Belgien, Mont-Saint-Guibert
Egypt, Egypt And Uk
...Jalapeno Peber Jalapeños høstes først grønne, hvorefter de modnes til røde. Grønne Jalapeños: De giver et krydret spark og en forfriskende smag, ofte brugt i marinader, saucer eller serveret friske sammen med forskellige retter. Røde Jalapeños: De har en sødere smag og en mere kompleks aroma, almindeligvis brugt i syltede varer, tørret og malet til chilipulver.
Frankrig, BRIE
...Cheddar saucen er en stor klassiker. Den sædvanlige opskrift kræver cheddarost, som man bruger revet for nemheds skyld, fløde og eventuelt lidt mælk. Forberedelsen ligner den, man bruger til blå eller roquefort saucer. Man opvarmer fløden og mælken, hvorefter man tilsætter osten og rører rundt med en ske. Krydringen af cheddar saucen er også meget simpel: salt og peber, nogle vælger at give den...
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af vild fennikel beriget med smagen af sardiner, sultaniner og duften af safran i en klassisk siciliansk sauce til at forberede unikke pastaretter. INGREDIENSER: Vild fennikel frisk min. 80%, friske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, frisk løg, salt, sort peber, safran. Kan indeholde fragmenter af pinjekerner. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Tyrkiet, Manisa
...Ajvar er en lys og kraftig rød peber relish, en tusind år gammel traditionel opskrift fra Makedonien. Vi har ristet røde peberfrugter og auberginer, som vi omhyggeligt har indsamlet fra markerne, uberørt af hænder, smagt til med vores særlige krydderier og bragt til dine borde. Du kan trygt nyde vores hjemmelavede, tilsætningsfri og naturligt tilberedte ajvar til hvert måltid i løbet af dagen. Med sin unikke aroma er det en vidunderlig smag, der vil tilføje farve til dine brødtoppe og en forret til dine invitationer.
...Ingredienser: Capia-peber, Gulerod, Hvidløg, Persille, Tomat, Sorte Peberkorn, Stensalt, Olivenolie Uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden transfedt...
Tyrkiet, Istanbul
...Stærk Peberpasta 19kg Ingredienser: Stærk rød peber, salt (maksimalt 5% tilsat salt i tørstof), citronsyre, indeholder skal og frø. Nettovægt: 19,35 kg Kategorier: Pasta...
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Paprika sød malet Prymat kan bruges alsidigt i køkkenet – til kødretter, saucer, oste, pølser, salater, fiske- og risretter samt fjerkræ. Den har en markant, men samtidig behageligt sød smag. Den giver retterne en fremragende aroma samt en smuk og intens farve.
...* 10g Ekstra Jomfru Olivenolie * 10g Eddike * 10g Citronsauce * 10g Granatæblesirup * Salt * Sukker * Chili Peber * Timian * Mynte * Sort Peber...
Frankrig, La Rochelle
...En blanding af temperamenter, smagsnuancer, Fleur de Sel med Espelette-peber vil lyse op dine spyd, grillet mad, omeletter, salater og saucer.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den mexicanske karakter af denne peber afsløres fuldt ud i hot saucer og salatdressinger. Især i forhold til den plads, den indtager i de nationale mexicanske retter chipotle og guacamole. Disse tykke saucer kan være en fremragende dressing til varme retter, samt sandwich- og pizzasauce. Brug til Supper, saucer, salater, marinader, kødretter, fugle og fisk, tilbehør. Smag Skarp, medium stærk Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 12 Fedt (g / 100g)… 17 Kulhydrater (g / 100g)… 33 Energiværdi (kcal / 100g)… 330...
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Crème de Poivrons et Piments "La Chinata" 180g Purée af peberfrugter og chili (meget stærk) i tapenade-stil, Til at smøre på til aperitif eller til at tilsætte dine saucer. Især velegnet som tilbehør til hvide kødretter eller grøntsager. Ingredienser: Søde peberfrugter Stærke chili Hvidløg, ekstra jomfru olivenolie, persille.
Frankrig, Castelnaudary
...INGREDIENSER: Fløde, kalv fond, moreller 10%, majsstivelse, rød portvin (spor af sulfitter), hvidløg, armagnac, salt og peber...
Italien, Sassello
... niveau af varme, som gør det muligt for hovedingredienserne at træde frem. Lækkert aroma af ristet peber. En lækker hot sauce, der oprindeligt stammer fra Nordafrika. Produktet har en holdbarhed på 30 måneder, og flere formater er tilgængelige.
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Dosér med måde... Hvis du kan lide styrken, tilsæt det i starten af tilberedningen; hvis du derimod kun ønsker en let styrke, så tilsæt det til sidst. Kan bruges med kød, fisk, saucer, grøntsagsretter... FORDELE Stærk chili stimulerer fordøjelsen, især af fedtstoffer, og lindrer smerter. Brug det med måde for at nyde dets smagsfordele!
Polen, Andrychów
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddike * - Uraffineret salt - 2,5 % Espelette-peberpulver - Vand - *Produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne sennep med Espelette-peber er ideel til at give smag til saucer og vinaigretter. Den vil perfekt krydre kød og fisk. Pensl den på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g.
Tyskland, Lüdenscheid
...Ingredienser: Peberfrugt, Løg, Peber, SENNEPSMEL, Merian, Spidskommen, Hvidløg, Persille, Havsalt Anvendelse: Cevapcici, Spyd, Stegning, Saucer Brug nu vores "Cevapcici-krydderi" som reklameartikel eller gave. (Forespørgsler kan sendes pr. mail til: info@gojundgoj.de) Vi tilbyder gerne vores produkter som Private Label, i storpakker og til genforhandlere.
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
Tunesien, Hammam Sousse
...Naturlig Hot Cayenne Peber Sauce Barbarian Harissa, 350 gr Glasbeholder Harissa (udtales hah-ree-suh) er en krydret chilipasta, der er meget anvendt i nordafrikansk og mellemøstlig madlavning. De fleste harissa opskrifter laves med en blanding af stærke chilipiber, hvidløg, olivenolie og krydderier som spidskommen, koriander og salt. Alle vores saucer og salater er håndlavet i overensstemmelse...
Frankrig, Saint Romain La Motte
... fremhæve dine supper, saucer samt cocktails. Muskatnød har en naturlig beroligende egenskab mod luft i maven og stimulerer også din appetit. Dens mest berømte egenskab er det smil, den bringer til dit ansigt, når den nydes! Nettovægt: 50 g Oprindelse: Indonesien...
Tyskland, Hamburg
...Kategori: Pimp-krydderier En rigtig god base + vores nye Pimp-krydderier = 1001 muligheder for hurtige grill-dips og -saucer! Afhængig af ønsket intensitet, rør 1-2 teskefulde i ca. 100 ml tomatketchup, lad det trække kort og nyd. Også fantastisk til stærke dips baseret på flødeost eller creme fraîche! Ingredienser: Røget paprika (paprika, røg), delikatess-paprika, hvidløgspulver, cayennepeber, spidskommen, sort peber, allehånde, nellike Bemærk til allergikere: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesam, sennep og selleri. Indhold: 30 g i blikdåse...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Storbritannien, Offord Cluny
...Fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål Designet til at passe til hver Synergy Grill størrelse Forskellige antal gastronomer afhængigt af grillens størrelse Hængestang ideel til ophængning af tang, skrabere & spatler Gastronomer er ideelle til opbevaring af olie, salt, peber, krydderurter & saucer Dybder gastronomer kan bestilles til at holde desinfektionsmidler ** Bed om et tilbud **...
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... dem, idet vi respekterer den ægte og rene tradition for toskansk madlavning, med kød, grøntsager (selleri, skalotteløg og gulerødder), ekstra jomfruolivenolie, salt, peber og naturlige krydderier, altså uden smagsforstærkere, konserveringsmidler eller farvestoffer. Vores saucer vil bestemt ikke have en lav pris, da virksomheden ikke betjener detailhandlen, men kun gastronomier, restauranter, slagtere og enhver anden virksomhed i branchen, der arbejder med kvalitetsprodukter. Vores virksomhed er åben for alle, der ønsker at besøge os, før de køber vores produkter.
...Continental Foods producerer et stort antal kategorier, f.eks. mayonnaise, kolde og varme saucer, krydderier, supper, desserter, fond og bouillon. Det berømte mærke Devos & Lemmens (D&L) har været en del af hverdagen for de fleste belgiske familier siden 1886. D&L tilbyder et bredt udvalg af mayonnaiser og saucer til detail- og horeca-sektoren, innovative produkter (mayonnaiser med avocado- og olivenolie) og unikke saucer (brasil, sort peber, pita…), uden at glemme de store klassikere som tartar, cocktail, samurai...
Italien, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. er specialiseret i produktion, tørring og forarbejdning af grøntsager, krydderurter, krydderier, frugt og ingredienser til fødevarevirksomheder. Derudover er vi producenter af saucer til pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), færdiglavede risottoer, samt peber- og chili-konserves, der er ideelle til kød.
Frankrig, Cuincy
... dine retter, herunder: urter, sød og stærk chili, Espelette chili, kanel, hvidløg, peber, ingefær, karry, gurkemeje, valmuefrø, orientalsk blanding, Colombo blanding, Tex Mex blanding, Tandoori blanding, Wok blanding og mange andre. Vi tilbyder også dehydrerede madlavningshjælpemidler til dine kolde retter, supper, puréer, bouilloner og saucer samt dehydrerede madlavningshjælpemidler til at lave...
... saffran fra La Mancha. - Fødevarefarve mærket Arco Iris: Både i poser, der muliggør en bedre dosering, og i plastbeholdere i forskellige størrelser. - Medicinske urter: Poleo, valerian, kamille osv. - Chorizo-peber, ñoras og chili fra La Rioja, og vi har også konserveringsglas med papirmassen fra peberne. - Endelig har vi kasser til fremstilling af pølser (chorizo, langaniza fra Aragón, salchichón og sobrasada) samt et bredt udvalg af saucer, hvor vi fremhæver saucen til calçots og romesco-saucen.
Populære lande for dette søgeord