Slovakiet, Dolný Ohaj
Slovškrob er en førende aktør inden for global handel med fødevarer, der udnytter næsten 24 års erfaring til at levere produkter af høj kvalitet, der er certificerede, til konkurrencedygtige priser. Virksomheden opererer med en hybridmodel, der kombinerer traditionelle metoder med en stærk online tilstedeværelse via sin handelssoftware, "Rootie". Denne avancerede platform forbinder effektivt køber...
Østrig, Gmünd
AGRANA producerer stivelsesprodukter på højeste niveau – med moderne og miljøvenlige metoder. Råvarerne: majs, kartofler og hvede. Resultatet: Højkvalitets stivelsesprodukter til en række anvendelser i de mest forskellige industrisektorer. De komplekse egenskaber ved stivelse anvendes i fødevareindustrien, kosmetikindustrien samt i adskillige tekniske industrisektorer som f.eks.: byggekemikalier, ...
Italien, Giuliano
...Pan di spagna, blandede pasteuriserede æg, sukker, mel "00", amerikansk mel, vand, aromaer. FARFILLING: Frisk fløde, glukosesirup, sukker, pasteuriseret æggeblomme, dextrose, alkohol, risstivelse, stabilisator, citrusaroma. GLASUR: Frisk fløde, hvid chokolade 60%, pasteuriseret æggeblomme, sukker. SIRUP: Vand, sukker, citrusaroma.
Frankrig, Martigues
...Naturlig sirup udvundet af dadler, et naturligt alternativ til glukosesirup.
Spanien, Tarragona
... sugerøret i et glas (ca. 200 ml) mælk ved stuetemperatur og nyd smagene. Advarsler: Børn under 3 år må kun bruge det under opsyn af forældre! Skær ikke sugerøret. Ingredienser: Sukker, Fruktose, Entfettet kakao pulver, Glukosesirup, Vitaminer og Mineraler [zinkgluconat, vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), vitamin D (kolekalciferol)]. Naturlige aromaer, Farvestof [Carotener (β-karoten)]. Opbevaring: Hold væk fra fugt og lys!
Frankrig, Warmeriville
... hydrogénée, acidifiant (acide citrique), fécule, arômes, maltodextrine, agents épaississants (gomme gellane, gomme de cellulose, gomme arabique), émulsifiant (sucroesters d’acides gras), agents d’enrobage (cire de carnauba, cire d’abeille), colorants (caroténoïdes, rouge de betterave),":"sukker, glukosesirup, frugtsaft (jordbær, appelsin, citron) (2%), fuldt hydrogeneret kokosolie, syre (citronsyre...
Tyskland, Buxtehude
...Glukosesirup er en vigtig råvare for slik- og marmeladeindustrien samt for finbageri og konfekture. 45° glukosesirup kan formes til en kugle med bare hænder, da den er fastere på grund af det højere tørstofindhold. Den kan derfor f.eks. bruges til kageglasurer, praliner, modelleringschokolade, bolsjer og is.
Tyskland, Gnarrenburg
... omhyggeligt, hvorefter de dehydreres i en centrifuge. Til sidst underkastes den opnåede ingefærekstrakt sammen med lidt glukosesirup en moderne og skånsom spraytørringsmetode, og omdannes dermed til tør form. Der anvendes ikke yderligere hjælpestoffer eller aromaer. Der dannes et homogent, frit flydende instantpulver i lys beige farve, som imponerer med sin fremragende ingefæraroma. Disse fremragende ingefæregenskaber med en opløselighed på...
Spanien, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: Svinekæbe, kød og svinehud, æggehvide, kartoffelstivelse, salt, glukosesirup, mælkepotein, krydderier, stabilisator (di- og polyfosfater), smagsforstærker (E621) og antioxidant (natriumascorbat). Naturligt tarmsystem fra kvæg. Kan indeholde spor af soja.
Frankrig, Montelimar
...Nougat med karamel salt fra Guérande, pakket i en 200g pose med kartonbund, der indeholder nougatpapilloter. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamel med saltet smør (8,7 %), flormelis, kartoffelstivelse, usyret brød (vand, olivenolie, mel), æggehvide, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåde: Honning og glukosesirup koges i gryden, æggehvide tilsættes kogt sukker, vanilje, mandler og karamel. Allergener: Mandler, æg, mulige spor af nødder.
Østrig, Wien
Mad, Foder, Pharma. Vores kernekompetence, baseret på årtiers erfaring med handel med råvarer. 40 års erfaring inden for Food, Feed og Pharma taler for sig selv. Vores fokus ligger på kvalitetsprodukter, kombineret med den tekniske support, som vores salgsteam tilbyder. En bred produktportefølje fra anerkendte, primært europæiske producenter gør os til en interessant leverandør for vores kunder ...
...glasurmiddel: E904 (belægning), E414 (gummiarabikum), glukosesirup, sukker. Kan indeholde spor af gluten, jordnødder og andre nødder. Oprindelse Indien er den største producent af cashewnødder. Andre oprindelseslande inkluderer Brasilien, Mozambique, Kenya, Tanzania, Vietnam og Sri Lanka.
Frankrig, Bernin
...TARA KALYS GUMMIER er ingredienser, der indeholder op til 95% af en plantefiber: Galactomannan fra Tara. TARA KALYS GUMMIER er tilsætningsstoffer med interessante funktionelle egenskaber og et organoleptisk profil, der stammer fra frøene af en bælgplante. De muliggør formulering med færre fordøjelige sukkerarter (de erstatter især stivelse og glukosesirup).
Frankrig, Saint Martin Belle Roche
...300 g af lækkerhed. Og hvad er der indeni? Fuldmælk (oprindelse Frankrig) 53%, sukker, speculoos pasta 12% [(speculoos 57% (hvedemel, kandiseret sukker, margarine, rørsukker, sojamel, invert sukker, bagepulver (natriumcarbonat), kanel, muskatnød), vegetabilske olier (palme, raps, kokos), sukker, emulgator (rapsolielecithin)], skummetmælkspulver 7%, glukosesirup. Kan indeholde: hasselnødder...
Frankrig, Privas
...samlet sukkerindhold 60g pr. 100g Siden 1885, hemmelighederne til en evig ungdom! Crème de Marrons de l’Ardèche er en opskrift skabt af Clément Faugier i 1885 i Privas. Denne opskrift har været uændret siden dens oprindelse og bruger kun naturlige ingredienser. Ingredienser: kastanjer, sukker, stykker af glaserede kastanjer, vand, glukosesirup, naturlig vaniljearoma Forberedt med 45g frugt pr. 100g, samlet sukkerindhold 60g pr. 100g Kode: 502 Nettovægt (g): 1000 Bruttovægt (g): 1250 Pris ekskl. moms: 7.56 Pris inkl. moms: 7.98...
Tyskland, Bad Bentheim
...-værdien er, desto kortere er glukosekæderne, og dermed er maltodextrin sødere. Maltodextriner med en DE-værdi op til og med 10 betragtes som ikke-søde. Over DE-værdien 20 er det så sødt, at det ikke længere kan kaldes maltodextrin. Så kaldes det glukosesirup. Maltodextrin DE-10 af Tapioca-stivelse Dette maltodextrin er lavet af Tapioca-stivelse. Stivelsen hydrolyseres med naturlige enzymer (GMO-fri) og tørres derefter ved en sprayproces. Pulveret er hvidt, har en neutral smag og kan i fortyndet form forbedre viskositeten af produkter.
Tyskland, Bergheim
...Til fremstilling af is og andre retter. Tørret glukosesirup påvirker tørstofindholdet og sødmen i isen. I en 25 kg pose.
...Sammen med vores partner leverer vi tilsætningsstoffer til fødevare-, kosmetik-, farmaceutisk- og foderindustrien. Dextrose, fondant, fruktose, glukosesirup, hagl sukker, invert sukker sirup, maltodextriner, flormelis, raffineret sukker fint, tørglukose, hvidt sukker fint, sukker-/glukoseblandinger...
Portugal, Ponte De Lima
...Chupas CBD > THC-FRI - Ingen Narkotiske Effekter > Fremstillet i EU > Indhold: 18g pr. Lolly > Ingredienser: Sukker, glukosesirup, syretilsætningsstoffer: citronsyre, cannabisekstrakt, smagsstoffer, farvestoffer: E101, E120, E132.
Italien, Acerra
...Kapsel Caffè Cortese kompatible med Dolce Gusto - Løs Drik - Biscottoro BESKRIVELSE Den lækre kaffe med smag af småkage. En perfekt blanding til de mest søde ganer. Uden gluten | Uden hydrogenerede fedtstoffer | Ingen GMO Nettovægt pr. kapsel: 12 g INGREDIENSER: Sukker, glukosesirup i pulverform, raffinerede vegetabilske kokosfedtstoffer, skummetmælkspulver, mælkeproteiner, magert kakaopulver...
Polen, Wrocław
...Ingredienser: Sukker, glukosesirup, vand, chokolade 18% - kakaomasse min. 43% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fedt - palme, shea, sal, mango - i variable proportioner, emulgatorer: lecithiner (soja) og E476, aroma), syre regulator: citronsyre, geléringsmiddel: agar, naturlig aroma: kirsebær, farvestof: karmoisin. Sæt: byer...
...Ingredienser: Slåenfrugt, vand, citronsaft Diabetiker - Antioxidant - Vegansk Uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden farvestoffer, uden glukosesirup...
...Candito complementare til biavl baseret på sukker fra sukkerroer. CARATTERISTICHE: Råvarer af højeste kvalitet. Produceret kun med sukker fra sukkerroer og glukosesirup. Det anvendte vand er underlagt en specifik filtreringsbehandling, der kan fjerne eventuel tilstedeværelse af tungmetaller og skadelige partikler for biernes sundhed. Total fravær af stivelse i opskriften. Den lave kogetemperatur...
Frankrig, Feurs
... tilfører både smag og farve. Hvis smagen til det færdige fødevareprodukt er dokumenteret, vil burnt sugar blive mærket som: "karamel (glukosesirup, vand, sukker) eller (sukker, vand)". Hvis det kun tilfører farve, vil mærkningen være: "farvestof: E150a".
Tunesien, Tunis
...En østlig delikatesse baseret på sesamfrø, med mange fordele og en udsøgt smag af chokolade. Ingredienser: Sesampasta, sukker, glukosesirup, kakaopulver Mindestholdbarhed: 3 år fra fremstillingsdatoen. Forventet anvendelse: direkte konsum eller som pålæg Næringsværdi: 536 Kcal/100g Enhed: 200 og 350g...
Spanien, Valencia
...Yuca stiv. Native, modificeret, forgelatiniseret, dextriner, maltodextriner og glukosesirup i pulverform...
Matchende produkter
Cassavestivelse, cassavameel
Stivelse
Andre produkter
Maniokkensstivelse
Stivelse
Holland, Boxtel
...Spiselig lim baseret på glukosesirup for maksimal klæbrighed. Limmen er pakket i en 65 grams flaske med en praktisk dryppende hætte. Ingredienser: Glukosesirup, vand, stabilisator E466, konserveringsmidler (E330, E202, E211).
Frankrig, Villarembert
...Ingredienser: sukker, glukosesirup, naturlig blåbærsmag, vinsyre, farvestof. Opbevares på et køligt og tørt sted. Slik lavet i hånden og pakket af din håndværkskonfektør.
Frankrig, Appietto
...Pralinéer med karameliserede mandler i AOP-honning fra Korsika. Lækre pralinéer med sprøde mandler dækket af AOP-honning fra Korsika, perfekte til at snacke på når som helst i løbet af dagen, når sulten melder sig. Vægt: 160 g Ingredienser: Mandler 65%, Sukker, AOP-honning fra Korsika, Glukosesirup. Kan indeholde spor af andre. Opbevaring: Opbevares tørt og væk fra varme. Næringsdeklaration pr: 100 g Energi: 2320 kJ (552 kcal) Fedt: 35 g Mættede fedtsyrer: 2,6 g Kulhydrater: 46 g heraf Sukker: 35 g Proteiner: 3,1 g Salt: 0,01 g...
Italien, Reggio Emilia
...60 DE) og glukosesirup baseret på fruktose Flydende ris sirup Citronfiber, Kartoffelfiber og Ærtefiber Bambusfiber, Hvedefiber og Glukosefiber Havrefiber, Havrefiber med beta-glukaner, Psylliumfiber 99% Inulin Frukto-oligosaccharider (FOS) Alfa-cyklodextrin...

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play