Frankrig, Wissous
West-Indies Distribution er en importør og distributør af eksotiske produkter, primært fra Caribien (Guadeloupe, Martinique, Guyane og La Réunion). Vi har det bredeste udvalg af produkter, der spænder fra tørrede, friske, frosne til frugter og grøntsager. Levering i Frankrig og internationalt. Vi samarbejder med betroede leverandører fra hele verden for at sikre friskhed, kvalitet og autenticitet.
Tyrkiet, Manisa
...Ajvar er en lys og kraftig rød peber relish, en tusind år gammel traditionel opskrift fra Makedonien. Vi har ristet røde peberfrugter og auberginer, som vi omhyggeligt har indsamlet fra markerne, uberørt af hænder, smagt til med vores særlige krydderier og bragt til dine borde. Du kan trygt nyde vores hjemmelavede, tilsætningsfri og naturligt tilberedte ajvar til hvert måltid i løbet af dagen. Med sin unikke aroma er det en vidunderlig smag, der vil tilføje farve til dine brødtoppe og en forret til dine invitationer.
...Ingredienser: Capia-peber, Gulerod, Hvidløg, Persille, Tomat, Sorte Peberkorn, Stensalt, Olivenolie Uden tilsætningsstoffer, uden konserveringsmidler, uden transfedt...
...En original sauce til at ledsage din pasta eller forbedre dine pizzaer Ingredienser: Tomater - Peberfrugter - Røde løg - Hvidløg - Timian - Basilikum - Laurbærblad - Olivenolie - Karry - Salt - Peber...
Frankrig, BRIE
...Cheddar saucen er en stor klassiker. Den sædvanlige opskrift kræver cheddarost, som man bruger revet for nemheds skyld, fløde og eventuelt lidt mælk. Forberedelsen ligner den, man bruger til blå eller roquefort saucer. Man opvarmer fløden og mælken, hvorefter man tilsætter osten og rører rundt med en ske. Krydringen af cheddar saucen er også meget simpel: salt og peber, nogle vælger at give den...
...* 10g Ekstra Jomfru Olivenolie * 10g Eddike * 10g Citronsauce * 10g Granatæblesirup * Salt * Sukker * Chili Peber * Timian * Mynte * Sort Peber...
Frankrig, Castelnaudary
...INGREDIENSER: Fløde, kalv fond, moreller 10%, majsstivelse, rød portvin (spor af sulfitter), hvidløg, armagnac, salt og peber...
Frankrig, Olivet
...Reference 3317960007527 Træagtig, frisk, krydret og behageligt aromatisk parfume. De sorte peberkorn plukkes grønne, hvorefter de gennemgår en fermenteringsproces i et par dage og tørres i solen, hvor de rynker og bliver sorte. Peber har traditionelt været med til at fremhæve smagen af alle salte fødevarer. Det anbefales at bruge hele korn til at krydre kød bouilloner. For at peber ikke mister sin aroma og ikke giver en skarp smag til retten, er det bedst at tilsætte det mod slutningen af tilberedningen. Brugsanvisning: saucer, kød, æg, fyld, patéer, grøntsager...
Frankrig, Grigny
PATRIGEL har siden 1989 været en specialist i handel og salg af grøntsager, krydderurter og frosne frugter. Vores handelsagentur distribuerer og repræsenterer i Frankrig flere producenter af kvalitetsfrugter og -grøntsager fra Europa. Vores stærke internationale netværk skaffer varer fra certificerede producenter. Vores produkter er kontrolleret og certificeret, da de er underlagt en systematisk ...
Belgien, Mont-Saint-Guibert
Frankrig, La Rochelle
...En blanding af temperamenter, smagsnuancer, Fleur de Sel med Espelette-peber vil lyse op dine spyd, grillet mad, omeletter, salater og saucer.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Den mexicanske karakter af denne peber afsløres fuldt ud i hot saucer og salatdressinger. Især i forhold til den plads, den indtager i de nationale mexicanske retter chipotle og guacamole. Disse tykke saucer kan være en fremragende dressing til varme retter, samt sandwich- og pizzasauce. Brug til Supper, saucer, salater, marinader, kødretter, fugle og fisk, tilbehør. Smag Skarp, medium stærk Næringsværdi pr. 100 g. Proteiner (g / 100g)… 12 Fedt (g / 100g)… 17 Kulhydrater (g / 100g)… 33 Energiværdi (kcal / 100g)… 330...
Siden 1986 har vi været en leverandør og producent af oliven og olivenprodukter med vores store passion og kærlighed til i dag. Vores succesfulde og store fabrik blev lanceret i 2004. Den ligger i det lille, søde distrikt Altınözü/Hatay, som har fået titlen "Olivenens Moderland". Vi har med succes gennemført dusinvis af lastninger, og vi er stadig leverandør til nogle af Europas lande, især til Sp...
Italien, Sassello
... niveau af varme, som gør det muligt for hovedingredienserne at træde frem. Lækkert aroma af ristet peber. En lækker hot sauce, der oprindeligt stammer fra Nordafrika. Produktet har en holdbarhed på 30 måneder, og flere formater er tilgængelige.
Italien, San Pietro Clarenza
...Duften af vild fennikel beriget med smagen af sardiner, sultaniner og duften af safran i en klassisk siciliansk sauce til at forberede unikke pastaretter. INGREDIENSER: Vild fennikel frisk min. 80%, friske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra jomfru olivenolie, solsikkeolie, frisk løg, salt, sort peber, safran. Kan indeholde fragmenter af pinjekerner. Pakninger fra: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Tyrkiet, Hatay
Vores virksomhed, der samler de lokale lækkerier fra Hatay, præsenterer jer de fineste smagsoplevelser fra Hatay med vores peberpasta lavet af de unikke peberfrugter fra Samandağ og vores tomatpasta fremstillet af omhyggeligt dyrkede tomater fra regionen. Vi bringer Hatay til hele verden med vores helt økologiske, høj kvalitets (brix mindst 36) pastaer samt en række særlige marmelader og saucer. G...
Tyrkiet, Istanbul
...Stærk Peberpasta 19kg Ingredienser: Stærk rød peber, salt (maksimalt 5% tilsat salt i tørstof), citronsyre, indeholder skal og frø. Nettovægt: 19,35 kg Kategorier: Pasta...
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Paprika sød malet Prymat kan bruges alsidigt i køkkenet – til kødretter, saucer, oste, pølser, salater, fiske- og risretter samt fjerkræ. Den har en markant, men samtidig behageligt sød smag. Den giver retterne en fremragende aroma samt en smuk og intens farve.
Frankrig, Saint Christol De Rodières
...Ingredienser: - Sennepsfrø * - Eddike * - Uraffineret salt - 2,5 % Espelette-peberpulver - Vand - *Produkter fra økologisk landbrug Brugsanvisning: Denne sennep med Espelette-peber er ideel til at give smag til saucer og vinaigretter. Den vil perfekt krydre kød og fisk. Pensl den på dine grillretter, stege og lammekølle for at bevare deres saftighed. Dette produkt fås også i glas på 100 g & 200 g.
Frankrig, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Crème de Poivrons et Piments "La Chinata" 180g Purée af peberfrugter og chili (meget stærk) i tapenade-stil, Til at smøre på til aperitif eller til at tilsætte dine saucer. Især velegnet som tilbehør til hvide kødretter eller grøntsager. Ingredienser: Søde peberfrugter Stærke chili Hvidløg, ekstra jomfru olivenolie, persille.
Tunesien, Hammam Sousse
...Naturlig Hot Cayenne Peber Sauce Barbarian Harissa, 350 gr Glasbeholder Harissa (udtales hah-ree-suh) er en krydret chilipasta, der er meget anvendt i nordafrikansk og mellemøstlig madlavning. De fleste harissa opskrifter laves med en blanding af stærke chilipiber, hvidløg, olivenolie og krydderier som spidskommen, koriander og salt. Alle vores saucer og salater er håndlavet i overensstemmelse...
Frankrig, Saint Romain La Motte
... fremhæve dine supper, saucer samt cocktails. Muskatnød har en naturlig beroligende egenskab mod luft i maven og stimulerer også din appetit. Dens mest berømte egenskab er det smil, den bringer til dit ansigt, når den nydes! Nettovægt: 50 g Oprindelse: Indonesien...
Tyskland, Bad Bentheim
... og franske køkken. Basilikum og tomat er en fremragende kombination. Dryp derfor lidt over tomatsuppen. Desuden gør denne grønne hellige urt sig godt i supper og saucer, pestoer, oste, fiske- og kødretter samt salater. Smager også dejligt på en smørrebrød. Det anbefales at tilsætte det så sent som muligt for at bevare smagen mest muligt.
Tyskland, Hamburg
...Kategori: Pimp-krydderier En rigtig god base + vores nye Pimp-krydderier = 1001 muligheder for hurtige grill-dips og -saucer! Afhængig af ønsket intensitet, rør 1-2 teskefulde i ca. 100 ml tomatketchup, lad det trække kort og nyd. Også fantastisk til stærke dips baseret på flødeost eller creme fraîche! Ingredienser: Røget paprika (paprika, røg), delikatess-paprika, hvidløgspulver, cayennepeber, spidskommen, sort peber, allehånde, nellike Bemærk til allergikere: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesam, sennep og selleri. Indhold: 30 g i blikdåse...
Frankrig, Ham
...Hele dildfrø høstes fra planten Anethum graveolens L. Dild er en meget værdsat krydderurt i madlavning for sin karakteristiske anis-smag. Dildfrø er særligt lækre som tilbehør til grillet eller røget fisk, friske oste, salater, grøntsager, kød, papilloter, saucer, kager, kompotter og marmelader. Deres anis-smag tilføjer en unik dimension til disse retter og giver dem et forfriskende præg. Opskriftidé: Grillet Laks med Dild Ingredienser: 4 laksefileter 2 spiseskefulde dildfrø Saft fra en citron Salt og peber efter smag 2 spiseskefulde olivenolie Reference:AR803824 Ean13:3760306803824...
Frankrig, Besancon
...I KØKKENET: Dosér med måde... Hvis du kan lide styrken, tilsæt det i starten af tilberedningen; hvis du derimod kun ønsker en let styrke, så tilsæt det til sidst. Kan bruges med kød, fisk, saucer, grøntsagsretter... FORDELE Stærk chili stimulerer fordøjelsen, især af fedtstoffer, og lindrer smerter. Brug det med måde for at nyde dets smagsfordele!
Polen, Andrychów
Italien, Marciano Della Chiana
...Guanciale er en pølse lavet af svinekind. Kødets masseres med salt i cirka fem dage. Peber og chili tilsættes, og det krydres med rosmarin og salvie for at gøre kødet endnu mere velsmagende. Modningen, som varer fra 60 til 90 dage, foregår i miljøer med optimal temperatur og fugtighed. Det bruges i madlavning i forskellige opskrifter og saucer: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for at nævne de mest berømte.
Storbritannien, Offord Cluny
...Fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål Designet til at passe til hver Synergy Grill størrelse Forskellige antal gastronomer afhængigt af grillens størrelse Hængestang ideel til ophængning af tang, skrabere & spatler Gastronomer er ideelle til opbevaring af olie, salt, peber, krydderurter & saucer Dybder gastronomer kan bestilles til at holde desinfektionsmidler ** Bed om et tilbud **...
Italien, Orentano Castelfranco Di Sotto
... dem, idet vi respekterer den ægte og rene tradition for toskansk madlavning, med kød, grøntsager (selleri, skalotteløg og gulerødder), ekstra jomfruolivenolie, salt, peber og naturlige krydderier, altså uden smagsforstærkere, konserveringsmidler eller farvestoffer. Vores saucer vil bestemt ikke have en lav pris, da virksomheden ikke betjener detailhandlen, men kun gastronomier, restauranter, slagtere og enhver anden virksomhed i branchen, der arbejder med kvalitetsprodukter. Vores virksomhed er åben for alle, der ønsker at besøge os, før de køber vores produkter.
Populære lande for dette søgeord

europages-appen er her!

Brug vores forbedrede leverandørsøgning eller opret dine henvendelser på farten med den nye europages-app.

Download i App Store

App StoreGoogle Play