...
Storbritannien, Chesterfield
...Glukosesirup, Gummi arabicum, Konjacpulver, Easy Whip (kommer med gratis opskriftsbog), Molekylær indsamling ske, forme, Nitrous Oxide flødeskydere, Naturlige CO2 ladere, Hickory væske røg, Smagsolier, Smagsdråber, Fruktose, Gellan Gum F, Gellan Gum LT100, Guar Gum, Pektin, Ultratex...
Tyrkiet, Izmir
... faciliteter inden for lokmacılık, går heller ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne. Vores lokma, som vi forbereder med en speciel formel uden naturligt mel, ren solsikkeolie og glukosesirup, og som vi hælder med en maskine uden berøring, kan præsenteres med ro i sindet i forbindelse med dine velgørenhedsarrangementer, både for sin smag og hygiejne. Vi har ydet service til virksomheder som Orkide...
Tyrkiet, Çanakkale
... eventuelt spiselig glukosesirup, som derefter fortykkes og bleges med saponariae ekstrakt (Radix saponariae Albae sive L.), og derefter blandes med tahin og æltes i henhold til proceduren, og om nødvendigt tilsættes smagsstoffer. Tahin halva kan spises direkte uden nogen behandling. Tahin halva er egnet for alle forbrugere, så længe der ikke tilsættes nogen tilsætningsstoffer i den normale...
Vi producerer industrielle småkager. Der er ingen transfedtsyrer i vores produkter, og de er lavet af naturligt sukker. (Sukker sirup, glukosesirup er strengt forbudt.) Vi har over 40 varianter af både søde og salte produkter. Vores produkter er lavet med mælk. Kvaliteten af mælken er det vigtigste. Vi bruger kun Teksüt mælk i vores produkter.
Spanien, Murchante
Vi er producenter af flydende sukker og glukosesirup. Vores produkter henvender sig primært til konservesindustrien, spiritusindustrien og generelt til fødevareverdenen. Vi sælger også faste sukkerprodukter i stor skala.
Krystalsukker, flormelis, flormelismikser, fondant, glukosesirup, perlesukker, rørsukker, forskellige Icumsa, stivelse.
Kroatien, Zagreb
... SSOP'er. Vi kan tilbyde dig dåsefrugter og -grøntsager under vores mærke, råmaterialer til fødevareindustrien såsom majsstivelse, majsgluten, glukosesirup, højfruktosesirup 42, højmaltsirup, majskeim, samt perlit som filter i olie, øl ... perlit som fodertilsætningsstof, agroperlit til landbrug, havebrug, hydroponik. Vi søger også forretningspartnere, der ikke er til stede i vores region og har et interessant program. Vi har gode relationer inden for detailhandel, industri, og vi deltager i forskellige udbud.
Holland, Amsterdam
... indeholder glutenfri og økologisk sojasauce. Her bruger vi kun naturlige ingredienser, så du kan være tryg ved, at glukosesirup og kunstige smagsstoffer aldrig vil blive brugt i vores retter. Byg din vej til lækker, sund og frisk mad! Bestil poke hos Amsterdam Poke Bowl Bosboom Toussainstraat.
Polen, Opole Lubelskie
...De krówki, vi producerer, laves stadig efter den gamle opskrift baseret på mælk af højeste kvalitet, fløde, sukker og glukosesirup. At opnå den delikate smag samt den karakteristiske "tåre" indeni karamellen kræver, udover naturlige råvarer, mange arbejdskrævende processer ved tilberedningen af den mælkeagtige masse, manuel skæring og indpakning samt overholdelse af strenge teknologiske og...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play